23 / 04 / 2024

Seğmen fabrika

Seğmen fabrika

Seğmen, 20 bin ton kapasiteli yeni reçel, bal ve aseptik mamüller üretim tesisini hizmete açtı. Yeni tesiste bal ön hazırlama sistemi de otomasyonlu hale getirildi.

Yeni seçmenlerin yüzde 20'si yabancı iddiası: Konutla vatandaşlık alan yaklaşık 700 bin yabancı seçmen oldu!

Karar Gazetesi köşe yazarı İbrahim Kahveci, 'Yeni seçmenin yüzde 20'si yabancı' başlıklı yazısında yeni seçmenlerin yüzde 20'sinin yabancı olduğunu dile getirdi. Kahveci, konutla vatandaşlık alan yaklaşık 700 bin yabancının seçmen olduğunu belirtti. 

Seçim sonrası piyasalarda acı reçete beklentisi hakim!

Seçimin ilk turundan sonra kredilerin dondurulması ve kredi kartlarına getirilen nakit çekme yasağı iş dünyasının tepkisi üzerine yumuşatılmasına rağmen pazar günü yapılacak ikinci tur seçimleri sonrasında radikal kararların alınması bekleniyor.

YSK açıkladı! Seçmen kağıtları ile ilgili yeni karar!

Cumhurbaşkanı Seçiminin ikinci turu için seçmen kağıtlarına yönelik yeni karar alındı. İşte detaylar!

Asgari ücretliler 28 Mayıs'a kilitlendi! Asgari ücret artışı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce belli olur mu?

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasının ardından adayların seçmen karşısına hangi vaatler ile çıkacağı merak konusu. Cumhurbaşkanı adaylarından sabit gelirlilere yönelik ekonomik vaatler beklenirken, asgari ücret artışının 28 Mayıs öncesi açıklanacağı da ileri sürülüyor.

Seçmen kağıdı şart mı? Oy kullanmaya gitmezsem ne olur?

14 Mayıs seçimleri gittikçe yaklaşıyor. Vatandaşlarda 14 Mayıs öncesinde kullanacakları oylara dair bazı sorularına yanıt arıyor. Seçmen kağıdına ve merak edilen diğer detaylar!

E-Devlet nerede oy kullanacağım? Hangi okulda oy kullanacağım?

Seçmen kaydı sorgulama işlemi aktif bir şekilde devam etmektedir. Nerede oy kullanacağını öğrenmek isteyen vatandaşlar hemen arama motorlarına sarıldı. İşte detaylar!

KVKK’dan önemli uyarı! “Seçmen kaydınızı sorgulayın” mesajı gelirse açmayın!

Kişisel Verileri Koruma Kurulu (KVKK) tarafından yaklaşan seçimlere yönelik önemli uyarı geldi. “Seçmen kaydınızı sorgulayın” şeklinde gelen şüpheli sms ve e-posta mesajlarına karşı dikkatli olunması istendi.

Dünyanın en iyi restoranı seçilmişti, Noma kepenk kapatıyor! En düşük menünün fiyatı 500 dolar!

2011 yılında dünyanın en iyi restoranı seçilen Danimarka'nın başkenti Kopenhag'daki 'Noma' adlı restoran 2024 yılının sonunda kepenk kapatmaya hazırlanıyor. Personel ve ürünlerdeki yüksek fiyatlara vurgu yapıldı.

TMO'nun desteğine rağmen dev un fabrikası kapısına kilit vurdu

Toprak mahsülleri Ofisi'nin un tedarikçilerine ucuz buğday desteği yapacağını açıklamasına rağmen Samsun'da günlük 2 bin 100 ton un işleme kapasitesine sahip dev fabrika üretimi sonlandırma kararı aldı. İşte detaylar...

Berlin'deki konut kamulaştırma referandumunda oylar çalındı iddiası!

Berlin’de konutların kamulaştırılmasına ilişkin referandum dün yapıldı. Ancak referandumda büyük fiyaskolar yaşandı. Önce oylar kayboldu ve sonra da seçmenler evlerine gönderildi, bu nedenle birçok seçmen oy kullanamadı.

Berlin'de kira ve konut fiyatlarına ilişkin referandum yapıldı!

Berlin’de dün kira ve konut fiyatlarıyla mücadeleye ilişkin referandum yapıldı. Referandumda seçmen kira fiyatlarındaki aşırı yükselişin engellenebilmesi için çok sayıda toplu konutun emlak şirketlerinden alınarak kamulaştırmasını oyladı. 

Erolan Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erolan Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de   50 bin TL sermaye bedeli  ile  Büşra    Erolan  ve Betül Seğmen tarafından kuruldu.

Bursa'da 15 fabrika inşa ediliyor! 

Bursa'da pandemiye rağmen yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Kentin Organize Sanayi Bölgeleri'nde 15 fabrika inşa ediliyor.

Seğmen fabrika Haberi

Seğmen fabrika


Seğmen, 20 bin ton kapasiteli yeni reçel, bal ve aseptik mamüller üretim tesisini hizmete açtı. Yeni tesiste bal ön hazırlama sistemi de otomasyonlu hale getirildi.


Bir aile şirketi olarak uzun yıllar gıda sektörünün öncü kuruluşlarından biri olarak faaliyetlerini sürdüren Seğmen, Ankara, 1.Organize Sanayi Bölgesindeki mevcut 16 bin metrekare üzerinde, 10 bin ton kapasiteli reçel, bal, aseptik mamüller üretim tesisine ilave, yine aynı sanayi bölgesinde, 32 bin metrekare arazi üzerinde kurulu 15 bin metrekarelik üretim alanında 20 bin ton kapasiteli yeni bal tesisini faaliyete geçirdi. 


MÜHENDİS KONTROLÜNDE


Yılların üretim tecrübesini, son teknoloji ile birleştirerek kurduğu yeni tesisinde iki bal pastörize hattı kuran Seğmen, bal ön hazırlama sistemini de otomasyonlu hale getirdi. Üretim hatları sonuna kurulan robot sistemleri ile de tüm üretim ve ambalajlama...