19 / 04 / 2024

Semra Oral

Semra Oral

Zümra Taahhüt İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi, Semra Oral tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Mart tarihinde Kartal, Kordonboyu Mahallesi'nde kuruldu.

BİM'de Oral-B Şarjlı Diş Fırçası 599 TL, Jenny Willy Aylık Paketler 219 TL! BİM online 31 Ekim 2023 kataloğu

BİM'in 31 Ekim 2023 tarihli aktüel ürünleri yayımlandı. Paylşaılan katalogda, Oral-B Şarjlı Diş Fırçası 599 TL, Jenny Willy Aylık Paketler 219 TL'ye satışa sunuldu. İşte 31 Ekim 2023 aktüel ürünler kataloğu...

Salih Cem Oral Kimdir? Salih Cem Oral kaç yaşındadır?

Salih Cem Oral kimdir? Salih Cem Oral’ın mesleği nedir? Salih Cem Oral hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Oral Mimarlık Değer 16 Residences ile 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülü'nü aldı!

Merakla beklenen 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri sonuçları 2 Aralık 2021 tarihinde Londra’da gerçekleştirilen törenle açıklandı. Oral Mimarlık, Nişantaşı’nda gerçekleştirdiği Değer 16 Residences projesi ile yarışmada ödül aldı. 

Emin Oral Bülbüloğlu kimdir?

Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atanan Emin Oral Bülbüloğlu kimdir? Emin Oral Bülbüloğlu hangi görevlerde bulundu?

Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı.

Semra İnşaat Elektrik Elektronik Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Semra İnşaat Elektrik Elektronik Lojistik Limited Şirketi bugün Şişli’de 950 bin TL sermaye bedeli ile Semra Şencan tarafından kuruldu.

İnşaat Yüksek Mühendisi Oral Bayramcı vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Oral Bayramcı vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Mevlüt Oral: Konut ve araziye yatırım kazandırır!

Samsun Tüm Emlakçılar Meslek Odası (SATEM) Başkanı Mevlüt Oral, parası bulunan konut ve araziye yatırım yapması gerektiğini söyledi.

Mevlüt Oral: Samsun'da kiralık ev bulamayacağız!

Samsun Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Mevlüt Oral, konut piyasasındaki durgunluktan bahsetti. Oral, “Böyle giderse kiralık ev dahi bulamayacağız. Üretim yok” dedi.

Mevlüt Oral: Parası olan gayrimenkul alsın!

Samsun Emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral, konut kredisi faizlerinin yükselmesiyle sektörün yavaşladığını söyleyerek, “Faiz oranlarının daha da düşmesi gerekir. Parası olan lütfen gayrimenkule yatırım yapsın" diye konuştu.

Semra Özal’ın köşkü 20 milyona satışa çıkarıldı!

Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın eşi Semra Özal, 23 yıl yaşadığı Sarıyer'deki 900 metrekarelik köşkünü satışa çıkardı.

Ali Ağaoğlu'ndan eşi Semra Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü!

Ali Ağaoğlu eşi Semra Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü düzenledi. 'Aile Arasında' filminde hem oyunculuğuyla hem de sesiyle dikkatleri üzerine çeken Ayta Sözeri, önceki akşam sahne aldı. 

Oralı İnşaat Turizm Reklam Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oralı İnşaat Turizm Reklam Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Jafar Alızadeh ve Danıal Amırınasab ortaklığında kuruldu.

Semra Oral Haberi

Semra Oral

Zümra Taahhüt İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi, Semra Oral tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Mart'ta kuruldu. 


Zümra Taahhüt İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi iş konusu; TAAHHÜT İNŞAAT   A.-Şirket Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. B.-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. C.-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...