28 / 03 / 2024

Şehzadeler sosyal tesis inşaatları

Şehzadeler sosyal tesis inşaatları

Şehzadeler Belediyesi Veziroğlu Sosyal Tesislerinde ilk kazma 5 Ağustos Cuma günü vuruluyor.

Gaziantep Büyükşehir'den 34 sosyal tesis!

Sosyal belediyeciliğin gerekliliğin yerine getirmek adına şehir merkezlerinin yanı sıra taşra ilçeleri ve bunlara bağlı yeni mahallelerin (köylere) hizmetlerini eksik etmeyen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 34 sosyal tesis inşa etti.

Kocaeli Darıca’ya yeni sosyal tesis!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Darıca'ya yeni bir sosyal tesis kazandırıyor.

Kayseri Melikgazi'ye çok amaçlı sosyal tesis!

Kayseri Gesi Meydanı'nda hayata geçirilen çok amaçlı sosyal tesis ve Cumhuriyet mahallesinde inşa edilen aile sağlığı merkezi hizmete açıldı.

Beylikdüzü Kavaklı'ya yeni sosyal tesis!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beylikdüzü Belediyesi Kavaklı Mahallesi Çim Sokak ile Burgaz Sokak kesişiminde yeni bir sosyal tesis kazandırıyor.

Şahinbey Çörekli'ye sosyal tesis!

Şahinbey Belediyesi'nin yeni mahallelerinden olan Çörekli Mahallesi’nde hayata geçirdiği sosyal tesis ve caminin açılışı gerçekleşti.

Şehitkamil Belediyesi'nde her mahalleye sosyal tesis!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun her mahalleye vermiş olduğu sosyal tesis sözü Karakesek Mahallesi’nde de yerine getiriliyor.

Beylikdüzü Kavaklı'ya sosyal tesis!

Beylikdüzü’nde göreve gelindiğinden bu yana 5 tane sosyal tesisi hazır eden Beylikdüzü Belediyesi Kavaklı Mahallesi’ne Emekliler Lokali ve Sosyal Tesis kazandıracak.

Ümraniye İnkılap Mahallesi sosyal tesis alanı imar planı askıda!

İstanbul Ümraniye İlçesi, İnkılap Mahallesi, 48 pafta, 1832 ada, parka terkin edilen alanın bir kısmına ilişkin Sosyal Tesis Alanı amaçlı 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıktı...

Başakşehir Life Park Evleri 2 özel sosyal tesis alanı imar planı askıda!

Başakşehir'de Life Park Evleri 2'nin arkasında kalan 799 ada, 2 parsele ilişkin Özel Sosyal Tesis Alanı amaçlı hazırlanan 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis yapılıyor. Sosyal tesisin vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vereceği belirtildi.

Gaziantep Şehitkamil'e üç yeni sosyal tesis!

Şehitkamil Belediyesi, 3 farklı mahallede aynı anda sosyal tesis inşaatı için çalışmalara başladı.

Afyonkarahisar Selçuklu Sosyal Tesis projesinin ihalesi yapıldı!

Selçuklu Mahallesi Sosyal Tesis projesinin ihalesi dün yapıldı. İhaleye toplam 5 firma katıldı. İşin yaklaşık maliyeti 1 milyon 683 bin 989 TL olarak açıklandı.

TOKİ Yenimahalle konut ve sosyal tesis inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Ankara İli Yenimahalle İlçesi Milli Savunma Bakanlığına Ait Konut ve Sosyal Tesis İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Şehzadeler sosyal tesis inşaatları Haberi

Şehzadeler sosyal tesis inşaatları

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik İnşaatın yapılacağı şantiye alanında incelemelerde bulunarak hazırlık çalışmaları hakkında teknik personelde bilgi aldı.inceleme esnasında Başkan Çelik'e Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler ve Fen İşleri Müdürü Halit Ocaksev eşlik etti. İnşaat çalışmalarının tamamlanmasının ardından tesisin Manisa'nın en güzel sosyal tesisi olacağını ifade eden Şehzadeler Belediye başkanı Ömer Faruk Çelik, "Veziroğlu Mahallemizde yapacağımız Sosyal tesislerimizin inşaat çalışmalarına başlıyoruz. Nasip olursa 5 Ağustos Cuma günü saat 16.00' da milletvekillerimiz ve halkımızın katılımı ile burada bir temel atma törenimiz olacak. İnşallah çok kısa bir süre içerisinde bu güzel projemizi Şehzadelerimize ve Manisa'mıza kavuşturmuş olacağız. İnşaat çalışmamız tamamen bittikten sonra Manisa'nın en güzel sosyal tesisi olmuş olacak." 



Salihli...