28 / 03 / 2024

Şehir Kimliği Çalıştayı

Şehir Kimliği Çalıştayı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile düzenlenecek olan Şehir Kimliği Çalıştayı tanıtım toplantısı; 20 Mart 2015 saat 14.00’te, Adapazarı Belediyesi Orhangazi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Kahramanmaraş'ta Şehir Kimliği Çalıştayı başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği Şehir Kimliği Çalıştayı Saffron Otel’de başladı. Başkan Erkoç; “Kahramanmaraş’ın Gelecek Vizyonunu Birlikte Belirleyeceğiz” dedi.

Tokat Şehir Kimliği Çalıştayı 21 Ocak'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Tokat Belediyesi ile ortaklaşa düzenlediği Şehir Kimliği Çalıştayı Tanıtım Toplantısı 21 Ocak 2015 Çarşamba günü saat 10.00’da, “26 Haziran Atatürk Kültür Sarayı’nda” yapılacak.

Şehir Kimliği Çalıştayı Kahramanmaraş'ta yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa düzenleyeceği Şehir Kimliği Çalıştayı tanıtım toplantısı, 8 Ocak’ta Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Şehir Kimliği Çalıştayı 8 Ocak'ta Kahramanmaraş'ta!

Şehir Kimliği Çalıştayı 8 Ocak'ta Kahramanmaraş'ta yapılaca Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa düzenlediği Şehir Kimliği Çalıştayı tanıtım toplantısı; 8 Ocak’ta yapılacak.

Şehir Kimliği Çalıştayı Konya’da yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın 81 ilde düzenleyeceği Şehir Kimliği Çalıştayları’nın 8’incisi Konya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Konya’da yapılacak. Çalıştayın tanıtım toplantısı 27 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Adıyaman’ın şehir kimliği ortaya çıkacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Adıyaman Belediyesi’nin ortaklaşa çalışması ile “Şehir Kimliği Çalıştayı” düzenlenecek .Şehir Kimliği Çalıştayları ’na 81 ili kapsayacak şekilde devam edecek.

AK Parti'nin seçim beyannamesi tamam: Öncelik 81 ilde kentsel dönüşüm ve dirençli şehir seferberliği!

AK Parti'nin 30 Ocak tarihinde Ankara'da duyuracağı seçim beyannamesi, 81 ilde kentsel dönüşüm ve dirençli şehir seferberliği ön plana alınarak tamamlandı. İşte beyannamede yer alanlar...

GİGDER, olağanüstü çalıştay için düğmeye bastı! Yabancıya konut satışında hedef 25 milyar dolar! 

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER), ‘vatandaşlık’ ve ‘oturum’ programlarını detaylıca analiz etmek için Sapanca’da 20-21 Temmuz tarihlerinde bir çalıştay gerçekleştirecek. İşte detaylar...

İŞKUR'dan 18 yaş üzeri gençlere istihdam müjdesi: Şehir Hastanelerine personel alımları başladı!

İş arayanlara İŞKUR'dan büyük fırsat! Türkiye genelinde 81 ilde, 18 yaş üzeri kişiler için kamuya işe alım yapılacak. İŞKUR, sağlık sektöründe çalışmak isteyenlere müjde vererek, Şehir Hastanelerine personel alımlarının başladığını duyurdu.

Depreme karşı güçlendirmenin önündeki engeller için çalıştay gerçekleştirilecek!

Deprem Güçlendirme Derneği'nin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteği ile 30 Mayıs'ta "Kentsel Dönüşümde Güçlendirmenin Rolü" başlıklı çalıştay gerçekleştirilecek.

İŞKUR üzerinden Şehir Hastanelerine personel alımı yapılacak! 915 kişilik alım için şartlar!

İŞKUR resmi web sitesi üzerinden işçi alımları yapacağına dair açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklama sonrasında şehir hastanelerine personel alımları gerçekleştirilecek. Peki hangi alanlarda personel alımları yapılacak? 

 Şehir Hastanesi personel alımı ne zaman? Kaç personel alınacak? Başvuru sartları nedir?

