19 / 04 / 2024

serdar bilgilinin oğlunun annesi

serdar bilgilinin oğlunun annesi

Kasım ortasında flört etmeye başladığı ünlü haber spikeri Nazlı Çelik'le evlilik kararı alan işadamı Serdar Bilgili'den, oğlunun annesine büyük jest. Bilgili oğlunun annesine İstanbul Beşiktaş-Akaretler'de ev tuttuğu öğrenildi..

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kimdir? Nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Hangi görevleri yürüttü?

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi bankalarda çalıştı? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi alanda görev yürütüyor? İşte Şükrü Serdar Bağcıoğlu ile ilgili merak edilenler...

Kahramanmaraş depremlerinde tam 5 farklı fay parçası kırıldı! O sabah 3 deprem olmuş olabilir!

İstanbul Teknik Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüsnü Serdar Akyüz, Kahramanmaraş depremleriyle ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu. O sabah 3 deprem olmuş olabilir! Tam 5 farklı fay parçası kırıldı!

Bursa'daki kentsel dönüşüm projelerinde son durum ne?

Hürriyet gazetesi yazarlarından Dr. Hüseyin H. Serdar bugünkü yazısında kentsel dönüşüm projelerini kaleme aldı. İşte Dr. Hüseyin H. Serdar'ın o yazısı...

Hayırsever akademisyen kazada vefat eden oğlunun adına okul inşa ettirecek!

Ordu Ünye'de hayırsever akademisyen Prof. Dr. Sait Kapıcıoğlu tarafından 8 derslikli ilkokul hayata geçirilecek.

Özlem Yıldız oğluna arsa aldı!

Sunucu Özlem Yıldız, oğlunun geleceğini güvence altına almak için toprağa yatırım yaparak İstanbul dışında arsa satın aldı.

Ebru Şallı oğlu Pars için barınak yaptıracak!

Geçtiğimiz Nisan ayında oğlu Pars'ı kaybeden Ebru Şallı, oğlunun hayalini gerçekleştirmek için barınak yaptıracağını açıkladı. 

Oğlunun tedavisi için sahte psikoloğa devrettiği arazisini geri aldı!

Madde bağımlısı oğlu için başvurdukları sahte psikolog tarafından dolandırıldığını açıklayan baba, mahkeme yoluyla bu kişiye tedavi karşılığında devrettiği arazisini geri aldı.

Oğlunun tedavisi için sahte psikoloğa devrettiği arazisini mahkemede geri aldı!

Madde bağımlısı oğlu için başvurdukları sahte psikolog tarafından dolandırıldığını söyleyen baba, mahkeme yoluyla bu kişiye tedavi karşılığında devrettiği arazisini geri almayı başardı.

Kilyos'ta imar planı değiştirilen arsaya CHP'den dava!

CHP, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın eski başbakanlardan Tansu Çiller'in oğlunun yönetiminde olduğu şirkete ait Sarıyer Kilyos'taki 30 dönüm arazi için yaptığı ayrıcalıklı imar planının iptali için dava açmaya hazırlanıyor.

Tapusu bir kişiye ait olan mal kardeşlere bölüştürülebilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Beş kardeş işyeri çalıştırıyorduk. İşyeri iki kardeşin, diğer kardeşler bu yerde sigortalıydı. 1996’da dükkan satın aldık, alırken bu yeri bir kardeşimizin üzerine yaptık. O da dükkanı oğlunun üzerine yapmış. Biz dükkanı üzerimize alabilir miyiz?' sorusunu yanıtladı.

Ölen kişinin mirası torununa kalabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Ölen babanın iki erkek iki kız çocuğu vardı. ' sorusunu yanıtladı. Veraset ilamı için başvuru yapıldı. Bir erkek bir kız çocuğu mirası reddetti. Veraset ilamında mirası reddeden oğlunun iki çocuğuna mirasta pay verildi. Bu doğru bir karar mı?'sorusunu yanıtladı...

Halife Hafter'e mülk davası şoku!

Libyalı isyancı Halife Hafter’e karşı ABD’de açılan 1 milyar dolar tazminat talep edilen dava dilekçesinin ayrıntıları belli oldu. Dilekçede, Hafter’in oğlunun ABD’de nakit parayla 17 adet mülk satın aldığı ifadeleri yer alıyor.

Engelli baba astım hastası oğlu için rutubetsiz ev istedi!

Diyarbakır'da diyaliz hastası ve görme engelli baba, doğuştan astım hastası olan oğlunun iyileşmesi için rutubetsiz evde oturmaları gerektiğini söyleyerek, devletten oğlunun iyileşmesi için rutubetsiz ev istedi.

serdar bilgilinin oğlunun annesi Haberi

serdar bilgilinin oğlunun annesi

Kasım ortasında flört etmeye başladığı ünlü haber spikeri Nazlı Çelik'le evlilik kararı alan işadamı Serdar Bilgili'den, oğlunun annesine büyük jest!


Başından iki evlilik geçen Serdar Bey'in ex eşlerine karşı tutumunu bilmiyorum ama 50 yaşında kendisini ikinci kez baba yapan ex sevgilisi Amelie Latournald'a epey bir bonkör davrandığını öğrendim!

Geçtiğimiz Ekim ayında ayrılana kadar Bebek'teki evinde birlikte yaşadığı sevgilisi Amelie Latournald'ı dizinin dibinden ayırmak istemeyen Serdar Bey, ona sahibi olduğu Akaretler Sıraevler'de 180 metrekarelik bir daire hediye etmiş. 


GÖNLÜNE GÖRE DAYAYIP DÖŞEMİŞ 

Serdar Bilgili'nin, çok düşkün olduğu oğlu Ali'nin, annesi ile yurt dışına gitmesinden korktuğu için Latournald'a İstanbul'da dayalı- döşeli bir daire tuttuğunu duymuştum. Meğer o daire, Latournald'ın Akaretler'deki yeni yuvası hazırlanana kadar oturması içinmiş. Latournald, oğlu Ali ile yaşayacağı tarihi Sıraevler'deki dairesini, gönlüne...