24 / 04 / 2024

Seranit Grup pazarı

Seranit Grup pazarı

Yılın ilk çeyreğinde, belirlemiş olduğu ciro hedefininin yüzde 15 üzerine çıkan Seranit Grup, yeni dönemde ihracat pazarlarını genişletme kararı aldı.

TÜROB açıkladı! Türkiye'de zincir ve grup otel sayısı 67’ye kadar çıktı! 21'i ise yabancı grupların!

Otel zincir ve gruplarının Türkiye'ye turizm pazarına olan ilgisi artarak devam ediyor. Buna göre, Türkiye'de 46’sı yerli, 21’i yabancı olan zincir ve grup otellerdeki oda sayısı kapasitesi 157 bine çıktı.

Seranit Grup yeni binasına taşındı!

Yapı sektörünün köklü kuruluşlarından ve Türk seramiğinin dünyadaki en önemli temsilcilerinden Seranit Grup, yeni binasına taşındı.

Kuzu Grup rotasını Hindistan pazarına çeviriyor!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Türk gayrimenkul sektörünün Hindistan'daki konut inşaatı potansiyeliyle ilgili görüşlerini paylaştı.

Ahmet Mandıracı, Seranit Grup Genel Müdürü oldu!

Seranit Grup Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Hamdi Altunalan Genel Müdürlük görevinden ayrıldı. Yerine Genel Müdür Yardımcısı Sayın Ahmet Mandıracı atandı.

Sıla Grup Afrika'da yeni bir sağlık yatırımı yapacakl

Sıla Grup, İran'da toplam bin 750 yataklı, 700 milyon dolarlık iki hastane ihalesi aldı. Sıla Danışmanlık ve Sağlık Hizmetleri Yönetim Kurul Başkanı Dr. İhsan Şahin Afrika pazarına yeni bir sağlık yatırımı yapacaklarını dile getirdi.

Seranit Grup’tan yeni koleksiyon: Mold!

Seranit Grup, yeni ürün serisi “Mold” ile 2017 yılında adından çok söz ettirecek. Yeni seri çağdaş mimari trendlere uygun olarak yalın ve minimalist bir görünüm taşıyor.

Rönesans Holding, IFC ile Afrika pazarına yöneldi!

Dünyanın önde gelen müteahhitlik gruplarından Rönesans Holding, hisse ortağı IFC’nin desteği ile Afrika pazarına yöneldi. Grup, yeni ortaklığın ardından Ruanda’da bir otoyol projesine hazırlanıyor.

Seranit Grup, Türkiye Tasarım Haftası’nın stratejik ortağı oldu!

İnovatif ürünleri ile sektörün öncü kuruluşları arasına giren Seranit Grup, T.C. Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) işbirliğinde bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Türkiye Tasarım Haftası’nın stratejik ortağı oldu.

Türkiye Tasarım Haftası’nda Seranit Grup imzası!

İnovatif ürünleri ile sektörün öncü kuruluşları arasına giren Seranit Grup, T.C. Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) işbirliğinde bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Türkiye Tasarım Haftası’nın stratejik ortağı oldu.

Seranit Grup, Tasarım Tomtom Sokakta etkinliğine sponsor oldu!

İnovatif ürünleri ile sektörün önemli oyuncuları arasında yer alan Seranit Grup, sanata verdiği desteğe “Tasarım Tomtom Sokakta” etkinliği ile devam ediyor.

TSMD Ulaşım Yapıları paneli 22 Eylül'de

TSMD tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serisinin beşincisi Seranit Grup sponsorluğunda, “Ulaşım Yapıları / Havalimanları” teması ile 22 Eylül 2016 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapılıyor.

Seranit Grup, Cersaie Fuarı’nda Aquanit serisini tanıtacak!

Yapı sektörünün köklü kuruluşlarından Seranit Grup, dünya seramik sektörünün önde gelen temsilcilerinin yer aldığı ve Avrupa seramik sektörünün en büyük fuarı olarak kabul edilen Cersaie’ye katılıyor.

ALJ Grup'tan yeni yatırım müjdesi!

Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ Üst Yöneticisi (CEO) ve ALJ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Haydar Bozkurt, ALJ Grup’un Türkiye pazarının potansiyelini çok iyi bildiğini ve yatırım yapılmaya değer bir ülke olarak gördüğünü belirtti.

Seranit Grup pazarı Haberi

Seranit Grup pazarı

Geçen yıl ortalarında girdikleri İngiltere pazarından, bu yılın ilk çeyreğinden itibaren iyi dönüşler almaya başlayan Seranit, önümüzdeki iki yıl içerisinde Kuzey Avrupa ülkeleri ile ABD ve Kanada'ya odaklanacak. Halen üretiminin yüzde 20'lik kısmını 72 ülkeye ihraç eden Seranit Grup, bu yıl ilk 3 ayda 91 milyon lira ciro elde ederek yıl sonunda 400 milyon liralık bir satış rakamına ulaşmayı hedefliyor. İhracattaki temel daralma sebebinin Rusya olduğu belirten Seranit Grup Başkan Yardımcısı Ece Ceylan Baba, “İhracattaki daralmanın bir diğer sebebide Türki devletlerde yaşanan develüasyon. Rusya'daki bayinin sağlam olması sebebiyle ihracatımız devam ediyor. ABD pazarı ile ilgili de araştırmalarımız sürüyor. Ön çalışma yapıyoruz. 2017'de ABD ve Kanada pazarlarına odaklanacağız” diye konuştu.