24 / 04 / 2024

seba Ayazağa Cendere Vadisi

seba Ayazağa Cendere Vadisi

GEÇMİŞTE Ulus ve İstinye bölgesinde birçok projeye imza atan Seba İnşaat, kentsel dönüşümle yıldızı parlayan Ayazağa Cendere Vadisi'ne odaklandı. Vadi'de Seba Office Boulevard projesine devam eden Seba İnşaat, şimdi de 202 daireden oluşacak Seba Flats adında lüks bir konut projesine başlayacak.

Ayazağa-Cendere-Seyrantepe prestijin yeni adresi oldu!

Yeni ofis ve konut projeleriyle yeni bir görünüme kavuşan Ayazağa-Cendere-Seyrantepe bölgesi Zincirlikuyu-Levent-Maslak hattına rakip oluyor.

Seba Flats'ta metrekaresi 11 bin TL'den başlıyor!

Ayazağa Cendere Vadisi'ne odaklanan Seba İnşaat, Seba Flats adında lüks bir konut projesine başlayacak. Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Engin Keçeli, projede metrekare fiyatlarının 11 bin TL'den başladığını söylüyor.

Ayazağa Cendere Vadisi'ne Seba Flats projesi geliyor!

GEÇMİŞTE Ulus ve İstinye bölgesinde birçok projeye imza atan Seba İnşaat, kentsel dönüşümle yıldızı parlayan Ayazağa Cendere Vadisi'ne odaklandı. Vadi'de Seba Office Boulevard projesine devam eden Seba İnşaat, şimdi de 202 daireden oluşacak Seba Flats adında lüks bir konut projesine başlayacak.

Ayazağa Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Vadistanbul Park Cendere'de banka kredisiyle vade fırsatı sunuluyor. Projenin 22 bin metrekarelik mağaza alanı bulunuyor. Peki Ayazağa Vadistanbul Park ne zaman teslim edilecek?

Vadi İstanbul Park Ayazağa satılık!

Vadi İstanbul Park Ayazağa satılık daire tipleri arasında 3+1 ve 4+1'ler bulunuyor. Banka kredisiyle vade fırsatı sunan proje 762 adet konuttan oluşuyor.

Ayazağa Vadistanbul Park nerede?

Vadistanbul Park Rezidans'ta daire fiyatları 730 bin TL'den başlıyor. Konut, dükkan ve ofislerden oluşan projede çeşitli sosyal alanlar da bulunuyor. Peki Ayazağa Vadistanbul Park nerede?

14 soruda Ayazağa Vadi İstanbul Park projesi!

Ayazağa Vadi İstanbul Park projesi Artaş ve Invest Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. İşte satışların başladığı 14 soruda Ayazağa Vadi İstanbul Park projesi...

Ayazağa Vadistanbul Park Konutları fiyat!

Ayazağa Vadistanbul Park Konutları'nda metrekare birim fiyatı ortalama 3 bin dolar olacak. Yakında satışların başlayacağı Vadistanbul Park projesinde 1.400 konut yer alıyor...

Ayazağa Vadipark Seyrantepe Projesi!

Ayazağa Vadipark Seyrantepe projesi Mart - Nisan aylarında satışa sunulacak. 400 konutun yer alacağı Vadipark Seyrantepe projesinde ticaret alanları ve ofis alanları da olacak...

Vadistanbul Park Ayazağa fiyatlar!

Vadistanbul Park Ayazağa'da metrekare birim fiyatı ortalama 3 bin dolar olarak belirlendi. Vadistanbul Park projesinde 1.400 adet konut, ofis ve mağaza alanları olacak...

Ayazağa Vadi İstanbul Park ulaşım!

Ayazağa Vadi İstanbul Park ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Şişli - Ayazağa bölgesinde yer alıyor. 23 bin 500 metrekarelik mağaza alanına sahip proje için ön talep toplanıyor.

Seba Ayazağa ofis fiyatları!

Seba Ayazağa ofis fiyatları metrekare birim bazında 3 bin 500 dolar + KDV'den başlıyor. Seba Office Boulevard projesinde 204 bağımsız ünite yer alıyor...

Ayazağa Vadistanbul Park satılık!

Ayazağa Vadistanbul Park satılık konut tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Toplamda 1.400 konut ve ticari birimlerin yer alacağı proje 424 bin metrekarelik alanda inşa edilecek.

seba Ayazağa Cendere Vadisi Haberi

seba Ayazağa Cendere Vadisi

GEÇMİŞTE Ulus ve İstinye bölgesinde birçok projeye imza atan Seba İnşaat, kentsel dönüşümle yıldızı parlayan Ayazağa Cendere Vadisi'ne odaklandı. Vadi'de Seba Office Boulevard projesine devam eden Seba İnşaat, şimdi de 202 daireden oluşacak Seba Flats adında lüks bir konut projesine başlamaya hazırlanıyor. 


Yaklaşık 20 yıldır ağırlıklı olarak İstanbul ve Bodrum'da gayrimenkul projeleri geliştiren Seba İnşaat, Cendere Vadisi'nde Seba Office Boulevard projesinin ardından bu sefer de Seba Flats 

adında lüks bir konut projesine başlamaya hazırlanıyor. 


Seba Flats, 20 bin metrekare arazi üzerine konumlandırıldı. Proje, toplam 202 daire 7 bin 500 metrekare çarşı alanından oluşuyor. Toplam 13 katlı 2 blok şeklinde tasarlanan projenin her bir bloğunda 101 daire yer alıyor. 


2018 SONUNDA TESLİM 

75 ile 270 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1,3+1 (dubleks) ve 4+1 (dubleks) şeklinde...