19 / 04 / 2024

Semiramis Pekkan ev yatırımı

Semiramis Pekkan ev yatırımı

Semiramis Pekkan ile Hintli hayat arkadaşı Gulu Lalvani 4 milyon dolarlık dağ evi satın aldı. Geleneksel detaylarla süslü ev jet sosyetenin de uğrak yeri olan İsviçre'de Gstaad bölgesinde yer alıyor.

Ajda Pekkan, Büyükyalı'dan ev alacak!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Necla Dalan bugünkü köşesinde Ajda Pekkan'ın Büyükyalı projesindeki ev arayışını kaleme aldı. İşte Necla Dalan'ın 'Büyükyalı'nın yarısı doldu ‘Süperstar’ da indirim istiyor' başlıklı yazısı... 

Ajda Pekkan Urla'dan 18 milyon TL'ye ev alacak!

Süperstar Ajda Pekkan, Bodrum'dan kaçmak için kolları sıvadı. Pekkan, İzmir’in sakin ilçesi Urla’daki 18 milyon liralık eve göz dikti.

Gulu Lalvani ve Semiramis Pekkan oğullarına Londra’dan ev aldı!

İşadamı Gulu Lalvani ve Semiras Pekkan oğulları için kesenin ağzını açtı. Lalvani, Zoran’a 30. yaş gününde Londra’da 10 milyon Euro'luk lüks bir daire aldı.

Ajda Pekkan Kıbrıs'tan ev aldı!

Yavru vatanda yatırımlarına devam eden Türkiye'nin Süper Starı Ajda Pekkan Kıbrıs'tan deniz ve dağ manzaralı bir ev aldı. 

Semiramis Pekkan 4 milyon dolara dağ evi aldı!

Semiramis Pekkan ile Hintli hayat arkadaşı Gulu Lalvani 4 milyon dolarlık dağ evi satın aldı. Geleneksel detaylarla süslü ev jet sosyetenin de uğrak yeri olan İsviçre'de Gstaad bölgesinde yer alıyor.

Naomi Campbell Bodrum'da ev kiraladı!

Palmalife'dan 5 milyon dolara ev beğendiği, hatta Semiramis Pekkan'ın Türkbükü'ndeki villasına talip olduğu konuşulan Campbell,Yalıkavak'ın tepesinde sekiz odalı, havuzlu bir malikane kiralamış. Campbell, sahibi ile anlaşırsa burayı almak istiyormuş.

Semiramis Pekkan Bodrum'daki villasının dekorasyonunu değiştirdi!

Semiramis Pekkan yaz başından bu yana kaldığı Bodrum-Türkbükü' ndeki villasının dekorasyonunu değiştirdi. Phuket Adası'ndan yeni dönen eşi Gulu Lalvani ile birlikte dostlarına bir davet verecek...

Naomi Campell, Semiramis Pekkan'ın Türkbükü’ndeki villasını mı kiralıyor?

İlk kez 2001 yılında Ömer Karacan aracılığıyla ülkemize gelen top model Naomi Campell, Bodrum'da ev arıyor. Alternatifler arasında Semiramis Pekkan'ın Türkbükü’ndeki dillere destan lüks villası da var...

Mall of İstanbul, İstanbul Shopping Fest'e ev sahipliği yapıyor!

Mall of İstanbul, İstanbul Shopping Fest'e ev sahipliği yapıyor. Süperstar Ajda Pekkan konseri ve gece boyunca sürecek sürpriz etkinlikler ile renklenecek İstanbul Shopping Fest “Efsane İndirim” coşkusu kapsamında yapılacak.

Gulu Lalvani kimdir?

Semiramis Pekkan ile 15 yıl evli kalan; Bodrum'da villalar inşa eden Hint asıllı İngiliz Gulu Lalvani kimdir? Gulu Lalvani ile ilgili merak ettikleriniz için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Ajda Pekkan Datça'ya 1 milyon 500 bin TL değerinde taş ev yaptırdı!

Süperstar Ajda Pekkan 1 milyon 500 bin lira değerinde Datça'ya lüks bir taş ev yaptırdı...

Ajda Pekkan, Bodrum'da Ebru Gündeş'e komşu oldu!

Posta Gazete Yazarı Bülent Cankurt, Ajda Pekkan'ın Regnum Escana Evleri'nden ev aldığı ile ilgili düşüncelerini kaleme aldı. İşte o yazı!

Semiramis Pekkan, Bodrum'daki villasını kiraya verdi!

Semiramis Pekkan, eşyalarının büyük bir bölümünü Londra'daki evinden getirdiği villasında bu yaz kalmayacak

Semiramis Pekkan ev yatırımı Haberi

Semiramis Pekkan ev yatırımı

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Semiramis Pekkan ile Hintli aşkı Gulu Lalvani İsviçre'de 4 milyon dolarlık dağ evi aldı. 

İsviçre'de Gstaad bölgesinde bulunan dağ evi en pahalı kayak merkezlerinin olduğu bölgede yer alıyor. 

Jet sosyetenin kış aylarında uğrak yeri olan bölgeye yıllardır giden Semiramis Pekkan ile Lalvani'nin evinde şömineden tüm mobilyalara kadar her şey bulunuyor.

Semiramis Pekkan geleneksel detaylarla süslü dağ evini Instagram'da paylaştı.