25 / 04 / 2024

şehir hastaneleri yatırımları

şehir hastaneleri yatırımları

Hizmete giren on şehir hastanesi için ödenen toplam kira ve hizmet bedelleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Şahin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şehir hastanelerinin yatırım maliyetleri mecliste!

Şehir hastanelerinin yatırım maliyetleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Şahin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şehir hastaneleri ile ilgili bazı sorunlar meclis gündeminde!

Şehir hastaneleri ile ilgili bazı sorunlar meclis gündemine taşındı. MHP'li Erbaş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şehir hastanelerine 1.2 milyar dolar yabancı yatırım geliyor!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, önümüzdeki yıl sağlıkta ikinci dönüşüm başlayacağını belirterek şehir hastaneleri için bir yabancı firmanın 1.2 milyar dolar yatırım yapacağını söyledi.

Türkiye şehir hastaneleri ile tedavi merkezi oluyor!

AK Parti Antalya Milletvekil Badak, "Şehir hastanelerine gerçekleştirilen yatırımlarla Türkiye'nin çevre ülkeler için bir tedavi merkezi haline getirilmesi planlanıyor" dedi..

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Eskişehir'de fabrika yatırımları için gaza basıldı! 2030 yılında toplam bin 250 fabrika olacak!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir'e yapılan sanayi yatırımlarının devam ettiğini söyleyerek, hedeflerinin 2030 yılına kadar bin 250 fabrika olduğunu açıkladı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Kırşehir'de yapılan kamu yatırımları TBMM'de!

Kırşehir iline yapılan kamu yatırımları meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri Büyükşehir 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, dört ilçenin belediye başkanları ile yatırım koordinasyon toplantısında buluştu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Çalışmalarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından 2020 yılı devam eden, planlanan ve tamamlanan yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Şanlıurfa Büyükşehir 2020 yatırımları için düğmeye bastı!

Yeni projeler hayata geçirmeyi sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 2020 yatırımları için düğmeye bastı.

Trabzon Büyükşehir yatırımları tam gaz!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehrin  ihtiyaçlarına yanıt verecek yatırımları sırası ile inşa etmeye devam ediyor.

Kayseri Büyükşehir'in 2020 yılı yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi bürokratları ile uzun ve kapsamlı bir toplantı yaptı. Toplantıda Kayseri'nin 2020 yatırımları masaya yatırıldı.

Bursa’da Akıllı Şehircilik yatırımları hızlandı!

Her yıl yaşanabilir şehirler sıralarda yer alan Bursa’da, Akıllı Şehircilik yatırımlarına hız verildi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne Birleşik Krallık Refah Fonu’ndan 3.2 milyon pound hibe desteği geldi

AEB Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

AEB Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağrı Ali Bülbül tarafından kuruldu.

İstanbul'daki metro yatırımları hızlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi birimlerinin yaptığı “Raylı Sistem” çalıştayından metro yatırımlarını hızlandırma ve yerli teknolojilere ağırlık verme kararı çıktı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi geride kalan 3 ayın değerlendirmesini ve 1 yılın planlamasını masaya yatırdı.

şehir hastaneleri yatırımları Haberi

şehir hastaneleri yatırımları

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, hizmete giren on şehir hastanesi için ödenen toplam kira ve hizmet bedellerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Şahin, sorusunun Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Önal, ''Kırıkkale merkeze 20 Km mesafede, yıllardır nüfusu 2000 olan Kırıkkale-Samsun yolu üzerindeki Balışeyh ilçemizde, Balışeyh Belediyesi tarafından çok kapsamlı bir imar uygulaması yapılmıştır. Bu imar uygulaması ile Beyobası, Işıklar, Uzunlar ve Akçakavak Köylerindeki yaklaşık 6000 dönüm tarım arazilerinin çok büyük bir kısmı mücavir alana, daha sonrada imar uygulaması sonucu parsellere ayrılmıştır. Bu araziler tarımsal arazi vasfından çıkarılarak sanayi vasfındaki imarlı arsalara dönüştürülmüştür. Ancak yapılan bu işlemlerden köylülerin haberinin olmadığı öğrenilmiştir. Hak sahibi çiftçilerimiz arazileri ile ilgili işlem yapmak için tapuya gittiklerinde, tapuda tarlalarının kendilerine ait olmadığını görmüşlerdir. Tapularını...