19 / 04 / 2024

Seha Yapı konya projesi

Seha Yapı konya projesi

İttifak Holding’in inşaat sektöründeki markası Seha Yapı, yeni projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Seha Yapı, Konya'da  karma bir konut projesi yapmayı planlıyor.

Seha Yapı Konya Kozağaç Bölgesi'nde yeni projeye başlıyor!

İttifak Holding'in, inşaat sektöründeki güçlü markası Seha Yapı, İttifak Holding'in ve holdinge bağlı şirketlerin üst düzey yöneticilerine, aileleri ile birlikte geniş katılımlı bir iftar yemeği düzenledi.

Zermeram lansmana özel peşinatsız 12 Ay vade fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Seha Yapı İnşaat ve Adese Gayrimenkul Yatırım'ın ortak girişimi olarak hayata geçen, Konya’nın en büyük ve en kıymetli arazilerinden birinde yer alan Zermeram projesinde; Elmas Evler etabında cazip ödeme koşulları ile daire satışları başladı. 

Konya Gayrimenkul Fuarı 25 Nisan'da açılacak!

TÜYAP Konya Fuarcılık tarafından düzenlenen Konya Gayrimenkul Fuarı, Konya İnşaat Fuarı, Konya Kent Fuarı ile Konya Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı 25 Nisan'da açılacak...

Seha Yapı Türkiye’nin en çok konut projesi yürüten ilk 10 şirketi arasında!

Seha Yapı, Türkiye’nin en prestijli ekonomi yayınlarından olan Capital ve Ekonomist dergileri tarafından gerçekleştirilen "Türkiye'nin Gayrimenkul Liderleri" ödül töreninde ülkemizin en çok konut projesi yürüten ilk 10 şirketi arasında yer alarak ödül kazandı. 

7 Renk Selçuklu'da yüzde 15 indirim kampanyası!

Seha Yapı, Konya'nın Selçuklu ilçesinde ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. 7 Renk Selçuklu projesinde lansmana özel peşin alımlarda yüzde 15 indirim bulunuyor.

Konya Zermeram’da teslimler 2019'da!

Seha Yapı tarafından Konya’da inşa edilen Zermeram’da teslimler başlıyor. Proje kapsamında bin 170 konut ve 125 ticari alan 2019'da teslim edilecek.

Seha Yapı’dan tarihi kampanyaya tam destek!

Anadolu’nun büyüğü Seha Yapı konut piyasasını canlandıracak tarihi kampanyaya tam destek veriyor, Zermeram’ın 2. etabında peşinde yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor.

Konya Kent yüzde 32'lik rekor ziyaretçi artışıyla kapandı!

Tüyap Konya Fuarcılık A.Ş. tarafından 19-22 Nisan 2018 tarihlerinde gerçekleştirilen Konya Kent, Gayrimenkul, İnşaat ve Mobilya Fuarları başarılı sonuçlarla kapılarını kapattı.

Seha Yapı 7 Renk Selçuklu fiyat listesi!

Seha Yapı 7 Renk Selçuklu projesinde lansman öncesinde fiyat avantajı sunuluyor. Peki fiyatlar ne kadar? İşte Seha Yapı 7 Renk Selçuklu fiyat listesi...

7 Renk Selçuklu fiyatları!

7 Renk Selçuklu fiyatları haberimizde yer alıyor. Seha Yapı tarafından hayata geçirilen proje Konya Selçuklu'da inşa ediliyor.

7 Renk Selçuklu haftaya satışta! Yeni proje!

Seha Yapı yeni projesi 7 Renk Selçuklu'yu Konya Selçuklu'da hayata geçiriyor. 7 Renk Selçuklu projesi ilk kez Konya Gayrimenkul Fuarı’nda görücüye çıkıyor.

Seha Yapı 4 projesiyle Konya Gayrimenkul Fuarı'da boy gösterecek!

Seha Yapı Zermeram, 3. İstanbul, 7 Renk Selçuklu ve Seha Kanyonpark Evleri projesiyle Konya Gayrimenkul Fuarı’na katılacak...

Konya Gayrimenkul Fuarı 19-22 Nisan'da!

Tüyap Konya Fuarcılık A.Ş. tarafından Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) ve Konya Emlak Komisyoncuları Odası’nın (KEMKO) iş birliğiyle düzenlenen Konya Gayrimenkul Fuarı kapılarını açıyor.

Konya Zermeram Evleri güncel fiyat bilgisi!

Konya Zermeram Evleri güncel fiyat bilgisi kapsamında daireler minimum 335 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje Seha Yapı tarafından inşa ediliyor...

Seha Yapı konya projesi Haberi

Seha Yapı konya projesi

İttifak Holding’in inşaat sektöründeki markası olan Seha Yapı, Konya Selçuklu Belediye Başkanlığı’nın Konya’daki toplam büyüklüğü 42 bin 558 metrekare olan 3 arsa için açtığı ihaleyi 38,4 milyon TL teklif ile aldı. 

Seha Yapı, 38,4 milyon TL teklif ile aldığı bu arsalarda,  ticari alanları, sosyal tesisi ve sağlıklı yaşam merkezinin de olacağı karma bir konut projesi yapmayı planlıyor. 

Konya’nın gelişen ve değerlenen bölgesi olan Yazır Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan proje hem tramvaya hem de ana arterlere yürüme mesafesinde bulunuyor.

Satışlar 2018’de
Karma konut projesi için açıklamalar yapan Seha Yapı Genel Müdürü İskender Uslu, toplam büyüklüğü 42 bin 558 metrekare olan arsa üzerindeki projenin satışlarına ise 2018 yılında başlamayı hedeflediklerini açıkladı. 

Daha çok bina değil daha çok yaşam…
İskender Uslu, “Seha Yapı olarak, bugüne kadar...