19 / 04 / 2024

serdar adalı Şan Ökten Futbol Vadisi

serdar adalı Şan Ökten Futbol Vadisi

Beşiktaş Jimnastik Kulübü başkan adaylarından Serdar Adalı'nın projelendirdiği Şan Ökten Futbol Vadisi'nin taslaklarının tanıtımı yapıldı...

Serdal Adalı: Beşiktaş'a tarihi bir tapu kazandıracağız!

Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı, Siyah-Beyazlıların olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Serdal Adalı açıklamasında Beşiktaş'a tarihi bir tapu daha kazandıracaklarını dile getirdi.

Adalı Proje İnşaat Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Adalı Proje İnşaat Ürünleri Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdoğan Yıldızlı tarafından kuruldu.

Serdar Sandal'dan düşük faizli kredi çağrısı!

İzmir Bayraklı Belediyesi'nin meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, kentsel dönüşüm kredisini değerlendirdi.

Karaca Suite Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaca Suite Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 300  bin TL sermaye bedeli ile Serdar Doğan Ve Sezgin Koçak tarafından kuruldu.

Asgtek İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asgtek İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Doğan tarafından kuruldu.

Serdar Bilgili New York’taki binasını 120 milyon dolara dekore edecek!

Son 18 ay boyunca ortağıyla ABD’de 1 milyar 300 milyon dolara ulaşan yatırımda bulunan Serdar Bilgili, yine çalışmalara başladı. Bilgili, New York’ta yer alan binasının dekorasyonu için 120 milyon dolar kredi aldı.

Serdar Bilgili ABD'de rezidans yapacak!

Son bir yılda peş peşe yaptığı gayrimenkul yatırımları ve alımlarıyla dikkat çeken Bilgili Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili ortakları ile beraber Beverly Hills’deki 9.200 Wilshire Bulvarı’nda 54 rezidanstan oluşan ortak bir projeyi hayata geçirme kararı aldı...

Serdal Adalı: Beşiktaş'a yeni mülkler kazandırmak istiyorum!

Beşiktaş Kulübünün olağanüstü seçimli genel kurulunda başkanlığa aday olan Serdal Adal yaptığı açıklamada,  Beşiktaş'a yeni mülkler kazandırmak istediğini söyledi.

Serdar İnan ünlüleri mağdur etti!

Aralarında Dünya bilardo şampiyonu Semih Saygıner, şarkıcı Nihat Doğan gibi birçok ünlünün de yer aldığı 169 kişi, FETÖ'ye üye olduğu iddia edilen ve tüm mal varlığına el konulduktan sonra yurtdışına kaçan İnanlar İnşaat’ın patronu Serdar İnan'a tapu davası açtı.

İzmit Yenidoğan-Serdar Kültür Merkezi’nin yüzde 90’ı tamam!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmit Belediyesi, Yenidoğan-Serdar Kültür Merkezi’nin inşaatının yüzde 90'ını tamamladı.

Serdar Bilgili: Servetimi gayrimenkulde yaptım!

‘Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu’ GYODER’in, bu yıl 16’ncısını gerçekleştirdiği Gayrimenkul Zirvesi'nde konuşan Serdar Bilgili, "Servetimi gayrimenkulde yaptım" dedi.

Yenidoğan-Serdar Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, inşaatı devam eden Yenidoğan-Serdar Kültür Merkezi inşaatında incelemeler yaptı.

Yenidoğan Serdar Kültür Merkezi 5 milyona mal olacak!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Yenidoğan Serdar Kültür Merkezi inşaatını inceledi.

serdar adalı Şan Ökten Futbol Vadisi Haberi

serdar adalı Şan Ökten Futbol Vadisi
40 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilmesi planlanan Şan Ökten Futbol Vadisi, Beşiktaş Jimnastik Kulübü başkan adaylarından Serdar Adalı tarafından projelendirildi. İçerisinde hem spor yapılacak, hem eğitim görülecek Futbol Vadisi'nin proje taslakları Adalı tarafından...