28 / 03 / 2024

Şehitkamil kapalı pazar yeri adres

Şehitkamil kapalı pazar yeri adres

Şehitkamil Belediyesi Onatkutlar Mahallesi’ne uzay çatılı pazar yeri inşa ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Fadıloğlu, “Yapacağımız uzay çatılı pazar yeri, her mahalleye hitap edecek” dedi.

Nilüfer'e kapalı pazar yeri ve spor tesisi yatırımı!

Nilüfer Belediyesi tarafından Fethiye Mahallesi’ne yaptırılacak kapalı pazar yeri ve spor tesisinin temeli atıldı. Hayata geçirilecek yeni proje 11 bin 430 metrekare alanda inşa edilecek.

Güzelce Kapalı Pazar ve Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün talimatıyla Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan Güzelce Kapalı Pazarı ve Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor.

Ataşehir'e yarı kapalı pazar alanı!

Ataşehir'in Esatpaşa ve Örnek mahallelerinde “Yarı Kapalı Pazar Alanı” inşa ediliyor.

Ataşehir Belediyesi'nden sosyal donatılı kapalı pazar alanı!

Ataşehir Belediyesi, Esatpaşa ve Örnek mahallelerinde yarı kapalı pazar alanı inşa ediyor. Kapalı pazar alanları ile vatandaşlar yaz ve kış aylarının hava şartlarından etkilenmeden alışveriş yapabilecek.

Hadımköy Kapalı Pazar Alanı'nda çalışmalar tam gaz!

Arnavutköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen Hadımköy Kapalı Pazar Alanı’nın yapım çalışmaları, tüm hızıyla devam ediyor

Maltepe Bağlarbaşı'na kapalı pazar yeri geliyor!

Maltepe Belediyesi tarafından Bağlarbaşı Mahallesi'nde inşa edilecek kapalı pazar yerinin temel atma töreni gerçekleştirildi.

İzmit Alikahya Kapalı Pazar Yeri yıl içinde tamamlanacak!

İzmit'in Alikahya Fatih Mahallesi’nde inşaatı devam eden Kapalı Pazar inşaatı hızla yükseliyor.

Kocaeli’ye modern kapalı pazar yeri!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kente yeni bir modern kapalı pazar yeri kazandırıyor.

Ordu Korgan'a kapalı pazar yeri inşa ediliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Korgan'da inşa edeceği kapalı pazar yeri projesi için çalışmalara başladı.

Kumluca kapalı pazar yerinin temeli atıldı!

Toplam maliyeti 750 bin TL olan Kumluca kapalı pazar yerinin temeli gerçekleştirilen törenle atıldı. Proje İller Bankası'nın desteği ile hayata geçiriliyor.

Çanakkale Kepez'e kapalı pazar yeri geliyor!

Çanakkale Kepez'de, Şehit Piyade Astsubay Üstçavuş Kıvanç Kaşıkçı Kapalı Pazar Yeri’nin temel atma töreni yapıldı.

İzmit Alikahya Kapalı Pazarı'nın temeli atıldı!

İzmit Belediyesi'nin kentin Alikahya Fatih Mahallesi’nde hayata geçireceği Alikahya Kapalı Pazarı'nın temeli düzenlenen törenle atıldı.

Kayseri Develi’ye kapalı pazar yeri inşa edilecek!

Kayseri Develi yatırımları hız kesmiyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Develi ilçesine kapalı pazar yeri inşa ediyor.

Şehitkamil kapalı pazar yeri adres Haberi

Şehitkamil kapalı pazar yeri adres

Şehitkamil Belediyesi Onatkutlar Mahallesi’ne uzay çatılı pazar yeri inşa ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Fadıloğlu, “Yapacağımız uzay çatılı pazar yeri, hem 8 Şubat Mahallesi'ne hem Zeytinli Mahallesi'ne hem de Onatkutlar Mahallesi'ne hitap edecek” dedi.


11 BİN 650 METREKARE ALAN ÜZERİNDE KURULACAK


İlçe genelinde daha önce bir çok mahalleye uzay çatılı pazar yeri kuran Şehitkamil Belediyesi, son olarak Onatkutlar Mahallesi’nde de vatandaşların isteği üzerine yeni bir uzay çatılı pazar yeri inşa ediyor.


11 bin 650 metrekare alan üzerinde kurulacak olan pazar yeri çalışmalarına başlayan Şehitkamil Belediyesi, içerisinde 2 bodrum katı, 180 adet tezgah alanı, bay-bayan WC, zabıta kontrol odası ve mescit bulunacak. Yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Fadıloğlu, “Onatkutlar Mahallemizde yeni bir uzay çatılı pazar yeri yapıyoruz. Tabi sert bir zemin çıktı. Yaklaşık...