29 / 03 / 2024

Seramiksan teknolojileri

Seramiksan teknolojileri

Dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie 22 Eylül'de İtalya'nın Bologna kentinde başladı. Fuar haftası kapsamında İtalyan makine üreticisi Sacmi Group sektör profesyonellerini bir araya getirdi.

Unicera 2016‘da Seramiksan'a yoğun ilgi!

Seramiksan, 23 Şubat - 27 Şubat tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 28. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda ziyaretçilerini karşılıyor.

Seramiksan, 28. Unicera Uluslararası Fuarı’nda ziyaretçilerini bekliyor!

Türk seramik sektörünün öncü markası Seramiksan, 23 Şubat - 27 Şubat tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek 28. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda ziyaretçilerini karşılamaya hazırlanıyor.

Parsek Yapı Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parsek Yapı Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nazım Çetinkaya ve Alirıza Erdem ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 9 Şubat'ta Kocasinan, Merkez Mahallesi, Ali Şaban Sokak'ta kuruldu.

Mer Çevre Teknolojileri Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mer Çevre Teknolojileri Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sefa Burak Mermer tarafından 80 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Üsküdar, Burhaniye Mahallesi, Yunus Emre Sokak'ta kuruldu.

İntermar Yapı Endüstrisi Mühendislik Teknolojileri İnşaat Sanayi Taahhüt Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

İntermar Yapı Endüstrisi Mühendislik Teknolojileri İnşaat Sanayi Taahhüt Ticaret Ltd.Şti. Metin Aras tarafından 100 bin TL sermaye ile 29 Ocak'ta Küçükçekmece, Cennet Mahallesi'nde kuruldu.

Seramiksan Nano Teknolojili leke tutmayan granitleri üretti!

Seramiksan Buca Yapı'nın Kurucusu Nihat Yıldırım, "Gelişen teknoloji ile birlikte üretilen seramik ve vitrifiye çeşitleriyle hayatınız güzel olacak" dedi.

Seramiksan Tayga serisi ile ahşabın sıcaklığı mekanlarınızda!

Türk seramik sektörünün öncü firması Seramiksan, yenilikçi ürünlerine bir yenisini daha ekledi. Tayga, kalitesinin yanı sıra ahşap görünümü ile mekanlarda dikkat çekici etki bırakıyor.

Seramiksan'dan Asia ve Alaska serileri!

Seramik sektörünün yenilikçi ürünleriyle dikkat çeken markası Seramiksan, doğal mermer dokusunu barındıran koleksiyonları Asia ve Alaska ile yaşama keyif katan mekanlar yaratıyor.

Seramiksan Golden Koleksiyonu’nu beğeniye sunuluyor!

Seramik sektörünün yenilikçi ürünleriyle dikkat çeken markası Seramiksan, mermerin doğal görünümünü yansıtan, yeni serisi Golden ile heyecan verici mekanlar yaratmanıza yardımcı oluyor.

Seramiksan, İzmir Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğrencilerini ağırladı!

Seramiksan, sanayi ve üniversite işbirliği kapsamında düzenlediği teknik-gezi organizasyonunda, İzmir Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencilerini ağırladı.

Seramiksan, iç mimarlık öğrencilerini ağırladı!

Seramiksan, sanayi ve üniversite işbirliği kapsamında düzenlediği teknik-gezi organizasyonunda, İzmir Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencilerini ağırladı.

Durak Müteahhitlik Mühendislik Bilişim Teknolojileri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Durak Müteahhitlik Mühendislik Bilişim Teknolojileri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hasan Durak tarafından 50 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da İstanbul Beyoğlu'nda kuruldu.

Seramiksan'ın bayilerinden Ufuk Yapı Filenin Kuğuları’nı ağırladı!

Türk seramik sektörünün öncü markası Seramiksan’ın, İstanbul Büyükçekmece’deki bayilerinden Ufuk Yapı, İstanbul deplasmanında oynayacakları maçın öncesinde Filenin Kuğuları’nı ağırladı.

Seramiksan teknolojileri Haberi

Seramiksan teknolojileri

53 ülkeden 200 profesyonelin katıldığı etkinlikte sunum yapan Seramiksan Vitrifiye Fabrikası Müdürü Selami Tek, teknoloji kullanımı ve inovasyon konularında bir çok ilki barındıran Seramiksan Vitrifiye fabrikasıyla ilgili bilgi verdi.

Dünyanın önde gelen makine üreticisi Sacmi Group, Kongre Merkezi'nde gerçekleşen etkinlikte Seramiksan Vitrifiye Fabrikası Müdürü Selami Tek, sektör profesyonellerine Seramiksan'ın geçtiğimiz yıl üretime başlayan Vitrifiye Fabrikası ile ilgili ayrıntılı bilgiler sundu. Selami Tek, yapmış olduğu sunumda vitrifiye alanında kullanılan üretim teknolojileri anlamında bir çok ilki barındıran fabrika ve üretim tecrübelerini paylaştı. Dünyada ilk kez Seramiksan Vitrifiye fabrikasında uygulanan teknolojik yenilikler sektör profesyonellerinin ilgisini çekti.


7 yıldır kesintisiz olarak Cersaie Fuar'ına katıldıklarını ifade eden Seramiksan Vitrifiye Fabrikası Müdürü Selami Tek, "Karo ve vitrifiye üreticisi olarak teknolojik yenilikler ve tasarım üstünlükleriyle dünyada marka olma...