19 / 04 / 2024

Sayfiye Assos Küçükkuyu fiyat listesi

Sayfiye Assos Küçükkuyu fiyat listesi

Ege'nin başlangıç noktası olan Assos'ta yer alan projede 34 adet konut bulunuyor. Projede fiyatlar 415 bin liradan başlıyor...

Tf Assos İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tf Assos İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Aksoy ve Taşkın Kılıç tarafından kuruldu.

Beklenen proje hizmete girdi! 50 dakikalık seyahat 5 dakikaya indi!

Troya ve Assos tünelleri bugün hizmete girdi. Bu tünel sayesinde 50 dakikalık seyahat 5 dakikaya indi. İşte detaylar!

Assos Behramkale'deki tarihi binalar yıkılacak mı?

“Assos’ta katliam” iddialarıyla gündem olan, Çanakkale’nin Behramkale Köyü’nde, özel bir şirkete hazırlatılan “Koruma Amaçlı İmar Planı” ile köydeki birçok binanın yıkılması planlanıyor. 

Assos'taki kaçak tesis için yıkım kararı!

Çanakkale Assos'ta hayata geçirilen kaçak plaj tesisinin, yıkımı için karar verildi...

Elif Dağdeviren Assos’ta ekolojik otel yaptırıyor!

Gazeteci Elif Dağdeviren, eşi Cem Kınay ile birlikte Assos’ta ekolojik otel yaptırmak için çalışmalara başladı.

Nefes Assos Mart'a kaldı!

Assos'ta yükselecek olan Nefes Assos Köyü, 27 Şubat tarihinde görücüye çıkacaktı. Merakla beklenen projenin lansmanı pandemi tedbirlerinin yumuşatılması nedeniyle 14 Mart'a ertelendi...

Nefes Assos 27 Şubat'ta satışta!

Assos'ta hayata geçirilecek Nefes Assos Köyü, 27 Şubat'ta görücüye çıkıyor. Merakla beklenen projede 20 odalı bir butik otel, 50 haneden oluşan bir köy yaşamı sunuluyor. 

Assos'a sürdürülebilir köy geliyor: Nefes Assos'ta yaşam 2022'de başlayacak!

Türkiye Finans Yöneticileri Vakfı (Finans Kulüp) Başkanı Dr. Önder Halisdemir, 2016 yılında Assos’da Behramkale Antik Kenti’ne bakan yerde 62 dönüm arazi satın almıştı. Arazi üzerinde, beyaz yakalılar için “köye dönüş” etkisi yaratacak bir proje hayata geçiriliyor.

Nefes Assos projesinde son durum ne?

Assos'ta hayata geçirilecek Nefes Assos Köyü, beyaz yakalılara nefes aldıracak. Projede 20 odalı bir butik otel, 50 haneden oluşan bir köy yaşamı sunuluyor. Peki Nefes Assos projesinde son durum ne?

Nefes Assos beyaz yakalılara nefes aldıracak!

Yatırım bankacılığını kariyerinin zirvesindeyken bıraktı. Şimdilerde doğal yaşam ve sivil toplum çalışmaları içinde. Önder Halisdemir, Assos’ta kuracağı köy ile beyaz yakalılar için örnek bir model oluşturmayı hedefliyor...

Nefes Assos Köyü fiyat listesi!

Nefes Assos Köyü fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Nefes Assos Köyü fiyat listesi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Nefes Assos Ocak'ta görücüye çıkıyor!

Assos'ta kurulacak Nefes Assos Köyü, beyaz yakalılara nefes aldıracak. Projede 20 odalı bir butik otel, 50 haneden oluşan bir köy yaşamı sunuluyor...

Öykü Gürman parasını gayrimenkule yatırıyor!

Güzel oyuncu Öykü Gürman, ekrandan ve müzikten kazandığı parasını gayrimenkul alarak değerlendiriyor. Gürman, Çanakkale’nin Küçükkuyu ilçesinde yazlık bir ev aldı.

Sayfiye Assos Küçükkuyu fiyat listesi Haberi

Sayfiye Assos Küçükkuyu fiyat listesi


Sayfiye Assos projesinde anahtar teslimler hemen gerçekleşiyor. HN İnşaat'ın inşa ettiği projenin arsa alanı 4 bin 800 metrekare. 


Ege'nin başlangıç noktası olan Assos'ta yer alan projede 34 adet konut bulunuyor. 2 oda 1 salon ve dubleks konutların yer aldığı proje Küçükküyu ve Behramkale arasında yükseliyor.



Sayfiye Assos Küçükkuyu fiyat listesi:

2+1 daireler 415 bin TL ile 550 bin TL arasında;

Dubleks daireler 662 bin TL ile 806 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Sayfiye Assos projesi ödeme planına göre banka kredisi kullanılabiliyor.


Proje Edremit Koca Seyit Havalimanı'na 30 dakika mesafede bulunuyor.


Adres: Sahil Mahallesi, Yunus Sokak No.6 Küçükkuyu Ayvacık Çanakkale


Tel: 0850 211 79 79

Web: http://www.sayfiyeassos.com/

Ceren...