19 / 04 / 2024

Serenay Aktaş emlak yatırımları

Serenay Aktaş emlak yatırımları

Oyuncu Serenay Aktaş, şöhret olduktan sonra Kağıthane'de oturmaya devam etti. Aktaş, "Geçen sene biriktirdiğim parayla aileme ev aldım. Ama yine aynı bölgeden. Çünkü orası bana nereden geldiğimi hatırlatıyor" dedi.

2023 emlak vergisinde rekor artış beklentisi! Milyonlarca gayrimenkul sahibine şok!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Alaattin Aktaş, bugünkü köşesinde emlak vergisi cezalarındaki artışı kaleme aldı. İşte Alaattin Aktaş'ın o yazısı...

Aktaşoğlu Yaşam Mimarlığı İnşaat Taahhüt Emlak Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktaşoğlu Yaşam Mimarlığı İnşaat Taahhüt Emlak Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Aktaş tarafından kuruldu.

İm Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İm Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Merih Aktaş tarafından kuruldu.

Teyr Turizm Seyahat Emlak Otomotiv Elektronik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teyr Turizm Seyahat Emlak Otomotiv Elektronik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmud Cesim ve Muaz Aktaş ortaklığında kuruldu.

Furkan Aktaş Turizm Otel Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Aktaş Turizm Otel Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Aktaş tarafından kuruldu.

Tuzla Çağdaş İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuzla Çağdaş İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağdaş Sarak ve Fatma Aktaş tarafından kuruldu.

Aktaş Gurup İnşaat Emlak Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Aktaş Gurup İnşaat Emlak Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Aktaş ve Roushin Khourshid ortaklığıyla kuruldu.

Zekeriya Öz'ün avukatı Tayfun Aktaş emlak zengini çıktı!

Zekeriya Öz'ün avukatı Tayfun Aktaş'ın üzerine kayıtlı 4 arsa, 24 dükkân, 12 dairesi olduğu belirlendi. Yetkililer bu gayrimenkullerin Öz ve diğer FETÖ’cülerin olduğunu değerlendiriyor.

Tekin Konut İnşaat Malzemeleri Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekin Konut İnşaat Malzemeleri Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gültekin Aktaş tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Serenay Aktaş, Teşvikiye’de kafe açtı!

Oyuncu Serenay Aktaş, bir arkadaşıyla Teşvikiye’de kafe açtı. Aktaş, yeni başlayacak dizisinde bir polisi canlandıracak.

Emlak sektöründe Pokemon Go çılgınlığı!

Pokemon Go oyununu, Türkiye'de de fırsata çevirip emlak alım satımında kullananlar dikkat çekiyor. Emlakçı Dinçer Aktaş, Pokemon Go'yu kullanarak ilanlar verdi.

Serenay Aktaş, emlak yatırımlarını Kağıthane'de yapıyor!

Oyuncu Serenay Aktaş, şöhret olduktan sonra Kağıthane'de oturmaya devam etti. Aktaş, "Geçen sene biriktirdiğim parayla aileme ev aldım. Ama yine aynı bölgeden. Çünkü orası bana nereden geldiğimi hatırlatıyor" dedi.

MGT Yapı İnşaat Gıda Emlak Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MGT Yapı İnşaat Gıda Emlak Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hikmet Aktaş tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de Çekmeköy, Mimar Sinan Mahallesi'nde kuruldu.

Serenay Aktaş emlak yatırımları Haberi

Serenay Aktaş emlak yatırımları

Futbol sahalarında meşin yuvarlağın peşinde koşarken keşfedilip Survivor yarışmasıyla şöhret olan Serenay Aktaş, şu sıralar ekranlara transfer olmanın tadını çıkarıyor. Aktaş, 'Acil Aşk Aranıyor' dizisinde oynuyor. Şöhret olduktan sonra da Kağıthane'de oturmaya devam ettiğini söyleyen Seranay Aktaş şöyle konuştu; "Geçen sene biriktirdiğim parayla aileme ev aldım. Ama yine aynı bölgeden. Çünkü orası bana nereden geldiğimi hatırlatıyor ve neler yaşadığımı unutturmuyor. Ben Kağıthane'de doğup...