19 / 04 / 2024

serdivan beşköprü park 2014

serdivan beşköprü park 2014

Serdivan Belediyesi tarafından Beşköprü Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Serdivan Beşköprü Park düzenlenen törenle hizmete girdi. Beşköprü Park’ta oyun gruplarının yanısıra kafeterya, açık sergi alanı, fitness aletleri, koşu ve yürüyüş parkurları bulunuyor

Türkiye'nin en büyük şehir parkı Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi açılıyor!

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi dünyada beşinci, ülkemizde ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyor.

Botan Çayı Beğendik Köprüsü açıldı!

Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Beğendik Beldesinde yapımına 2014 yılında başlanan, Van-Tatvan-Bitlis ile Siirt-Mardin-Batman hattını birbirine bağlayan Beğendik Köprüsü açıldı...

Beğendik Köprüsü bugün açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı bağlantıyla katılacağı Beğendik Köprüsü bugün hizmete açılıyor...

Türkiye'nin en yüksek Botan Çayı Beğendik Köprüsü yarın açılıyor!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ni, Doğu Anadolu Bölgesi'ne bağlayan Beğendik (Botan) Köprüsü yarın törenle hizmete açılıyor.

Türkiye'nin en yüksek Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor!

Van-Tatvan-Bitlis ile Siirt-Mardin-Batman hattını birbirine bağlayan Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor. 450 metre uzunluğu ve 165 metre yüksekliği ile Türkiye’nin en yüksek köprüsü ile Van-Pervari yolu 2 saat olacak.

Köprülü Kanyon Milli Parkı'nın sınırları değişti!

Köprülü Kanyon Milli Parkı'nın sınırları değişti. Köprülü Kanyon Milli Parkı Sınırlarının Değiştirilmesine Dair Karar bugünkü 31050 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

1915 Çanakkale Köprüsü'ne 11 global finans ödül!

1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyolu Projesi, finansman yapısı ile de dünyada beğeni topladı. Proje dünyanın saygın kurumlarından 11 global finans ödülüne sahip oldu.

Serdivan Belediyesi'nden 4 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Serdivan Belediyesi, Kemalpaşa Mahallesi işe Beşköprü Mahallesi'nde yer alan 6 arsayı ihale ile satıyor. İhale 1 Kasım'da gerçekleşecek..

Köprübaşı Çocuk Kültür Merkezi açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Köprübaşı ilçe ziyaretinde Avukat Özcan Akçiçek Parkı ve Köprübaşı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’ni hizmete açtı.

Siirt Beğendik Köprüsü çöktü!

Türkiye'nin en büyük konsol viyadüklü köprüsü olan ve yapımı tamamlanma aşamasına gelen Siirt Beğendik Köprüsü çöktü.

Gezi Parkı ve Maçka Parkı köprü ile bağlanacak!

Taksim Gezi Parkı ile Maçka Parkı arasına Ekolojik Yaya Köprüsü inşa edilecek. Köprü ile iki bölge birbirine bağlanacak.

Gezi Parkı'ndan Harbiye'ye ekolojik köprü geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Gezi Parkı'nı Harbiye'ye bağlamak için yapılması planlanan ekolojik köprü çalışmaları başlatıldı.

Düzce Melen Su Park Projesi'ne çelik köprü!

Melen Su Park Projesi kapsamında Melen Çayı üzerinde yapılması planlanan Çelik köprü için hafriyat çalışmalarının yanı sıra diğer çevre ve yol bağlantılarında da çalışmalar başladı.

serdivan beşköprü park 2014 Haberi

serdivan beşköprü park 2014


Sakarya Serdivan Belediyesi tarafından Beşköprü Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Serdivan Beşköprü Park düzenlenen tören ile hizmete girdi.


Açılış kurdelesini Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Serdivan Kaymakamı Ramazan Şahin, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik, Serdivan İlçe Emniyet Müdürü Hakan Yılmaz birlikte keserken yağan yağmura rağmen programa vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Açılış töreninde kısa bir konuşma yapan Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Serdivan’ın her geçen gün değiştiğini ve geliştiğini ifade ederek bu değişimi devam ettirmek için çalıştıklarını söyledi.


Gelişen ve büyüyen Serdivan’da vatandaşlara verdikleri sözlerden bir tanesini daha yerine getirdiklerini ifade eden Alemdar, “Sizlere verdiğimiz bir sözü daha yerine getirmenin huzuru ve mutluluğu ile karşınızdayız. Türkiye’deki dönüşümün ve gelişmenin örneklerini hep beraber ilçemizde de yaşıyoruz. Serdivan değişiyor, Serdivan gelişiyor. Bunun en güzel örneklerinden birisi de bugün hizmete açacağımız Serdivan Beşköprü Parkımızdır. Hemşerilerimizin taleplerinden bir tanesi sağlık ocağıydı, diğeri ise hemen parkımızın...