19 / 04 / 2024

şehitkamil Sanat Merkezi Ulusal Mimari Fikir Projesi Yarışması

şehitkamil Sanat Merkezi Ulusal Mimari Fikir Projesi Yarışması

Şehitkamil Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Sanat Merkezi Ulusal Mimari Fikir Projesi Yarışması’na katılan projeler, Gaziantep Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Bölümü öğrencileri için özel olarak sergilendi

Tarihi Göztepe İstasyon Binası TCDD Kültür Sanat Merkezi oldu

Tarihi Göztepe İstasyon Binası biten restorasyonu sonrası "TCDD Kültür Sanat Merkezi" olarak hizmet verecek. Tarihi bina, açılış töreninin ardından kültür-sanat merkezine dönüşecek.

Botter Apartmanı restore ediliyor! Sanat merkezi olacak!

İstanbul’un ilk modaevi olarak bilinen Casa Botter, Tasarım ve Kültür Merkezi olmaya hazırlanıyor.

Şehit Ömer Halisdemir Bilim ve Sanat Merkezi binasının devredileceği iddiası TBMM'de!

İzmir Konak Şehit Ömer Halisdemir Bilim ve Sanat Merkezi binasının imam hatip okuluna devredileceği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri Kalesi Kültür Sanat Merkezi açıldı!

Restorasyon çalışmaları tarihi Kayseri Kalesi, 6 sene aranın ardından kültür ve sanat merkezi olarak kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Hatay Meclis binası kültür-sanat merkezi oluyor!

Hatay Devleti döneminde meclis binası olarak kullanılan ve geçtiğimiz günlerde kamulaştırılan tarihi bina, yanında bulunan konakla beraber kültür-sanat merkezi olacak.

İstanbul dünyanın kültür ve sanat merkezi olacak!

Contemporary İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güreli, 2.5 yıllık dönemde gerçekleşen ve yürüyen projelerle İstanbul’un dünyada iddialı bir kültür-sanat merkezine dönüşeceğini anlattı.

İstanbul 5 milyar dolara kültür-sanat merkezi oluyor!

İstanbul’da 2.5 yıllık dönemde 5 milyar dolarlık yatırım gerçekleşmiş olacak. Bu yatırımlar kentin kültür-sanat çıtasını yükseltecek.

Kale Grubu, Karaköy'deki binasını sanat tasarım merkezine dönüştürdü! 

Kale Grubu ilk genel merkezi olan Karaköy'deki binasını, İSTKA'nın desteğiyle Kale Tasarım ve Sanat Merkezi'ne dönüştürdü. Kale Grubu Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Zeynep Bodur Okyay, merkezin açılışı töreninde konuştu.  

Meram Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi açılıyor!

Restorasyon çalışmaları geçtiğimiz günlerde tamamlanan Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi hizmete açılıyor.

Çankaya Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi açıldı!

Çankaya'nın en yeni kültür ve sanat merkezi Nazım Hikmet açıldı. Yeni açılan merkezde 7 ayrı dalda eğitim verilecek. Dersler 24 Haziran'da başlıyor.

Çankaya Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi açıldı!

Ankara Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Oran Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi’ni vatandaşların hizmetine açtı.

TOKİ Hanımeli Kültür Sanat Merkezi açıldı!

Tokat'ta 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Tokat Belediyesi tarafından yapılan TOKİ Hanımeli Kültür Sanat Merkezi açılışı gerçekleştirildi. 

Şehitkamil Sanat Merkezi yarın açılıyor!

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, inşaatı Şehitkamil Belediyesi tarafından tamamlanan Şehitkamil Sanat Merkezi’nin (ŞSM) açılışını gerçekleştirecek.

şehitkamil Sanat Merkezi Ulusal Mimari Fikir Projesi Yarışması Haberi

şehitkamil Sanat Merkezi Ulusal Mimari Fikir Projesi Yarışması


Şehitkamil Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Sanat Merkezi Ulusal Mimari Fikir Projesi Yarışması’na katılan projeler, Gaziantep Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Bölümü öğrencileri için sergilendi. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, sergiye katılan öğrencilerle birlikte dereceye giren projeler üzerinde fikir alışverişinde bulundu.



Şehitkamil Belediyesi tarafından Gaziantep’e kazandırılacak olan Sanat Merkezi’nin mimari projesi için geçtiğimiz aylarda düzenlenen Sanat Merkezi Ulusal Mimari Fikir Projesi Yarışması’na katılan 65 proje, Gaziantep Üniversitesi’nde görücüye çıktı. Gaziantep Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde açılan sergiye; Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Mimarlar Odası Gaziantep Şube Başkanı Özgür Girişken, Gaziantep Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı Mustafa Özakçe, Mimar Sıktı Severoğlu ve Gaziantep Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencileri katıldı.



ÖĞRENCİLERİMİZİ DE YARIŞMACI OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ


Sanat Merkezi projesinin geçen Kasım ayında tanıtımını jüri üyeleriyle birlikte gerçekleştirdiklerini belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu,...