27 / 04 / 2024

Sefer Durak kimdir

Sefer Durak kimdir

TUSE Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Durak, Koronavirüs (Covid-19) salgınının kira sözleşmelerine etkisini değerlendirdi.

Sefer Durak: Korsan emlakçılarla mücadele şart!

Son dönemde kayıt dışı çalışan emlakçı sayısının hızla arttığını söyleyen Tuse Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Durak, ''Korsan emlakçılarla mücadele şart'' diye konuştu.

Osman Turgay Durak kimdir? Osman Turgay Durakne iş yapar? Eğitim ve Kariyeri Nedir?

Osman Turgay Durak kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Osman Turgay Durak ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Gündoğan Durak kimdir? 

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Gündoğan Durak kimdir? Gündoğan Durak hangi görevlerde bulundu? 

Konut kiraları için de önlem bekleniyor!

TUSE Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Durak, Koronavirüs (Covid-19) salgınının kira sözleşmelerine etkisini değerlendirdi.

Sefer Durak: Korsan emlakçılarla mücadele şart!

Son dönemde kayıt dışı çalışan emlakçı sayısının hızla arttığını söyleyen Tuse Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Durak, ''Korsan emlakçılarla mücadele şart'' diye konuştu.

Sefer Kocabaş kimdir?

Geçen dönem İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu Başkanlığı yapan Sefer Kocabaş, Başkan Danışmanı oldu. Peki, Sefer Kocabaş kimdir? Sefer Kocabaş, başka hangi işlerde görev aldı?

Ertuğrul Durak kimdir?

Düzce Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ertuğrul Durak kimdir? Ertuğrul Durak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ertuğrul Durak, ne zamandan beri Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Seyhan Özdemir kimdir?

Mimar Seyhan Özdemir, iç mimar Sefer Çağlar ile birlikte Autoban adlı tasarım ofisini Galata'da 2003 yılında kurdu. Peki Seyhan Özdemir kimdir? İşte Seyhan Özdemir'in biyografisi...

Cevat Durak kimdir?

Karşıyaka Belediye Başkanı İnşaat Mühendisi Cevat Durak kimdir? Cevat Durak ne zamandan beri belediye başkanı olarak görev alıyor? İşte Başkan Cevat Durak'ın biyografisi bu haberde...

Sefer Çağlar kimdir?

2003 yılında Seyhan Özdemir ile birlikte Autoban’ı kuran mimar Sefer Çağlar kimdir? Sefer Çağlar hangi üniversiteden mezun oldu? Sefer Çağlar hangi işlere imza attı? İşte yanıtı...

Mahmut Bayraktar kimdir?

By Group İcra Kurulu Başkanı Mahmut Bayraktar kimdir? Mahmut Bayraktar, By Gayrimenkul'ü kiminle ne zaman kurdu? Mahmut Bayraktar 2013 yılı inşaat sektörü hakkında neler düşünüyor?

İlhan Adiloğlu kimdir?

Nijerya ve Suudi Arabistan’da faaliyet gösteren Eser Müteahhitlik Holding’in kurucusu ve patronu olan İlhan Adiloğlu kimdir? İlhan Adiloğlu, inşaat sektörüne ne zaman atıldı? İşte yanıtı...

Arzu Karagöz kimdir?

2.5 senedir Akşan Yapı 'da pazarlama müdürü olarak görevini yürüten ancak 10 Eylül'de bu görevinden ayrılma kararı alan Akşan Yapı Pazarlama Müdürü Arzu Karagöz kimdir?

Oya Narin kimdir?

Oya Narin, Martı Otel İşletmeleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve Martı GYO Yönetim Kurulu Üyesi Oya Narin kimdir? Oya Narin hangi dernek ve kuruluşlara üye?

Sefer Durak kimdir Haberi

Sefer Durak kimdir

TUSE Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Durak, Koronavirüs (Covid-19) salgınının yol açtığı, içinde bulunduğumuz bu olağanüstü durum, birçok sözleşme ilişkisi gibi, kira sözleşmelerini de yakından etkilediğini açıkladı. 

İlk Haber'de yer alan habere göre; salgın döneminde alınan önlemlerde iş yeri kiralarıyla ilgili de yasal bir düzenleme yapıldığından bahseden Durak, “Düzenlemeye göre;1 Mart ile 30 Haziran 2020 tarihleri arasında işyeri kiralarının ödenememesi hâlinde, işyeri sahiplerinin kiracı hakkında tahliye davası açma ve kira sözleşmesini feshetme haklarını kullanabilmeleri yasaklandı” dedi.

İş yerleri için yapılan düzenlemenin, bu dönemde açılacak tahliye davalarının, sosyal ve ekonomik açıdan ağır sonuçlara yol açabileceği öngörüsüyle yapıldığını ve doğru bir karar olduğundan bahseden Durak, “En kısa zamanda konut kiraları için de benzer önlemlerin alınması gerekmektedir. Kirada yaşayan milyonlarca insan için yaşadıkları evlerin yasal olarak güvence...