Türkerler İnşaat tarafından yapılan açıklamada, Etlik Şehir Hastanesi'nde yapılacak olan personel alımları için internet üzerinden başvuru yapılacağı belirtildi. Peki  Şehir Hastanesi personel alımı ne zaman? Kaç personel alınacak? Başvuru sartları nedir?

Şehir hastaneleri personel alımı ne zaman? Kaç kişi alınacak?

Şehir hastanelerinde istihdam edilmek üzere personel alımı yapacak. Hem de KPSS şartı olmadan alınacak personel için koşullar araştırılıyor. Peki Şehir hastaneleri personel alımı ne zaman? Kaç kişi alınacak? Başvuru şartları nedir?

ATAG-25 çalıştayı 1-2 Aralık'ta! 

ATAG-25 çalıştayı 1-2 Aralık tarihinde yapılacak. 12 temaya ait araştırmaların bir araya getirileceği programa çok sayıda araştırmacı katılacak. Peki programda hangi konular konuşulacak? İşte detaylar...

Tekirdağ Büyükşehir 14 işçi alacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından işçi alımı yapılacağı açıklandı. İşte Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi işçi alımı ile ilgili detaylar...

Bekçi olmak isteyenlere flaş müjde! En az ilkokul mezunu bekçi alınıyor! Sakın kaçırmayın, işte başvuru detayları! 

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünün web sitesinde yayınlanan ilan çerçevesinde iki şehir için bekçi alımı gerçekleştirileceği belirtildi. Peki bekçi alımı hangi şehirlerde yapılacak? bekçi alımı başvuru şartları açıklandı mı? İşte ayrıntılar...

Bekçi olmak isteyenler hemen bakın! En az ilkokul mezunu bekçi alımı başvuruları başladı! İşte başvuru şartları...

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünün web sitesinde yayınlanan ilan çerçevesinde iki şehir için bekçi alımı yapılacağı duyuruldu. Peki hangi illerde bekçi alımı yapılacak? Bekçi alımı başvuru şartları neler 2022? İşte bekçi alımı 2022 ile ilgili merak edilen her şey...

İster ilkokul mezunu ol ister üniversite! 32 şehirde belediyeler memur ve işçi alımı yapacak. İşte son başvuru tarihi

Belediyelerden art arda memur ve işçi alımı ilanları geldi. İşte 32 şehir için yayınlanan memur ve işçi alımı ilanı…

Orman Genel Müdürlüğü 5 bin işçi alımı kura sonuçları açıklandı mı? OGM şehir şehir isim listesi!

Orman Genel Müdürlüğü 5 bin işçi alımı kura sonuçları il il açıklanmaya devam ediyor. OGM kura sonuçları 2022 sorgulama sık sık araştırılıyor. Peki, OGM 5 bin işçi alımı kura sonuçları belli oldu mu? İşte ayrıntılar...

Şehir Kimliği Çalıştayı Haberi

Şehir Kimliği Çalıştayı


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile düzenlenecek olan Şehir Kimliği Çalıştayı tanıtım toplantısı; 20 Mart 2015 saat 14.00’te, Adapazarı Belediyesi Orhangazi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.


Bakan Danışmanı İbrahim ACAR Koordinatörlüğü’nde gerçekleşecek olan Çalıştay’da, Sakarya Valisi Hüseyin Avni COŞ’un ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki TOÇOĞLU’nun birer konuşma yapması bekleniyor.

Şehir Kimliği Çalıştayı Nedir?


Şehir Kimliği Çalıştayları; Şehre, şehirlinin gözünden ve gönlünden bakmak ve şehrin gelecek vizyonunu şehirde yaşayanlarla birlikte belirlemek amacıyla düzenleniyor. Bu kapsamda yapılacak çalıştaylar 81 ili kapsayacak.

Çalıştaylarda; Bakanlık bürokratları; şehrin yerel ve genel siyaset temsilcileri, bürokrasi temsilcileri, sivil toplum temsilcileri, akademisyenler, kanaat önderleri, kültür-sanat ve spor temsilcilerinin yanı sıra şehrin kamuoyu algısının oluşmasında ve gelişmesinde etkili olan “medya” mensupları ile bir araya geliniyor.


Çalıştaylarda; Şehirlerin tarihi ve kültürel...