23 / 04 / 2024

şehitkamil güvenevler mahallesi park

şehitkamil güvenevler mahallesi park

Şehitkamil Belediyesi, Güvenevler Mahallesi’nde yapımına başladığı yeni parkı kısa süre içinde tamamladı. İçerisinde çocuk oyun grubu, spor alanı, yürüyüş parkuru, basketbol sahası gibi alanların bulunduğu park, vatandaşın hizmetine sunuldu.

Şehitkamil Belediyesi'nden 9.8 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediye Başkanlığı, Şehitkamil'in Beylerbeyi ve Güvenevler mahallesi'ndeki 5 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 9 milyon 800 bin TL olarak belirlendi. 

Gaziantep Güvenevler'de 12.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediyesi tarafından Güvenevler Mahallesi'nde yer alan arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor..

Manisa Göktaş Mahallesi sağlıklı altyapıya kavuşuyor!

Mahallelerin kaderini değiştiren işlere imza atan Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Soma Göktaş Mahallesi’nde eski kanalizasyon hattında yenileme çalışmasına başladı.

Şehitkamil Göztepe Sosyal Tesisi tamamlanıyor!

Şehitkamil Belediyesi tarafından Göztepe Mahallesi’ne inşa edilen sosyal tesis tamamlanma aşamasına getirildi. Çevre düzenleme çalışmaları yapılan Göztepe Mahallesi Sosyal Tesisi kısa süre sonra vatandaşın hizmetine açılacak.

Meram Gödene Mahallesi’ne kapalı pazar yeri!

Meram Belediyesi tarafından Gödene Mahallesi’nde yapıma devam eden kapalı Pazar yeri inşaatı hızla devam ediyor. İnşaat alanında incelemede bulunan Başkan Toru, 2 ay içerisinde Pazar yerindeki çalışmaları tamamlayarak halkın hizmetine sunmayı hedeflediklerini söyledi.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap Alt Gelir Grubu 2016 başvurusu!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2.Etap AGG Konut Projesi kapsamında İdaremiz stoğunda bulunan 115 konut için başvurular yarın başlıyor.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 1. Etap Alt Gelir Grubu başvuru!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1.tap AGG Konut Projesi kapsamında TOKİ stoğunda bulunan 26 konut için başvurular yarın başlıyor.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 1. Etap başvuru!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi Standart Konut Projesi kapsamında TOKİ stoklarında yer alan 4 adet konut satışa çıkıyor. TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 1. Etap başvuruları yarın başlıyor.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuruları!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi Standart Konut Projesi kapsamında TOKİ stoklarında yer alan daireler satışa çıkıyor. TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuruları başlıyor.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap 2016 başvuru!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi Standart Konut Projesi kapsamında İdaremiz stoğunda bulunan 31 konut kurasız olarak satılıyor.

Afyon Çimento'nun Güvenevler'deki fabrikasının imar planı değişti!

Afyon Çimento Sanayi'nin Güvenevler'de yer alan ve faaliyetine son verdiği fabrikasının imar planı konut ve ticari imara dönüştürüldü.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi başvurusu son gün!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi AGG Konut Projesi kapsamında TOKİ stoğunda bulunan 180 konut kurasız olarak satışa sunuldu. TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi başvurusu son gün.

Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ 1. ve 2. Etap son başvuru!

Dairelerin 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandığı projede 23 adet daire satışta. Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ 1. ve 2. Etap son başvuru...

şehitkamil güvenevler mahallesi park Haberi

şehitkamil güvenevler mahallesi park


Şehitkamil Belediyesi, Güvenevler Mahallesi’nde yapımına başladığı yeni parkı kısa süre içinde tamamladı. İçerisinde çocuk oyun grubu, spor alanı, yürüyüş parkuru, basketbol sahası gibi alanların bulunduğu park, vatandaşın hizmetine sunuldu.

ÇALIŞMALAR KISA SÜREDE TAMAMLANDI


Daha yeşil ve yaşanabilir bir ilçe için çalışmalarını sürdüren Şehitkamil Belediyesi, Güvenevler Mahallesi’ne yeni bir park daha kazandırdı. Şehitkamil Belediyesi, Güvenevler Mahallesi sakinlerinin keyifli zamanlar yaşayabilmesi için yaptığı yeni parkın içerisinde çocuk oyun gurubu alanı, spor alanı, yeşil alan, yürüyüş parkuru, oturma bankları gibi birçok özelliği bir arada sundu. Bunun yanı sıra gençler için mahalleye bir basketbol sahası kazandırıldı ve vatandaşların araçlarını park etmeleri için park etrafında otopark yapıldı. Çevre düzenlemesi, çimlendirme ve ağaç dikiminin ardından park, vatandaşın hizmetine girdi.



VATANDAŞIMIZ BU PARKTAN EN İYİ ŞEKİLDE FAYDALANABİLECEK


Mahallelerine çok yönlü...