28 / 03 / 2024

Serhat Kankur

Serhat Kankur

CMST Turizm Organizasyon ve Gıda Anonim Şirketi Serhat Kankur Yönetim Kurulu Başkanlığı, Metin Belgin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Cavit Özgür Ergün Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 Haziran'da kuruldu.

Serhat Palut Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Serhat Palut Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Palut tarafından kuruldu.

Serhat Tasarım Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serhat Tasarım Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Göktaş tarafından kuruldu.

Serhat Karaduman hangi üniversiteden mezun oldu? Çalık Denim’de ne iş yapıyor?

Serhat Karaduman kimdir? Hangi okulda okudu? Hangi alanda yüksek lisans yaptı? İş hayatına nerede başladı? Çalık Denim’de hangi pozisyonlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor? İşte Serhat Karaduman ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Serhat Telekomünikasyon İletişim Yapı İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serhat Telekomünikasyon İletişim Yapı İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Demirel ve Serhat Demirel ortaklığında kuruldu.

Serhat Ergin İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Serhat Ergin İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Serhat Ergin tarafından kuruldu.

Serhat Mühendislik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi açıldı!

Serhat Mühendislik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi Eyüpsultan’da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Yılmazlı ve Cengiz Yılmazlı tarafından açıldı.

Serhat Öğretici'den MEMDER tarafından toplanan paralara yönelik açıklama!

Makelsan Ltd.Şti Genel Müdürü Celal Serhat Öğretici, Milas Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Mehmet Kırkık ve dernek yönetimi hakkında dernekte toplanan paraların akıbeti ile ilgili iddialarda bulundu. 

Serhat Akın İzmir'de restoran açacak!

Fenerbahçe ve A Milli Takım'ın eski futbolcularından Serhat Akın, yeşil sahalara veda etti. Akın, taşındığı İzmir'de yeni bir restoran açmak için harekete geçti.

Yeni Serhat İnşaat Otomotiv İthalat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yeni Serhat İnşaat Otomotiv İthalat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Seldom Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seldom Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Serhat Yalap tarafından kuruldu.

JS Köseoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

JS Köseoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Jiyan Serhat Köseoğlu tarafından kuruldu. 

Karil Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karil Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Osman İldeniz ve Serhat Karadaban ortaklığında kuruldu.

Karil Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Karil Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Osman İldeniz ve Serhat Karadaban ortaklığıyla kuruldu.

Serhat Kankur Haberi

Serhat Kankur

CMST Turizm Organizasyon ve Gıda Anonim Şirketi Serhat Kankur Yönetim Kurulu Başkanlığı, Metin Belgin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Cavit Özgür Ergün Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 Haziran'da kuruldu.


CMST Turizm Organizasyon ve Gıda Anonim Şirketi iş konusu; 1.Otel Lokanta ve Eğlence Yerleri a.Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını,üretilen yemeklerin servis hizmetlerini,pazarlamasını ve dağıtımını yapmak.Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak. Yeme üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devralmak. b. Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisler kurar, işletir, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar.Bu tesisleri franchise olarak verebilir. Yeni tesislerle franchise ilişkisi kurabilir. c. Turizme yönelik, otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri eğlence yerleri...