16 / 04 / 2024

Sedat Aydoğan

Sedat Aydoğan

Özgüven İskelem İmalat Kiralama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Bülbül, Özkan Güneysu, Sedat Aydoğan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Ocak'ta kuruldu.

Maydoğan İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maydoğan İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Mutlu Aydoğan tarafından kuruldu.

Furkan Enes Aydoğan Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Enes Aydoğan Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Enes Aydoğan tarafından kuruldu.

Mimar Metin Aydoğan vefat etti! 

Mimar ve Yazar Metin Aydoğan, geçirdiği ani bir kalp krizi sonucu hayatını kaybetti...

Aydoğan Duvar Kağıdı Ve Yapı Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydoğan Duvar Kağıdı Ve Yapı Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Aydoğan tarafından kuruldu. 

Keçiören Aydoğan Aydın Eğitim Kampüsü'nün temeli atıldı!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Keçiören'e inşa edilecek olan Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Eğitim Kampüsünün temeli atıldı.

Sedat Doğan'dan Galatasaray Adası açıklaması!

Eski Galatasaray Kulübü yöneticisi Sedat Doğan gazetecilere Galatasaray Adası'ndaki bazı yapıların yıkımına ilişkin açıklama yaptı, işte Doğan'ın o açıklamaları...

Yılmaz Aydoğan: İstikrarın devamı ekonomiye yansıyacak!

Satya Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Aydoğan, siyasi iktidarın istikrarının ekonomiye can vereceğini ifade etti. Aydoğan Tuzla ve Pendik'te yer alan 2 konut projesinin de devam ettiğini söyledi.

Halil Aydoğan: Projelerin finansmanında yer almaktan gururluyuz!

VakıfBank Genel Müdürü Aydoğan, "Ülke gelişimine ve istihdama katkı sağlayacak büyük projelerin finansmanında yer almaktan gurur duyuyoruz. Önümüzdeki dönemlerde de yer almaya devam edeceğiz" dedi.

Bilal Aydoğan: Yatırımlarımız 2017'de de devam edecek!

Maksem Grup Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Aydoğan 2016 yılını değerlendirdi. İşte Aydoğan'ın o değerlendirmesi...

Satya İnşaat'ın sahibi Yılmaz Aydoğan sektöre giriş hikayesini anlattı!

2005 yılından bu yana gayrimenkul sektöründe satış ve pazarlama alanında çalışan Yılmaz Aydoğan, müteahhitliğe soyundu.

Ali Aydoğan: İnşaatlar ülkenin refah düzeyinin göstergesi!

Bursa Haber gazetesi yazarı Ali Aydoğan son on yılda inşaat sektörünün yükselişini kaleme aldı. İşte Ali Aydoğan'ın o yazısı...

Aydoğan Park Tuzla güncel ev fiyatları!

Aydoğan Park Tuzla güncel ev fiyatları 405 bin TL'den başlayarak değişiyor. Aydoğan Park Tuzla'da daireler hemen teslim ediliyor...

Bağdat Caddesi'nde gayrimenkul yatırımları hızlanmalı!

Aydoğan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan, Bağdat Caddesi’ndeki yüksek metrekare fiyatlarına karşın yatırım için değerlendirilmesi gerektiğini belirtiyor.

Sedat Aydoğan Haberi

Sedat Aydoğan

Özgüven İskelem İmalat Kiralama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Bülbül, Özkan Güneysu, Sedat Aydoğan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta kuruldu. 


Özgüven İskelem İmalat Kiralama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-       Her türlü inşaat iskelesi kiralaması,kiraya verilmesi,alım satımı,imalatı,ithalatı,ihracatı,inşaat kalıp bağlantı elemanları,teleskopik dikmeler,tayrotlar,çelik,pik ve sfero döküm somun ve mamülleri,teleskopik dikme aksesuarları dış cephe sıva iskelesi ve yardımcı aksesuarları,çelik kalıp ve aksesuarları,iskele ayar milleri ve somunları,payandalar,dişli mekanizmalar,kancalar imal etmek,alım satımını yapmak,ithalatını ve ihracatını yapmak.çelik konstrüksiyon,pres ve toma kaynak işleri,fason imalatlar ve ilgili mamüllerin boyanmasını vee paketlemesini yapmak. 2-       Her türlü İnşaat iskelesinin imalatı kurulması,montajı,sökülmesi,pazarlaması ithalatı,ihracatını toptan perakende alımını satımını yapmak,yaptırmak. 3-       Her Türlü Üretim ve satışlarla ilgili demir,boru,profil,çelik,döküm,saç,paslanmaz...