25 / 04 / 2024

sekapark plajyolu tramvayı son durum

sekapark plajyolu tramvayı son durum

Kentteki çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Akçaray Tramvay Hattı’nı Sekapark’tan Plaj Yolu’na kadar uzatıyor

Akçaray'ın Sekapark-Plajyolu Hattı yakında açılacak!

İlk etabı 3 istasyondan oluşan Akçaray'ın Sekapark- Plajyolu hattı, önümüzdeki günlerde hizmete açılacak...

Kocaeli Sekapark-Plajyolu tramvay hattında sona gelindi!

Kentteki çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Akçaray Tramvay Hattı’nı Sekapark’tan Plaj Yolu’na kadar uzatıyor

Kocaeli Sekapark-Plajyolu Tramvay hattında raylar döşendi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sekapark-Plajyolu Tramvay hattında ray döşeme çalışmalarını tamamladı.

Kocaeli tramvay hattı okullar bölgesine kadar uzadı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Otogar-Sekapark Bilim Merkezi arasında hizmet veren Akçaray Tramvay Hattı’nı Sekapark’tan Plaj Yolu’na kadar uzatıyor.

Sekapark - Plaj Yolu Tramvay Hattı’nda raylar döşeniyor!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sekapark - Plaj Yolu Tramvay Hattı’nda ray döşeme çalışmalarına geçti.

Akçaray tramvay hattının 2. etabında ilk raylar döşendi!

Geçtiğimiz yıl Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan Akçaray tramvay hattının Sekapark-Plajyolu arasındaki 2. etabının ilk rayları döşendi. 

Sekapark - Plajyolu tramvay hattında çalışmalar sürüyor!

Kocaeli'de, Akçaray tramvay hattına ilave olarak projelendirilen Sekapark - Plajyolu tramvay hattının çalışmaları sürüyor. 

Kocaeli Sekapark - Plajyolu tramvay hattı ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2017 Ağustos ayında hizmete açılan Akçaray tramvay hattını uzatıyor. Seka Devlet Hastanesi’nden başlayıp Plajyolu’na kadar uzanacak olan 2.2 kilometrelik Akçaray Tramvay hattının İzmit Okullar Bölgesinin çarşıyla ulaşımının kolaylaştırılması bekleniyor. 

Kocaeli Tramvay projesinde son durum ne?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Otogar ve Sekapark arasında yapımı sürdürülen Tramvay Hattı Projesi kapsamında Yahya Kaptan Hanlı Sokak’ta rayların monte edilmesi çalışmaları sürüyor.

İzmit Sekapark-Otogar tramvay hattında ilk raylar döşendi!

2017 yılının şubat ayında tamamlanıp hizmet girmesi beklenen Sekapark-Otogar arasında yapılacak tramvay hattı için altyapısı tamamlanan Yahya Kaptan Hanlı Sokak’ta ilk raylar döşendi.

Akçaray tramvay projesinde üst yapı kazı çalışmaları başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sekapark-Otogar arasında hizmet verecek Akçaray tramvay projesinin ana hattında üst yapı için kazı çalışmalarına başlandı.

Sekapark-Otogar Arası Tramvay Hattı projesi protesto edildi!

AKP'li Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan ve Yahya Kaptan Mahallesi'nden de geçmesi planlanan Sekapark-Otogar Arası Tramvay Hattı projesi için bölge sakinleri bir eylem yaptı.

Kocaeli Yahya Kaptan tramvay çalışmaları sürüyor!

Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Sekapark-Otogar Arası Tramvay Hattı’nda deplase çalışmaları devam ediyor. Tramvay hattının 1. etabını kapsayan yaklaşık bin 800 metrelik güzergah 3 kısma ayrılarak çalışmalara başlandı

sekapark plajyolu tramvayı son durum Haberi

sekapark plajyolu tramvayı son durum

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Otogar ile Sekapark Bilim Merkezi arasındaki Akçaray Tramvay Hattı’nı Sekapark’tan Plaj Yolu’na kadar uzatıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, 2,2 kilometre olan yeni hatta bin 600 metre olan birinci etabında hat çalışmaları tamamlanırken ince işler devam ediyor. Birinci etap kapsamında istasyonların da imalatları tamamlanırken korkuluk ve cam yerleştirme işleri gerçekleştiriliyor. 1. etapta ray döşeme çalışmaları da tamamlandı.

KABA İŞ BİTTİ İNCE İŞE GEÇİLDİ

Toplamda 4 istasyonun yer aldığı Sekapark-Plajyolu Tramvay hattında dere üzerine yapılan 2 adet menfezin yapımı tamamlandı. Birinci etap kapsamında 1.600 metrelik ray döşeme imalatı ve hat içerisinde tramvay araçlarına enerji sağlayan direklerin montajları tamamlandı. Hattın 600 metrelik 2. etabına çalışmaları da en kısa zamanda başlayacak.

4 YENİ İSTASYON GELECEK

Günlük...