08 / 12 / 2025
fuzul

SDI Global LLC AŞ romanya

SDI Global LLC AŞ romanya

Türkiye'de mobil hastane sistemleri geliştiren SDI Global LLC AŞ, Romanya'da 13,2 milyon avroluk sahra hastanesi inşa edecek.

Türk şirketi Romanya'da 13,2 milyon avroluk sahra hastanesi inşa edecek!

Türkiye'de mobil hastane sistemleri geliştiren SDI Global LLC AŞ, Romanya'da 13,2 milyon avroluk sahra hastanesi inşa edecek.

Balıkesir 7. Global Real Estate Institute toplantısına katıldı!

BALIKESİR Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, İstanbul'daki 7. Global Real Estate Institute ( GRİ ) yatırım toplantısına katıldı.

Global Yatırım 100 milyon dolarlık enerji yatırımı yapacak!

Global Yatırım Holding'in faaliyetleri ve yatırımları hakkında değerlendirmede bulundu. Mehmet Kutman, "Enerji alanındaki yatırımlarımız bu yıl 100 milyon doları bulur, hatta biraz geçer." diye konuştu.

Global For İntegrated Contracting And Road Work İnşaat Ticaret Anonim Şirketi İstanbul 1 Şubesi açıldı!

Global For İntegrated Contracting And Road Work İnşaat Ticaret Anonim Şirketi İstanbul 1 Şubesi, E. M. Kassım Mohamed Şube Müdürlüğü'nde 100 bin liralık sermaye ile kuruldu.

CLK Global Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CLK Global Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsrafil Çelik, İlyas Ersin Ekşi tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 31 Mart'ta Beyoğlu'nda kuruldu.

MCC Global Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MCC Global Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 12 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Murat Özdemir Yönetim Kurulu Üyeliği'nde kuruldu.

Global tur operatörlüğü kurulmalı!

Devlet önderliğinde global bir tur operatörlüğü kurulması gerektiğini söyleyen Mika Tur Genel Müdürü Timuçin Kuş, "Bu işi profesyonelce yapanlar bir araya gelmeli. Bir kooperatif modeli uygulanabilir" dedi

Global Property Show Oman Fuarı 18 Şubat'ta başlayacak!

Umman’ ın Tek Uluslararası Gayrimenkul Fuarı olma özelliğini taşıyan Global Property Show Oman , 18 - 21 Şubat 2015’de kapılarını açmaya hazırlanıyor. Fuarda, yabancıya mülk satışını sağlayan ‘Mütekabiliyet Yasası’ ön plana çıkacak.

Global Metro Monitor 2014 Raporu açıklandı!

ABD'li araştırma şirketleri Brooking Enstitüsü ve JP Morgan Chase tarafından hazırlanan 'Global Metro Monitor 2014 Raporu' ile dünyanın geçtiğimiz yıl en hızlı büyüyen 300 metrepolünün sıralaması açıkladı.

Özalp Global Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Özalp Global Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, Fatih Özalp, Özlem Özalp tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak'ta Bakırköy, Osmaniye Mahallesi, İsmail Erez Bulvarı'nda kuruldu.

Coral Travel global marka olmayı hedefliyor!

Oti Holding, dünyadaki tur operatörlüğü hizmetlerini Coral Travel altında toplayacak. Şirketin Pazarlama Müdürü Kamçı, "Coral'ı global marka yapacağız" dedi..

Global Kentsel Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Kentsel Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Çilingir, Yakup Altan Öztürk, Alkan Genç tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak'ta kuruldu.

Kordsa Global Endonezya’da ikinci fabrikasını açtı!

Kordsa Global, 100 milyon $ yatırımla Endonezya’da ikinci fabrikasını açtı. Güler Sabancı, “7 yıldır buradayız. Kendimizi burada güvende hissediyoruz. 200 milyon $’dan fazla yatırım yaptık” dedi.

SDI Global LLC AŞ romanya Haberi

SDI Global LLC AŞ romanya

Türkiye'de mobil hastane sistemleri geliştiren SDI Global LLC AŞ, Romanya'da yeni tip koronavirüs ile mücadele kapsamında faaliyet göstermesi için NATO standartlarında yapılacak olan 13,2 milyon avroluk sahra hastanesinin yapım ihalesini kazandı.

Anadolu Ajansı muhabirinin edindiği bilgilere göre, ABD ve Ürdün'de de şubeleri olan Türk şirketi, 3 ülkeden 4 firmanın katıldığı mobil hastane yapımı ihalesini kazandı. Söz konusu olan ihale, 250 ve üstü yatak kapasiteli, NATO kriterlerine uygun sahra hastanesi yapımını da kapsıyor.

Teslim edilecek sistemde 103 yoğun bakım yatağı, 143 yarı yoğun bakım yatağı, 5 triyaj, 5 acil yatağının yanı sıra, radyoloji odası, laboratuvar, ameliyathane gibi bir hastanede olması gereken birimler bulunacak. İhale bedeli 13,2 milyon avro olan sahra hastanesinin 20 günde tamamlanması planlanıyor.

"Zayiatı minimize edecek"

SDI Global LLC AŞ Yönetim Kurulu...