26 / 04 / 2024

selçuk antik kanal projesi

selçuk antik kanal projesi

Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı, "Selçuk için düşünülen antik kanal, teleferik, İZBAN, Doğalgaz, hastane, karayollarının yaptığı çalışmalar gibi bir çok yatırımımız gerçekleştiği takdirde Selçuk İzmir ilçeleri içerisinde en fazla yatırım alan ilçe haline gelecektir" dedi.

Dolar kahini Selçuk Geçer rotayı çizdi: Önce 21, sonra 30, en sonunda ise...

Youtube kanalından paylaşımlar yapan Selçuk geçer, dolar ve gram altın fiyatları ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

Dolar yıl sonunda o rakamı görecek! Tahminleri bir bir tutan Selçuk Geçer benden duyun dedi o rakamı verdi! Hemen bakın

Ekonomist Selçuk Geçer, konuk olduğu Youtube kanalında dolar kuru ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Tahminleri bir bir tutan Selçuk Geçer benden duyun dedi o rakamı verdi... Hemen bakın...

Dolar kahini Selçuk Geçer, büyük yükseliş için tarih verdi

İsabetli dolar tahminleri ile dolar kahini olarak bilinen Selçuk Geçer, Youtube kanalında yayınladığı videoda altın ve dolar için korkutan yeni seviyeyi açıkladı. Dolar yatırımcılarının yakın markajına giren Selçuk Geçer piyasalarda yaşanan artışa ilişkin elinde dolar ve altın bulunduranlara da çok

Dolar için son dakika tahmini yapan Selçuk Geçer o rakamı açıkladı! Duyanlar inanamadı! Hemen bu flaş rakama bakın!

Resmi YouTube kanalı üzerinden sık sık çektiği videolar ile piyasalara ilişkin bilgilendirmeler yapan Ekonomist Selçuk Geçer, geçtiğimiz gün yeni bir video daha çekerek çarpıcı tahminler yaptı. Dolar için son dakika tahmini yapan Selçuk Geçer o rakamı da açıkladı. İşte detaylar...

Altın ve dolar için yeni seviyeyi açıklayan Selçuk Geçer korkunç rakamı duyurdu! Altını ve doları olanlar hemen bakın

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, resmi Youtube kanalında yayınladığı videoda Altın ve dolar için yeni seviyeyi açıkladı. Peki Selçuk Geçer gram altın ve dolar ile ilgili neler söyledi? Gram altın ne kadar olacak? İşte detaylar...

"Dolarda 19 Liraya Hazır Olun!’’ Piyasa uzmanı Selçuk Geçer uyardı..

Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer sık sık altın ve dolar kuruna ait görüşlerini paylaşmaya devam ediyor. Kendi YouTube kanalından videolar yayınlayarak piyasaya ait yorumlarda bulunan Geçer, dolar kuruna ait yeni bir video paylaştı.

Ekonomist Selçuk Geçer'den tarihi altın ve dolar uyarısı!

YouTutube kanalından yeni bir video yayınlayan ekonomist Selçuk Geçer, altın ve dolar yatırımı yapacaklara çok önemli uyarılarda bulundu.

Selçuk Başak: Emlak piyasası durgun!

Sakarya Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Selçuk Başak, Dolar ve Euro'nun yükselmesine rağmen daire fiyatlarının yükselmediğini belirterek, "Yükseltmiyor çünkü piyasa durgun" dedi.

Selçuk Kütüphane ve Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı!

Selçuk’un önemli bir eksiklerinden biri olan Kütüphane ve Etüt Merkezi temel atma töreni gerçekleşti.

Selçuk Belediyesi Etüt Merkezi'nin temeli atılıyor!

Selçuk Belediyesi tarafından yapılacak olan kütüphane ve etüt Merkezi için ilk adım atılıyor. Halk Eğitim Eski Binası yerine yapılacak olan kütüphane ve etüt merkezinin temel atma töreni 6 Ocak Cuma günü saat 11.00’de gerçekleşecek.

Selçuk Adalet Sarayı'nın yeri hazır!

Selçuk Belediye Meclisi 2017 yılının ilk toplantısı Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı başkanlığında yapıldı. Toplantıda şu kararlar alındı...

Selçuk İstasyon Meydanı, İZBAN için hazırlanıyor!

Selçuk İstasyon Meydanı, İZBAN için hazırlanıyor. Selçuk Belediyesi, kentin önemli akslarından biri olan meydanda peyzaj çalışmaları yapıyor.

İzmir Selçuk yatırıma doyacak!

Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı, "Selçuk için düşünülen antik kanal, teleferik, İZBAN, Doğalgaz, hastane, karayollarının yaptığı çalışmalar gibi bir çok yatırımımız gerçekleştiği takdirde Selçuk İzmir ilçeleri içerisinde en fazla yatırım alan ilçe haline gelecektir" dedi.

selçuk antik kanal projesi Haberi

selçuk antik kanal projesi


Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı, 2016 Aralık ayı toplantısında mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Bakıcı, "Selçuk için düşünülen antik kanal, teleferik, İZBAN, Doğalgaz, hastane, karayollarının yaptığı çalışmalar gibi bir çok yatırımımız gerçekleştiği takdirde Selçuk İzmir ilçeleri içerisinde en fazla yatırım alan ilçe haline gelecektir" dedi.


Mahalle muhtarların talepleriyle ilgili hazırlanan raporları inceleyen Bakıcı, Selçuk ilçe merkezi ve mahallelerinin muhtarlarından yıl içerisinde toplam 471 isteğin 375 tanesi fiilen sonuçlandığını belirterek, "19 talep diğer kurumların sorumluluğunda olduğundan kurumumuz tarafından yazılar yazılmış; 11 talep uygun bulunmamış, 66 talep ise çözüm için beklemede yer alıyor. Bekleyen başvuruların konuşları arasında arazi yolları, bank ve parke döşeme istemi ağırlık kazanıyor" dedi.


Muhtarların bekleyen talepleri arasında yer alan parke taş döşemeleriyle ilgili sorulan soruya cevap veren Başkan...