20 / 04 / 2024

serdar inan inşaat sektörü

serdar inan inşaat sektörü

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, “21. Asrın ülkesinin Türkiye, başkentinin ise İstanbul olacağı”na inandığını kaydetti...

Serdar Demir İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Demir İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Demir tarafından kuruldu.

ÇEDBİK’TEN inşaat şirketlerine karbon hedefi çağrısı!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sami Kılıç, inşaat şirketlerine karbon hedefi çağrısı yaparak, "Şirketlerin karbon hedefini belirlemesinin de iklim krizinde iyileşme sürecini hızlandıracağına inanıyoruz." dedi.

Alattin Serdar As İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alattin Serdar As İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Şahin tarafından kuruldu.

Serdar Alp İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Alp İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Alp tarafından kuruldu.

Özbekistan inşaat ve inşaat malzemeleri sektörlerinde önemli potansiyele sahip!

Özbek-Türk İhracatı Geliştirme Merkezi Başkanı Serdar Keskin yaptığı açıklamada, Özbekistan'ın inşaat ve inşaat malzemeleri sektörlerinde önemli potansiyele sahip olduğunu söyledi.

Ankara'da inşaat temel kazısının bitişiğindeki üç katlı dükkan çöktü!

Ankara'da Yenimahalle'nin en işlek mekanlarından biri olan Çarşı Caddesi ile Serdar Sokak kesişiminde temel kazısı yapılan inşaatın bitişiğindeki bodrum katı ile birlikte üç kattan oluşan dükkan çöktü...

Türkiye'nin inşaat sektörü Afrika'da inanılmaz imkanlar yakalayabilir!

Zambiya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Joseph Chilengi, Türkiye'nin özellikle inşaat sektöründe Afrika'da inanılmaz imkanlar yakalayabileceğini söyledi...

İzmirli firmalar inşaat sektörüne yatırıma hazır!

Uzun yıllardır İzmir'de inşaat sektöründe hizmet veren 55 temsilci bir araya gelerek Türkiye'de inşaat sektörünün gelişmesi için çalışmaya devam edeceklerini söylediler. Toplantıya katılan iş adamı Serdar Kolay, "Ülkemiz ekonomisi için taşın altına elimizi sokmaya hazırız" dedi. 

Türk inşaat sektörünün başarısı dünya çapında kanıtlandı!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, "Sektör temsilcilerinin bir araya geleceği MÜSİAD Hessen İnşaat Fuarı'nın, iki ülkeye de yatırım ve iş birliği noktasında güzel katkılar yapacağına inanıyorum. Bildiğiniz gibi Türk inşaat sektörünün dünya çapında kanıtlanan bir başarısı var" dedi...

Yenidoğan-Serdar Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, inşaatı devam eden Yenidoğan-Serdar Kültür Merkezi inşaatında incelemeler yaptı.

2018'de inşaat sektörü hız kazanacak!

Mermerciler Derneği Başkanı Abdülkadir Sönmez, mermer ve inşaat sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Sönmez, ''2018 yılında inşaat sektöründe ciddi artışlar yaşanacağına inanıyoruz'' şeklinde konuştu.

Özüinan İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özüinan İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Necip İnan imzasıyla kuruldu.

Serdar İnan: İnşaat sektörü için bu yıl çıkış yılı olacak!

Bu yıl inşaat sektörünün yükselişe geçeceğini belirten Serdar İnan, “Türkiye’de 7 senede bir piyasa daralır. 1994, 2001, 2008, 2015 böyle oldu. Geçen yıl zor geçti, bu yıl çıkış yılı olacak. 2022’ye kadar tam gaz gidebiliriz” dedi.

serdar inan inşaat sektörü Haberi

serdar inan inşaat sektörü

• Serdar Bey isterseniz; şu anda devam eden projelerinizle başlayalım. İnanlar İnşaat şu anda ne yapıyor ve neler yapmayı planlıyor. Kaç kişi istihdam ediyorsunuz?

İnan İnşaat grubu bünyesinde 200’ün üzerinde beyaz yakalı personel istihdam ediliyor. Şantiyelerde çalışan yaklaşık bin kişilik saha ekibi de hesaplamaya dahil edildiğinde, İnan İnşaat’ta çalışan sayısı 1200’ü geçiyor. Şu anda 7 tane projemiz devam ediyor. Bu aralar Halkalı’da bir projeye başlıyoruz. Sarıyer, Kağıthane, Paşaköy, Kartal ve Halkalı bölgelerinde projeler yürütüyoruz. Gelişmekte olan bölgelerde inşaatlarımız yoğunlaşıyor. Şimdiye kadar ağırlıklı olarak şehrin merkezinde inşaat yaptık. Merkezde yer kalmadığı için artık merkezin kenarına doğru kaymaya başladık. Şehir merkezinde iş yapmak ve belediyelerle bu alanlarda anlaşmak çok zorlaştı. Şehir merkezine yapılan projelerin kar marjı da hayli azaldı. Gelişmekte olan bölgelere...