25 / 04 / 2024

Şehitkamil dımışkılı mahallesi sosyal tesis açılışı

Şehitkamil dımışkılı mahallesi sosyal tesis açılışı

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından Dımışkılı, Karadede ve Işıklı Mahallesine yaptırılan sosyal tesislerin resmi açılışı Başkan Rıdvan Fadıloğlu ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile görkemli bir şekilde yapıldı...

Bursa'da büyük dönüşüm başladı! Hem tarihi mirasa sahip çıkılıyor, hem de depreme karşı  konutlar yapılıyor!

İstanbul, Ankara ve İzmir'den sonra Türkiye'nin dördüncü büyük kenti olan Bursa'da büyük bir dönüşüm başladı. Bu kapsamda hem tarihi mirasa sahip çıkılırken hem de deprem riskine karşı dayanıklı konutlar inşa ediliyor.

Küçük Ayasofya Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Fatih ilçesi, Küçük Ayasofya Mahallesi, 86 ada, 37 ve 38 parsellerin komşuluğundaki tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Emeklilere 2023 yılı için son dakika ikramiye müjdesi! Bir bir açıklanan bu tarihi duyan zevkten adeta dört köşe oldu

Emeklilere 2023 yılı için son dakika ikramiye müjdesi... Bir bir açıklanan bu tarihi duyan zevkten adeta dört köşe oldu... Hemen bakın...

Emekliler aman dikkat! 2023 yılı için son dakika ikramiye müjdesi geldi! Bu tarihi duyanlar zevkten dört köşe oldu!

Emekliler aman dikkat... 2023 yılı için son dakika ikramiye müjdesi geldi... Bu tarihi duyan emekli zevkten dört köşe oldu...

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! 

İstanbul Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi özel olarak davet edilen Egemen İnşaat ve Okyanus Enerji İş Ortaklığı’na verildi. İşte ayrıntılar...

Tapu kaydı dökümü nasıl alınır?

Tapu işlemlerine dair pek çok soru sorulmaktadır. Onlardan biri de Tapu kaydı dökümü nasıl alınır? sorusudur. İşte o merak edilen detaylar!

Kira artışında yüzde 25 sınırı nasıl uygulanacak? Geriye dönük kiralar için geçerli olacak mı?

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan kira zammı anlaşmazlığına yeni bir tedbir getirildi. Yeni kira düzenlemesine göre 1 Temmuz 2023 tarihine kadar kira zammında yüzde 25'lik bir sınır olacak. Peki, kira artışında yüzde 25 sınır nasıl uygulanacak? Geriye dönük kiralar için geçerli olacak mı?

Koz Gemicilik Geri Dönüşüm Petrolcülük Tanker Taşımacılığı Loj.İnş.Tur.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Koz Gemicilik Geri Dönüşüm Petrolcülük Tanker Taşımacılığı Loj.İnş.Tur.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Kadıköy'de Abdullah Yıldırım tarafından kuruldu.

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm düğümü nasıl çözüldü?

Kentsel dönüşüm alanı ilan edildikten sonra birçok firma eliyle yenilenme çalışmalarının başladığı fakat yaşanan sorunlar sebebiyle adeta bir kördüğüm haline gelen Fikirtepe Projesi'nde dönüşüm düğümü nasıl çözüldü? İşte detaylar...

Adana Göl Mahallesi sakinlerinden kentsel dönüşüme tepki!

Adana'da kentsel dönüşüm projesine dahil edilen Göl Mahallesi'ndeki vatandaşlar Adana Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ'ye tepki gösterdi.

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 700 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Köse  tarafından kuruldu.

Sevda Erdan Kılıç'tan İzmir kentsel dönüşüm kredisinin onaylanmamasına tepki!

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin depremde hasar gören binaların dönüşümü için Dünya Bankası'ndan aldığı düşük faizli krediyi henüz onaylamayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tepkilerini dile getirdi. 

İnanlar Ziraat Tarım Hayvancılık İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnanlar Ziraat Tarım Hayvancılık İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ağacan İnan tarafından kuruldu.

Şehitkamil dımışkılı mahallesi sosyal tesis açılışı Haberi

Şehitkamil dımışkılı mahallesi sosyal tesis açılışı


Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından Dımışkılı, Karadede ve Işıklı Mahallesine yaptırılan sosyal tesislerin resmi açılışı Başkan Rıdvan Fadıloğlu ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile görkemli bir şekilde yapıldı. Başkan Fadıloğlu, yeni yasa ile birlikte mahalle olan tüm köylere hizmetin artarak devam edeceğini söyledi.


Dımışkılı, Karadede ve Işıklı Mahallesinde yapımı tamamlanan sosyal tesislerin açılış törenine; Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Şehitkamil ilçe Başkanı Hasan Coşkun, Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti ilçe teşkilatı ve çok sayıda mahalle sakinleri katıldı.


İNSANA HİZMET ETMEK ADINA BURADA BULUNUYORSAK, BU AYRIMI YAPMADAN HİZMET GÖTÜRECEĞİZ


Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Son yeni yasa düzenlemesi ile birlikte sınırları genişleyen bir Belediye olduk. Büyükşehir Belediye kanunu ile birlikte artık 143 tane mahallesi olan bir ilçe olduk. Gaziantep’teki yüz ölçümü olarak...