26 / 04 / 2024

Scott Disick Kourtney Kardashian oyun evi

Scott Disick Kourtney Kardashian oyun evi

ABD'li şov yıldızı Kourtney Kardashian'ın sevgilisi Scott Disick çocukları için 100 bin dolarlık oyun evi tasarladı.

Volkswagen açıkladı! Volkswagen'in yeni markasının ilk modelleri açıklandı...

Volkswagen'in yeni Scout markası, önümüzdeki sene piyasaya çıkaracağı elektrikli pick-up ve SUV sürme yolunda çalışmalar yapıyor. VW Scout CEO'su Scott Keogh tasarımların yüzde 95 oranında tamamlandığını belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

ABD’li ünlü ekonomistten kıyamet senaryosu: ‘Doları ağır sonuçlar bekliyor!’

Amerikalı ekonomist Scott B. MacDonald, dolara yönelik adeta kıyamet senaryosu olacak senaryoyu açıkladı.  MacDonald, Amerika’nın olası temerrüdünün, dolar ve ülke ekonomisi için büyük sonuçlar yaratabileceğini söyledi.

Oscar ödüllü yönetmen Ridley Scott Samsung Galaxy S23 Ultra ile kısa film çekti! 3 Şubat 2023 fiyat listesi...

Alien Covenant, Gladiator ve The Martian filmleriyle Oscar kazanan dünyaca ünlü yönetmen Ridley Scott ile Kore sinemasının korku ve gerilim alanında tanınmış yönetmeni Na Hong-jin, yeni filmin gelişmiş kamera özelliklerini bir araya getiriyor.

Tim Cook, La Quinta’dan ev aldı!

Apple CEO'su Tim Cook, Güney Kaliforniya'da 10 milyon dolar bedelle bir konut satın aldı. Cook'un komşuları arasında Kourtney Kardashian ve Phil Knight yer alıyor.

Milyarder MacKenzie Scott kiralık evine yerleşti!

Amazon'un kurucusu ABD'li iş insanı Jeff Bezos'un eski eşi  MacKenzie Scott çocuklarının kimya öğretmeni Dan Jewett'la evlendi. Scott, eşiyle beraber  kirası 3 bin 800 dolar olan evine yerleşti.

Trump'ın eski Palm Beach arazisi rekor fiyata satıldı!

Finansçı Scott Shleifer, Donald Trump'ın eski Palm Beach arazisine Florida tarihinin en yüksek bedelini ödedi. 

Joan Smalls, Miami’deki evinin kapılarını Elle Decor dergisine açtı!

Victoria’s Secret modeli Joan Smalls Miami’deki evinind ekorasyonda ilhamı Moschino markası ve Jeremy Scott’tan aldığını söyledi.

Scott Disick çocukları için 100 bin dolarlık oyun evi tasarladı!

ABD'li şov yıldızı Kourtney Kardashian'ın sevgilisi Scott Disick çocukları için 100 bin dolarlık oyun evi tasarladı.

Oscar ödüllü yönetmen Ridley Scott mimarlara seslendi!

Türk Hava Yolları'nın kısa filminin yönetmenliğini yapan Oscar ödüllü dünyaca ünlü yönetmen Ridley Scott, İstambul'daki tarihi camileri çok beğendi. 

Yalın İnşaat maliyetleri düşürüyor!

Uluslararası Yalın İnşaat Yöneticisi Michael Scott, firmanın zamandan tasarruf sağladığını, müşteri memnuniyetini ön planda tuttuğunu ve maliyetleri düşürdüğünü açıkladı.

Khloe ve Kourtney Kardashian, ABD’deki evini dekore ettirdi!

Sık sık sözde Ermeni soykırımını destekleyen Khloe ve Kourtney Kardashian, ABD’deki evlerini Osmanlı aşığı bir mimara dekore ettirdiler.

Florida'da evler yeniden inşa edilecek!

ABD'nin Florida eyaletinde İrma kasırgasına karşı Florida Valisi Rick Scott’un olağanüstü hal ilan etmesinin ardından çağrıda bulundu. Scott, ''Evinizi yeniden inşa edebiliriz. Ancak hayatınızı yeniden inşa edemiyoruz" ifadelerini kullandı.

Muhteşem Gatsby'nin evi 17 milyon dolara satışa çıkarıldı!

Amerikan toplumunun kaymak tabakasının 1929 ekonomik bunalımının arifesinde yaşadığı şatafatlı yaşamı Muhteşem Gatsby (The Great Gatsby) romanında anlatan yazar F. Scott Fitzgerald’ın bu eserinde yansıttığı malikane 16.88 milyon dolara satışa çıkarıldı.

Scott Disick Kourtney Kardashian oyun evi Haberi

Scott Disick Kourtney Kardashian oyun evi

ABD'li şov yıldızı Kourtney Kardashian (40) ile sevgilisi Scott Disick'in (36) 10 yıllık ilişkilerinde 3 çocukları olmuştu.

Posta gazetesinde yer alan habere göre, inşaat şirketi varisi Disick, en büyüğü 9, en küçüğü 4 yaşında olan çocukları için malikanelerinin bahçesine bir oyun evi inşa etti. Oğlu Mason'ın mini buzdolabı, bir masa ve acil suşi siparişi için bir telefon hattı isteğine uygun hazırlanan ev, tam olarak 100 bin dolara mal...