26 / 04 / 2024

Şehitkamil Seyrantepe projeleri

Şehitkamil Seyrantepe projeleri

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Seyrantepe 3. Etap Sosyal Tesisi inşaatını inceledi. Başkan Fadıloğlu, “İnşallah kısa bir sürede Seyrantepe 3. Etap Sosyal Tesisindeki çalışmalar tamamlanacak ve milletimizin hizmetine sunulacak” dedi.

Şehitkamil Seyrantepe'de konut inşaatı hızlı bir şekilde sürüyor!

Şehitkamil Belediyesi ile TOKİ işbirliği arasında Seyrantepe Mahallesi'nde yapımı devam eden bin 700 konutun inşaat çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Mehmet İnce 'Yapılan konutlarla birlikte ev sorunu bir nebze giderilecek'dedi.

TOKİ Gaziantep projeleri için düğmeye bastı! Şehitkamil'e 1.167 yeni konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde 2 yeni projede toplam 1.167 konut inşa edecek. İşte detaylar...

TOKİ'den Gaziantep Şehitkamil'e 541 konutluk yeni proje müjdesi!

Yeni konut projeleri için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 541 konutluk yeni proje inşa edecek.

Şehitkamil'in sanat merkezi projeleri mimar adayları için sergilendi!

Şehitkamil Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Sanat Merkezi Ulusal Mimari Fikir Projesi Yarışması’na katılan projeler, Gaziantep Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Bölümü öğrencileri için özel olarak sergilendi

TOKİ projeleri Şanlıurfa'da nüfusu artırdı!

TOKİ'nin Şanlıurfa Seyrantepe'de inşaatına başladığı Maşuk Konutları'nda inşaat tam gaz ilerliyor. Konut projeleri bölgede nüfusu artırdı.

Gaziantep Şehitkamil'de asfaltsız yol kalmayacak!

Şehitkamil Belediyesi, Seyrantepe Mahallesi’nde yeni imara açılan bölgelerde yol açma çalışmaları ve alt yapısı tamamlanan yollarda asfalt çalışmasına başladı. Asfaltlama çalışmalarıyla birlikte Seyrantepe Mahallesinde asfaltsız yol kalmayacak.

Şehitkamil Seyrantepe 2 Sosyal Tesisi açılıyor!

Şehitkamil Belediyesi, Seyrantepe Mahallesi’ne yaptığı ikinci sosyal tesisi tamamladı. Halkın birçok ihtiyacına tek noktadan hizmet verilecek Seyrantepe 2 Sosyal Tesisi, önümüzdeki günlerde hizmete açılacak.

Gaziantep Şehitkamil'de dönüşüm hızlanacak!

Hayal ettiği bir Şehitkamil ilçesini ilk dönemde belli bir noktaya kadar getirdiğini belirten Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Türkiye'de örnek olacak projeleri uygulamaya devam ediyoruz" ifadesini kullandı.

Gaziantep Seyrantepe sosyal tesis projesinde sona doğru!

Şehitkamil ilçesinin giderek büyüyen ve gelişen mahallelerinden olan Seyrantepe Mahallesi’ne belediye tarafından yaptırılan 3. Sosyal Tesisin inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Şehitkamil'deki dönüşümde koşulsuz ev müjdesi!

kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Türkiye’ye örnek olacak projeleri hayata geçirmeye devam eden Şehitkamil Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları içerisinde hayata geçirdiği örnek projelerle adından sıkça söz ettiriyor...

Şehitkamil Seyrantepe'ye 3. sosyal tesis!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Seyrantepe 3. Etap Sosyal Tesisi inşaatını inceledi. Başkan Fadıloğlu, “İnşallah kısa bir sürede Seyrantepe 3. Etap Sosyal Tesisindeki çalışmalar tamamlanacak ve milletimizin hizmetine sunulacak” dedi.

TOKİ Seyrantepe Mahallesi'nde 966 konutu teslim etti!

Şehitkamil Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve anahtar teslimi yapılan Seyrantepe Konutları'nda ikinci baharlarını yaşayacak olan 65 yaşındaki Elif ile Mustafa Cento çifti, yeni yuvalarını büyük bir heyecanla gezdi.

Şehitkamil Belediyesi TOKİ için yetki verdi!

Şehitkamil Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısının birinci oturumu Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu başkanlığında yapıldı.Seyrantepe’de yapılan konutlara büyük ilgi olduğunu söyleyen Fadıloğlu, TOKi ile anlaşma yapmak için belediyeden yetki

Gaziantep Şehitkamil Seyrantepe Projesi'nde 966 konutun teslimi yapıldı!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Şehit Kamil Belediyesi işbirliğinde yürütülen Gaziantep Şehitkamil-Seyrantepe Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilen 966 konutun anahtar teslimi yapıldı.

Şehitkamil Seyrantepe projeleri Haberi

Şehitkamil Seyrantepe projeleri


Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Seyrantepe 3. Etap Sosyal Tesisi inşaatını inceledi. Kaba inşaatı devam eden alanı yerinde inceleyen Başkan Fadıloğlu, “İnşallah kısa bir sürede Seyrantepe 3. Etap Sosyal Tesisindeki çalışmalar tamamlanacak ve milletimizin hizmetine sunulacak” dedi.



SOSYAL TESİS SAYISI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR


Daha modern ve yaşanabilir bir ilçe oluşturmak amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren Şehitkamil Belediyesi, sosyal tesis yapımlarına devam ediyor. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Seyrantepe Mahallesi’ne yapılan 3. sosyal tesisin yapımını yerinde inceledi. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, yetkililerden yürütülen son çalışmalara ilişkin bilgi aldı. Başkan Fadıloğlu, kısa sürede çalışmaların tamamlanacağını ve Seyrantepe 3. Etap Sosyal Tesisinin milletin hizmetine sunulacağını kaydetti.



4 AY İÇİNDE TAMAMLANACAK


Sosyal tesislerin mahalle sakinleri için önemli mekanlar olduğuna vurgu yapan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, “Şehitkamil Belediyesi olarak sosyal...