26 / 04 / 2024

satılık gayrimenkul diyarbakır

satılık gayrimenkul diyarbakır

Diyarbakır İli Kayapınar ilçesinde yer alan 3 adet gayrimenkulün toplam bedeli 1 milyon 200 bin lira olarak belirlendi. Gayrimenkuller açık artırma usulüyle 6 Ocak 2013 tarihinde satışa çıkacak...

Diyarbakır'da satılık gayrimenkul: 20 milyon 395 bin TL!

Diyarbakır İli Yenişehir İlçesinde yer alan gayrimenkulün toplam bedeli 20 milyon 395 bin lira olarak belirlendi. Gayrimenkulün satışı açık artırma usulüyle 21 Ekim 2013 tarihinde gerçekleşecek...

Diyarbakır'da 18 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır'da yer alan gayrimenkulü 18 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Diyarbakır'da 31.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Yenişehir'de yer alan gayrimenkulü 31 milyon 181 bin 980 TL bedelle satışa çıkardı.

Diyarbakır'da 31.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Yenişehir'de yer alan gayrimenkulü 31 milyon 181 bin 980 TL bedelle satışa çıkardı.

Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat edilmeli?

Bir gayrimenkul almak isteyenlerin ilk hayali genelde sahibinden olması oluyor. Peki sahibinden satılık gayrimenkuller ne kadar sahibinden? Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

Kovid-19'la satılık otel ve fabrika sayıları patladı!

Bir zamanlar, “işçi aranıyor” ilanları ile kapısında afişler asılan fabrikalarda artık “Sahibinden satılık” ilanları görülüyor. 

Diyarbakır'da 11.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Diyarbakır İli Bağlar Belediye Başkanlığı, Diyarbakır'da yer alan gayrimenkulü 11 milyon 665 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Tatvan'da 11.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Tatvan İcra Dairesi, Bitlis Tatvan'da okul, kerpiç ev ve arsası icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 806 bin 185 TL olarak belirlendi.

İcradan ucuza satılık gayrimenkul fırsatı!

Basın İlan Kurumu'nca icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanlarını inceliyor. İcradan satışa sunulan gayrimenkuller ile yatırımcılara kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor.

Diyarbakır'da 72.9 milyon TL'ye icradan satılık üç gayrimenkul!

Diyarbakır 9. İcra Dairesi Müdürlüğü, Diyarbakır ili, Kayapınar ilçesi, Kayapınar Mahallesi ve Bağlar ilçesi, Kaynartepe Mahallesi'ndeki üç gayrimenkulü 72 milyon 947 bin 832‬ TL'ye icradan satıyor...

Arnavutköy'de 7.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Gaziosmanpaşa 6. İcra Dairesi, Arnavutköy Yassıören Mahallesi'nde bulunan imalathane ve arsası 7 milyon 851 bin 875 TL'ye satılıyor. Gayrimenkulün ihalesi 25 Aralık 2019 günü gerçekleşecek.

Muğla'da 'icradan satılık gayrimenkul' dolandırıcılığı!

Muğla merkezli 4 ilde eşzamanlı gerçekleşen operasyon sonucunda kendilerinin kamu kurumlarıyla irtibatlı olduğunu söyleyip icradan ucuz ev, arsa ve araba almak vaadiyle dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 6 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

Mutlu Yatırımcılık Gayrimenkul Yatırım ve Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Mutlu Yatırımcılık Gayrimenkul Yatırım ve Kiralama Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 8 milyon 630 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Durası ve Evren Durası ortaklığıyla kuruldu.

Has Kale İnşaat'tan Ağrı'da 22 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Has Kale İnşaat Taşımacılık Personel Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi; Ağrı İli Merkez İlçesi Suçatağı Köyü'nde AVM ve yüklenicinin istemesi halinde otel yapımı için koşullu gayrimenkul satış ihalesi düzenliyor.

satılık gayrimenkul diyarbakır Haberi

satılık gayrimenkul diyarbakır

Diyarbakır İli Kayapınar ilçesinde bulunan  3 adet gayrimenkulün en yüksek muhammen bedeli 900 bin TL en düşük muhammen bedeli ise 100 bin TL  olarak belirlendi. Gayrimenkullerin satışı açık artırma usulüyle 6 Ocak 2013 tarihinde gerçekleşecek. 


İlanın detayı için