28 / 03 / 2024

seha yapı simgeşehir

seha yapı simgeşehir

Seha Yapı Simgeşehir 'de güncel fiyatlar 90 bin liradan başlıyor, projeden banka kredisiyle konut sahibi olunabiliyor...

Seha Yapı Simgeşehir'de 95 bin liraya! 2013 Haziran'da teslim!

Ankara Etimesgut Simgeşehir Evleri'nde satışlar devam ediyor, projede fiyatlar 95 bin liradan başlangıç gösteriyor

Simgeşehir Ankara'da 90 bin liraya 3 oda 1 salon!

Etimesgut'ta yaşama geçen Simgeşehir'de 3 oda 1 salon konut fiyatları 90 bin liradan başlıyor, projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor

Egeşehir Yapı Egeşehir Sitesi fiyatları!

Egeşehir Yapı Egeşehir Sitesi fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Egeşehir Yapı Egeşehir Sitesi fiyatları ve proje detayları...

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı başladı!

Girişin ücretsiz olduğu Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı kapılarını açtı. Fuar 16 Kasım'a kadar devam edecek...

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın açılıyor!

Ekonominin lokomotif sektörlerinden olan ve Tüyap tarafından Eskişehir’de bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın kapılarını ilk kez açacak.

3. İstanbul Başakşehir’in son etabı 30 Ekim’de satışta!

3. İstanbul Başakşehir’in son etabı 30 Ekim’de satışa çıkıyor. Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal ve Seha Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Saylık projenin yeni etabını basın toplantısı ile tanıtacak...

Seha Yapı Türkiye’nin en çok konut projesi yürüten ilk 10 şirketi arasında!

Seha Yapı, Türkiye’nin en prestijli ekonomi yayınlarından olan Capital ve Ekonomist dergileri tarafından gerçekleştirilen "Türkiye'nin Gayrimenkul Liderleri" ödül töreninde ülkemizin en çok konut projesi yürüten ilk 10 şirketi arasında yer alarak ödül kazandı. 

Ege Yapı Batışehir ödeme koşulları!

Ege Yapı Batışehir ödeme koşulları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 1+1 ile 5+1 arasında daire tiplerine yer verilen projede fiyatlar 445 bin TL'den başlıyor. 

Ege Yapı Batışehir iletişim!

Ege Yapı Batışehir iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksitlerin bin 300 TL'den başladığı Batışehir projesinde 1+1 ile 5+1 arasında daire tipleri sunuluyor. 

Seha Yapı’dan tarihi kampanyaya tam destek!

Anadolu’nun büyüğü Seha Yapı konut piyasasını canlandıracak tarihi kampanyaya tam destek veriyor, Zermeram’ın 2. etabında peşinde yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor.

Seha Yapı 7 Renk Selçuklu fiyat listesi!

Seha Yapı 7 Renk Selçuklu projesinde lansman öncesinde fiyat avantajı sunuluyor. Peki fiyatlar ne kadar? İşte Seha Yapı 7 Renk Selçuklu fiyat listesi...

Seha Yapı 4 projesiyle Konya Gayrimenkul Fuarı'da boy gösterecek!

Seha Yapı Zermeram, 3. İstanbul, 7 Renk Selçuklu ve Seha Kanyonpark Evleri projesiyle Konya Gayrimenkul Fuarı’na katılacak...

Şehir içine yeni AVM yapımı yasaklanmalı!

Esnafların AVM'lere yönelik tepkisi yeniden gündem oldu. AVM'lerin şehir dışına yapılması, şehir içine yeni AVM yapımının yasaklanması konusu gündemdeki yerini aldı. 

Lens Yapı Ataşehir Modern iletişim!

Lens Yapı Ataşehir Modern iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  "Gerçek Ataşehir'de gerçek bir yaşam" sloganı ile tanıtılan projede 1.106 daireden ve 44 adet ticari alan bulunuyor.

Lens Yapı Ataşehir Modern projesi satışa çıktı!

3 uzun blok şeklinde yükselen Lens Yapı Ataşehir Modern projesinde satışlar başladı. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ,4+1 ve 5+1 daire seçenekleri sunuluyor..

seha yapı simgeşehir Haberi

seha yapı simgeşehir



Seha Yapı'nın Ankara Etimesgut 'ta yaşama geçirdiği Simge Şehir 49 bin 79 metrekare alan üzerine yayılıyor. Proje kapsamındaki konutların satışları sürüyor.


Ankara Simgeşehir projesi 21 blok halinde yükseliyor. 2 etap halinde inşa edilen proje 980 konuttan meydana geliyor.


Simgeşehir kapsamındaki konutlar 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projenin anahtar teslimlerinin Ağustos 2013'te gerçekleştirilmesi planlanıyor.


Etimesgut Simgeşehir 'de fiyatlar 90 bin liradan başlıyor 120 bin liraya kadar yükseliyor. Simgeşehir 'den banka kredisiyle konut sahibi olmak mümkün.


Seha Yapı Simgeşehir 'de spor alanları, dekoratif havuz, çocuk bahçesi bulunuyor. Proje; Etipark Alışveriş Merkezi'ne, Askeri Bölge'ye ve Etimesgut Liseasi'ne yakın konumda yükseliyor.


Telefon: 444 7 342

Web adresi: www.simgesehir.com

Ceren...