25 / 04 / 2024

Serdar Bilgiliden yeni konut projesi

Serdar Bilgiliden yeni konut projesi

Serdar Bilgili tekstil kökenli bir işadamı. Alınan bilgilere göre Bilgili yeni bir proje için harekete geçmiş. Elmadağ semtinden Dolapdere'ye inen Elmadağ Caddesi'nde cumbalı evlere Akaret Sıraevler'deki gibi bir proje yapacakmış.

Serdar Bilgili, New York'taki yeni gökdelen yatırımını ‘yakında’ diyerek duyurdu! 

Beşiktaş’ın eski başkanı ve Bilgili Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili, New York’ta ortak olduğu gökdelenin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı ve ‘yakında’ dedi. İşte detaylar...

Serdar Bilgili, ABD'deki emlak yatırımlarını hızlandırdı! New York'taki 88 katlı 278 metrelik gökdelenin ortağı oldu! 

ABD’de ortaklarıyla 3.5 milyar dolardan fazla proje geliştiren işadamı Serdar Bilgili, yeni projeler için düğmeye bastı. Bilgili, ünlü gayrimenkul kralı Davide Bizzi ile ortaklık kurdu ve 88 katlı 278 metre uzunluğundaki New York’un en fazla kata sahip 4’üncü gökdeleninin ortağı oldu.

Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili 2 yeni şirket kurdu: Bilgili Holding'ten yatırım atağı!

Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili, Beşiktaş'ta iki yeni şirket kurdu. Şirketlerin sermaye bedelleri toplam 102 bin TL olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince'den yeni şirket!

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince yeni şirket kurdu. Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile kuruldu. İşte ayrıntılar...

Serdar Sandal'dan imar artışı ve deprem konutları açıklaması!

İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, imar artışı taleplerini değerlendirerek "Belediye olarak ilgili yasa ve mevzuat çerçevesinde çalışıyoruz" dedi. Sandal, "Yeni yapılara kavuşma aşamasını el birliğiyle çözeceğiz" dedi.

Serdar Sandal: Yeni imar düzenlemesi için çalışıyoruz!

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Kovid-19 ve depremden etkilenen bölge esnafını ziyaret etti ve "Yeni imar düzenlemesi üzerinde çalışıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı hak kaybı olmadan sağlam ve modern yapılara kavuşturmak istiyoruz. Tüm ihtiyaçlarınızda yanınızdayız" dedi.

Serdar Bilgili yeni şirket kurdu!

Bilgili Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili yeni şirket kurdu. Blg Demir Turizm Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 519 bin 500 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Serdar Ortaç'tan ev açıklaması!

Serdar Ortaç, 30 milyon TL'lik evini çalışanlarına bırakacağını söylemişti. Ortaç, konuya ilişkin yeni bir açıklamada bulundu, "Neden olmasın. Benden sonra rahat etsinler... Ortalama 30 senedir 10-15 kişi bana bakıyor. Aile yarısı onlar" dedi...

Göktekin Yapı, yeni 'marka konut' projelerine haziranda başlayacak!

Adana'da faaliyet gösteren Göktekin Yapı, marka konut iddiasıyla yeni projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Göktekin Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Göktekin,"Yeni konut projesine hazian ayında başlıyoruz” dedi...

Serdar Göktekin: İnşaatta yalınlığı benimsedik!

Göktekin Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Göktekin, sektörde her yeni projede yalın düşünceyi yeniden kurmak zorunluluğu olduğunu söyleyerek, “Bize göre inşaatta yalını çözmek ve hakkıyla uygulamak demek yalında zirve demek” dedi.

Serdar Bilgili Manhattan 5.Cadde’deki binanın yeni ortağı oldu!

Bilgili Grup'un patronu Serdar Bilgili, New York Manhattan 5. Cadde’de bulunan eski Coca-Cola binasını 955 milyon dolara satın aldı.

Serdar Bilgili'den 130 milyon dolarlık çılgın konut projesi!

ABD’de milyonlarca dolarlık gayrimenkulü bulunan Serdar Bilgili, yeni yatırım için kolları sıvadı. Sosyetik işadamı, 130 milyon dolara Beverly Hills’te bulunan dev bir projeye imza attı.

Serdar Denktaş: Emlak vergilerini yeniden planladık!

Daha kaliteli, daha refah ve daha güçlü bir yönetim için kamu reformunun yapılmasının şart olduğunu söyleyen DP Genel Başkanı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, “Emlak vergileriyle ilgili yeni planlamada sona yaklaştık” dedi.

Serdar Bilgiliden yeni konut projesi Haberi

Serdar Bilgiliden yeni konut projesi

Kamuoyu Serdar Bilgili'yi Beşiktaş Spor Kulübü başkanlığıyla tanıdı. O aslında asıl olarak tekstil kökenli bir işadamı. Ailenin Kahramanmaraş'taki iplik tesisleri bir dönem Türkiye'nin en büyükleri arasında idi. Ancak Serdar Bilgili son yıllarda inşaat ve turizm sektöründeki yatırımları ile öne çıkıyor. Sahibi olduğu Bilgili Holding özellikle tarihi eser niteliği taşıyan binaların restorasyonu ile şehir hayatına değer katan projeler geliştiriyor. 


Bilgili Holding'in bu konudaki ilk prestijli işlerinden biri Beşiktaş Akaretler'deki Sıraevler Projesi'ydi. Sıraevler Projesi rezidans ve otel kompleksinden oluşuyor. Akaretler Sıraevler, 1875 yılında Sultan Abdülaziz tarafından Dolmabahçe Sarayı'nın önde gelen ağalarının lojmanı olmak üzere Sarkis Balyan tarafından inşa edilmişti. Bilgili bu tarihi evleri 70 milyon dolar harcayarak hem şehir ekonomisine hem de turizme kazandırmıştı. Bilgili benzer bir başka proje için daha harekete...