20 / 04 / 2024

Şehit polis Musa Yücenin ailesine ev mi verildi

Şehit polis Musa Yücenin ailesine ev mi verildi

4 Ocak'ta Diyarbakır'ın Sur ilçesinde düzenlenen hain saldırıda şehit olan Özel Harekat Polisi Musa Yüce'nin ailesine, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla ev verildi.

Elazığ Baskil'de başlanan külliye inşaatı durdu: Külliye ortada kaldı!

Müjdat Gezen ve Metin Akpınar’ı şikayet eden Ahmet Kabadayı’nın şehit polis Fethi Sekin için Baskil’de külliye inşa ettirmek için esnaftan binlerce TL topladığı öğrenildi. Külliye ortada kaldı, halk tepkili.

Şahinbey Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi Amirliği'nin inşaatı tamamlanıyor!

Şahinbey Belediyesi tarafından inşa ettirilen Yeşilvadi Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi Amirliğinin inşaat çalışmalarının büyük kısmı tamamlandı.

Şahinbey Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi tarafından Güzelvadi Mahallesi’ne inşa edilen Güzelvadi Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi’nin inşaat çalışmaları son sürat devam ediyor.

Gaziantepli inşaat mühendislerinden öğrencilere kitap!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şubesi, sosyal ve kültürel sorumluluk projeleri kapsamında Şehit Polis Mehmet Çelik İlkokulu öğrencilerine kitap hediye etti.

Elazığ Şehir Hastanesi tanıtıldı!

Elazığ Sağlık Müdürü Cahit Polat, Sağlık Bakanlığınca kentte kurulan Şehit Polis Fethi Sekin Şehir Hastanesinin günlük 6 bin civarında hastaya hizmet verdiğini açıkladı. 

Esenyalı Şehit Fehim Çakır Polis Merkezi'nin temeli atıldı!

Yıkılan ve yapımına yeniden başlanılan Esenyalı Şehit Fehim Çakır Polis Merkezi'nin temeli törenle atıldı.

Pendik Esenyalı Karakolu yeniden inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Pendik Belediyesi, Doğu Mahallesi’nde yapımını tamamladığı Şehit Polis Adil Gözalıcı Karakol binasının ardından Esenyalı Mahallesi’nde yer alan karakol binasını da baştan aşağı yeniliyor.

İzmir Şehit Fethi Sekin Parkı açıldı!

Bayraklı Adliyesi'ne düzenlenen terör saldırısında kahramanca çarpışarak şehit düşen polis memuru Fethi Sekin’in adı, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Bayraklı’da 40 dönüm alan üzerine kurduğu parkta ölümsüzleşti

Mamak Şehit Polis Fehmi Şahin Eğitim Merkezi açıldı!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Boğaziçi Mahallesi’nde hizmete giren Şehit Polis Fehmi Şahin Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi’nin açılışına katıldı.

Ordu Şehit Polis Yalçın Yamaner Bulvarı açıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın talimatıyla yapım çalışmalarına başlanan ve çevre yolu ile Karadeniz sahil yolu arasındaki bağlantıyı sağlayan Şehit Polis Yalçın Yamaner Bulvarı, hem trafiği rahatlattı hem de modern görünümüyle vatandaşlardan tam not aldı.

Amasya Kirazlıdere'ye yeni polis merkezi inşa ediliyor!

Kirazllıdere mahallesinde Toki tarafından yapımına başlanan Şehit Hayrettin Şişman Polis Merkezi Amirliği binasının yapım çalışmaları tüm hızı ile sürüyor.

Osmaniye’deki şehit ve gazi dernekleri hizmete açıldı!

Osmaniye Belediyesi tarafından Kent Müzesi yanında Osmaniye Muharip Gaziler Derneği ve Osmaniye Şehit Polis Aileleri ve Gazileri Derneği için yapımı tamamlanan hizmet binaları 19 Eylül Gazileri Anma Günü'nde düzenlenen törenle hizmete girdi.

Şehit Yakup Sürücü'nün Ankara'daki çiftliğinin inşaatı tamamlanacak!

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Ankara'da şehit düşen polis memuru Yakup Sürücü'nün babası İbrahim Sürücü, oğlunun hayalindeki çiftliği tamamlamak istediğini belirtti. Sürücü, çiftliğin inşaatına oğluyla birlikte başladıklarını daha sonra da olaylardan sonra yarım kaldığını söyledi.

Şehit polis Musa Yücenin ailesine ev mi verildi Haberi

Şehit polis Musa Yücenin ailesine ev mi verildi

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 4 Ocak 2016'da şehit olan Özel Harekat Polisi Musa Yüce'nin ailesine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla TOKİ tarafından konut tahsis edildi.

VALİ, AİLEYİ MAKAMINDA AĞIRLADI

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, makamında Kayseri'nin son şehidi Musa Yüce'nin eşi Hatice Yüce, çocukları Muhammed Ali ve Zehra, babası Halis Duran Yüce, kardeşleri Adem ve Seyit Yüce ve diğer yakınları ile bir araya geldi. 4 Ocak'ta hain bir saldırıcı sonucu şehadet şerbetini içen ve 5 Ocak'ta Bünyan Büyüktuzhisar Mahallesi'nde dualarla son yolculuğuna uğurlanan Musa Yüce için bir kez daha ailesine başsağlığı dileyen Vali Düzgün, bu cennet vatanın birliği, dirliği ve geleceği için canını feda eden şehitlerimizin emanetleri için ne yapılsa az olduğunu belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda aileye konut tahsis edildiğini...