29 / 03 / 2024

Sembol İstanbul teslimleri

Sembol İstanbul teslimleri

Karden İnşaat tarafından edilen iş ve residence hizmetini birleştiren Busidence konseptine sahip Sembol İstanbul , 20 mayıs itibari ile tapu teslimlerine başlıyor.

Sembol İstanbul'da fiyatlar 130 bin TL'den başlıyor!

Karden İnşaat tarafından Bahçeşehir Beylikdüzü TEM yolu bağlantısı üzerinde yapılan Busiden.ee konseptine sahip Sembol İstanbul'un B ve C Bloku satışa çıktı.

Sembol İstanbul projesi 2015'te teslim!

Karden İnşaat tarafından Beylikdüzü - Bahçeşehir Tem bağlantı yolu üzerinde hayata geçirilen Sembol İstanbul projesi hızla yükseliyor. Projede 3 farklı ödeme sistemiyle konut sahibi olunabilir.

Sembol İstanbul projesinde 120 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Sembol İstanbul projesinde 54 ofis ve 44 dükkan yer alıyor. Teslimlerinin Aralık 2015'te yapılması planlanan Sembol İstanbul'da yer alan dairelerin fiyatları 120 bin TL'den başlıyor.

Sembol İstanbul'da metrekare fiyatları 3 bin 500 TL'den başlıyor!

Karden İnşaat tarafından edilen iş ve residence hizmetini birleştiren Busidence konseptine sahip Sembol İstanbul, C Blok Satışlarına başladı. Sembol İstanbul 3 residence ve 1 alışveriş merkezinden oluşuyor.

Sembol İstanbul'da 150 bin TL'ye! C blok Eylül'de satışta!

Karden İnşaat Aş. tarafından Beylikdüzü – Bahçeşehir Tem bağlantı yolu üzerinde hayata geçirilen Sembol İstanbul projesi 2 ödüle layık görüldü. Projede yer alan C bloğun Eylül'de satışa çıkması planlanıyor.

Sembol İstanbul projesi hızla yükselmeye devam ediyor! 2 . etap satışları başlıyor!

Karden İnşaat Aş. tarafından Beylikdüzü – Bahçeşehir Tem bağlantı yolu üzerinde hayata geçirilen Sembol İstanbul projesinin inşaatı hızla devam ediyor. Sembol İstanbul projesi hızla yükseliyor.

Lens İstanbul teslimleri ne zaman?

Lens İstanbul projesi 33 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Lens Yapı imzasını taşıyan proje Pendik-Kurtköy'de inşa ediliyor. Peki Lens İstanbul teslimleri ne zaman?

Ege Yapı Cer İstanbul teslimleri 2020'de!

Ege Yapı Cer İstanbul teslimleri 2020'de gerçekleştirilecek. "Modern dokunuşlarla tarihin içinde yaşayın" sloganı ile tanıtılan projede satışlar önümüzdeki haftalarda başlayacak. 

Lens İstanbul teslimleri ne zaman?

Lens İstanbul projesi İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de Lens Yapı tarafından inşa ediliyor. Peki Lens İstanbul teslimleri ne zaman?

Gaziosmanpaşa Ahes Misal İstanbul teslimleri!

Misal İstanbul Konutları Süleyman Ekşi İnşaat tarafından 13 blok olarak planlandı. Gaziosmanpaşa Ahes Misal İstanbul teslimleri ne zaman?

Self İstanbul basın toplantısı 11 Ekim'de!

Beylikdüzü – Bahçeşehir TEM bağlantı yolu bitişiğinde hayata geçirdiği “Sembol İstanbul” ile dikkat çeken KARDEN İnşaat, aynı lokasyondaki yeni projesi “Self İstanbul” ile estetik bir projeye daha imzasını atıyor.

Self İstanbul basın toplantısı 26 Eylül'de!

Beylikdüzü – Bahçeşehir TEM bağlantı yolu bitişiğinde hayata geçirdiği referans projesi “Sembol İstanbul” ile dikkat çeken Karden İnşaat, aynı lokasyondaki yeni projesi “Self İstanbul” ile estetik bir projeye daha imzasını atıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın okulu yeniden açılıyor!

Türkiye’nin 66 yıllık sembolü İstanbul Anadolu İmam Hatip Lisesi, tepeden tırnağa yeniden inşa edildi. Okul, göz dolduran mimarisi, yeni hizmet binaları ve modern sınıflarıyla, Türkiye’nin yüz akı nesiller yetiştirecek.

Self İstanbul Esenyurt satış ofisi!

Self İstanbul Esenyurt projesinin satışları, Sembol İstanbul'un satış ofisinden yapılacak. Self İstanbul'da satış süreci Mart ayında başlıyor...

Sembol İstanbul'da teslimler başladı!

Karden İnşaat tarafından edilen iş ve residence hizmetini birleştiren Busidence konseptine sahip Sembol İstanbul , tapu teslimlerine başladı.

Sembol İstanbul'da teslimler başlıyor!

Karden İnşaat tarafından edilen iş ve residence hizmetini birleştiren Busidence konseptine sahip Sembol İstanbul , 20 mayıs itibari ile tapu teslimlerine başlıyor.

Sembol İstanbul'da teslimler başlıyor!

Farklı mimarisi ve karma konsepti ile Avrupa’nın en iyi karma projesi Sembol İstanbul A ve B bloklarda konut sahiplerine 20 mayıs itibari ile tapularını teslim ediyor.

Kavaklı Vira İstanbul teslimleri!

Toplam 1.155 adet konut ve 38 adet cadde mağazanın bulunduğu proje Kavaklı sahiline ve Megakent'e yakın yerde bulunuyor. Kavaklı Vira İstanbul teslimleri 2018 yılında yapılması planlanıyor.

Özyurtlar Nlogo İstanbul teslimleri ne zaman?

Dairelerin 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösterdiği proje İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta bulunuyor. Proje Atatürk Havaalanı’na 15 dakika uzaklıkta yer alıyor. Peki Özyurtlar Nlogo İstanbul teslimleri ne zaman?

Sembol İstanbul teslimleri Haberi

Sembol İstanbul teslimleri

Farklı mimarisi ve karma konsepti ile Avrupa’ nın en iyi karma projesi Sembol İstanbul  A ve B bloklarda konut sahiplerine 20 mayıs itibari ile tapularını teslim ediyor. Satışları tamamen tamamlanan bloklarda oturumlar Temmuz ayı itibari ile hayata geçecek.


44 mağazalık çarşısıyla konut ve ofis sahiplerinin tüm ihtiyaçlarını projenin içerisinde karşılayabileceği bir mekana da ev sahipliği yapan Sembol İstanbul, ünlü markalarla sözleşmelerini imzalamaya başladı… Marketten oto yıkamaya kadar her hizmetin titizlikle planlandlandığı çarşı Temmuz ayı itibari ile himet vermeye başlayacak. 


Yüzde 15 Peşin , Hemen Teslim


Satışların yüzde 50 si tamamlanan C blokta kalan daireler için m2 fiyat aralıkları 4.000 – 5.500 tl arasında  değişiyor. yüzde 1 kdv imkânı ile satışa sunulan dairlerin tapuların hemen teslim ediliyor. 


Projede , Açık – kapalı yüzme havuzları,...