25 / 04 / 2024

Seramiksan Cersaie Fuarı

Seramiksan Cersaie Fuarı

Dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie, 22 Eylül'de İtalya'nın Bologna kentinde başladı. Fuar haftası kapsamında İtalyan makine üreticisi Sacmi Group sektör profesyonellerini bir araya getirdi...

Seramiksan İtalya'da Cersaie Fuarı'na katıldı!

Dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie 22 Eylül'de İtalya'nın Bologna kentinde başladı. Fuar haftası kapsamında İtalyan makine üreticisi Sacmi Group sektör profesyonellerini bir araya getirdi.

Seramiksan Cersaie Fuarı'nda!

Seramiksan Cersaie Fuarı'na katılıyor. Her yıl Eylül ayında seramiğin dünya başkenti Bologna'da düzenlenen uluslararası seramik fuarı CERSAİE, 22 - 26 Eylül tarihlerinde seramik sektörü profesyonellerini ağırlayacak.

Seramiksan Cersaie Fuarı’na katılacak!

Türk seramik sektörünün öncü ve yenilikçi markası Seramiksan, 25-29 Eylül tarihlerinde İtalya’daki Cersaie Fuarı’na katılacak

Kaleseramik Cersaie Fuarı’na katıldı!

Uluslararası seramik pazarında faaliyet gösteren Kaleseramik, 31’inci kez düzenlenen Cersaie Fuarı’na katıldı. Firma, toplam 703 metrekarelik alanda stant açtı.

Tureks Stone yeni ürünleriyle Cersaie Fuarı’nda!

Dekorasyonda doğal yaşam trendine öncülük eden Tureks Stone, en yeni koleksiyonlarını Cersaie Fuarı’nda sektör profesyonelleri ve ziyaretçilerin beğenisine sunuyor.

Seramiksan Unicera'da tam not aldı!

İlklerin ve yeniliklerin öncü markası Seramiksan’ın Unicera Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda sergilediği 2017 Koleksiyonu ziyaretçilerden tam not aldı.

Seramiksan'a UNICERA'da büyük ilgi!

Seramiksan’ın üstün teknolojisi ve benzersiz tasarımlarıyla oluşturduğu 2017 koleksiyonuna Unicera Fuarı’nda ziyaretçiler yoğun ilgi gösteriyor.

Seramiksan, CERSAIE'de fark yarattı!

Türk Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, seramiğin dünya başkenti Bologna'da gerçekleşen CERSAIE'de sergilediği yeni ürünleriyle fuara damga vurdu.

VitrA, zengin koleksiyonunu Cersaie’de sergiledi!

VitrA, mimar ve iç mimarların hayal ettiklerini tasarlamasına katkıda bulunmak için geliştirdiği VitrA PRO karo seramik koleksiyonunu, dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de sergiledi.

Tureks Stone koleksiyonlarıyla Cersaie sahnesinde!

Tureks Stone, Cersaie 2016 Fuarı'nda dünya çapında ilgi gören koleksiyonlarının yanı sıra yeni serilerini de ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

Yurtbay Seramik 26-30 Eylül arasında Cersaie Fuarı’nda!

Yurtbay Seramik, 26-30 Eylül 2016 tarihleri arasında İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenecek Cersaie Fuarı’nda Türk seramik sektörünü temsil eden markalar arasında yerini alarak ziyaretçilerini, 16. Hall, B61-B66 stantta ağırlayacak.

Bien, Cersaie Fuarı'na en gözde tasarımlarıyla katılacak!

Türkiye seramik sektörünün çevre dostu ve yenilikçi markası Bien, dünyanın en önemli seramik fuarlarından Cersaie’de son teknoloji ile üretilmiş en gözde ve ödüllü tasarımlarıyla katılacak.

VitrA 2017 karolarını Cersaie’de tanıtacak!

VitrA, dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de, 2017 için hazırladığı yeni karolarını tanıtacak. 26-30 Eylül tarihlerinde İtalya’nın Bolonya kentinde düzenlenecek fuarda, dünya seramik sektörünün en yeni ve iddialı ürünleri sergilenecek.

Seramiksan 9'ncu kez CERSAIE’de!

Kendine özgü tasarımlarıyla sektörde fark yaratan Seramiksan ileri teknoloji ve yenilikçi tasarımlarını, 26 - 30 Eylül 2016’da düzenlenecek olan uluslararası seramik fuarı CERSAIE’de sektör profesyonellerinin beğenisine sunacak.

Seranit Grup, Cersaie Fuarı’nda Aquanit serisini tanıtacak!

Yapı sektörünün köklü kuruluşlarından Seranit Grup, dünya seramik sektörünün önde gelen temsilcilerinin yer aldığı ve Avrupa seramik sektörünün en büyük fuarı olarak kabul edilen Cersaie’ye katılıyor.

Seramiksan Verona Serisi, Unicera Seramik Fuarı’nda tanıtıldı!

Seramiksan, sektörün en önemli fuarlarından biri olan 28. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda en yeni serilerini ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

Seramiksan Cersaie Fuarı Haberi

Seramiksan Cersaie Fuarı

Dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie, 22 Eylül'de İtalya'nın Bologna kentinde başladı. Fuar haftası kapsamında İtalyan makine üreticisi Sacmi Group sektör profesyonellerini bir araya getirdi.


53 ülkeden 200 profesyonelin katıldığı etkinlikte sunum yapan Seramiksan Vitrifiye Fabrikası Müdürü Selami Tek, teknoloji kullanımı ve inovasyon konularında birçok ilki barındıran Seramiksan Vitrifiye fabrikasıyla ilgili bilgi verdi.


Dünyanın önde gelen makine üreticisi Sacmi Group, Kongre Merkezi'nde gerçekleşen etkinlikte Seramiksan Vitrifiye Fabrikası Müdürü Selami Tek, sektör profesyonellerine Seramiksan'ın geçtiğimiz yıl üretime başlayan Vitrifiye Fabrikası ile ilgili ayrıntılı bilgiler sundu. Selami Tek, yapmış olduğu sunumda vitrifiye alanında kullanılan üretim teknolojileri anlamında birçok ilki barındıran fabrika ve üretim tecrübelerini paylaştı. Dünyada ilk kez Seramiksan Vitrifiye fabrikasında uygulanan teknolojik yenilikler sektör profesyonellerinin ilgisini çekti. 


7 yıldır kesintisiz olarak Cersaie Fuar'ına...