28 / 03 / 2024

şerifali ofis projeleri

şerifali ofis projeleri

Şerifali ilçesi www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa AKTİM Çarşı-Ofis'i için düğmeye bastı! 

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa'daki, yeni ticari gayrimenkul projeleri olan AKTİM Çarşı-Ofis'in temelini atmaya hazırlandıklarını bildirdi. 

Capital Ticaret Merkezi'nin yüzde 90'ı tamam!

Güler GYG, Mersin kent merkezinde 4 ilçenin kesişim noktasındaki ofis projesi Capital Ticaret Merkezi’nin yüzde 90’ını tamamladı. Şirket bu projesiyle 2018 yılında Türkiye’nin ve Avrupa’nın en iyi ofis projeleri ödüllerini almıştı.

Pandemide paylaşımlı ofisler nasıl olmalı?

Başarılı ofis projeleri ile ulusal ve uluslararası düzeyde başarıya imza atan XL Mimarlık+Mühendislik Kurucusu Mimar Arda Işık, pandemi döneminde paylaşımlı ofislerde alınması gereken yapısal ve mekansal önlemleri anlattı.

İstanbul'da markalı 8 ofis projesi!

İstanbul'da markalı konut projelerinin yanı sıra ofis projeleri de yoğun ilgi görüyor. İşte son dönemde ön plana çıkan 8 markalı ofis projesi...

İstanbul’da büyüyen ofis stoku rekabeti kızıştırdı!

Yılın üçüncü çeyreğine, dövizle kiralama ve satışı sona erdiren düzenleme damga vurdu. İstanbul’da A sınıfı ofis kiraları ortalama yüzde 7 düşerken, devam eden ofis projeleri, İstanbul’daki ofis stokunun 2021’e kadar büyümeye devam edeceğini gösteriyor. 

Kağıthane'deki 12 markalı konut projesi! 

Kağıthane-Cendere Caddesi hattında son 5 yılda konut ve ofis projeleri artış gösterdi. Büyük küçük birçok firma bölgede proje üretmeye devam ediyor..

Kazandıran 6 home ofis projesi!

Konut ve ticari projelerin yanı sıra home ofis projeleri de tercih ediliyor. İşte İstanbul’daki kazandıran 6 home ofis projesi…

Ofis projeleri en karlı yatırım aracı!

Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, ofis projelerinin en karlı yatırım olma ile ön plana çıktığını anlatarak “Kira gelirine ihtiyacınız varsa önceliğiniz ofis projeleri olmalı” diye açıklama yaptı. 

İşte İstanbul'un en yeni ofis projeleri!

Klasik ofis algısını yıkan yeni ofis projeleri, çalışan verimliliğini artırırken konforu ihmal etmeyen modem tasarımları ile dikkat çekiyor. İşte İstanbul'un en yeni ofis projeleri...

Gayrimenkul firmaları ofisleri modernleştiriyor!

Yeni ofis projeleri, çalışan verimliliğini artırırken konforu ihmal etmeyen modern tasarımları ile dikkat çekiyor. Radikal dokunuşlarla klasik algı yıkılıyor. İşte, İstanbul'un en yeni ofis projeleri...

Ofislerde yeni kiracı eskilerden daha az kira ödüyor!

İstanbul'da ofis projeleri son yıllarda hız kazandı. JLL Türkiye Ofis Kiralama Direktörü Mahir Mermer, ofis arzının artmasına karşı talebin azaldığını belirtti.

İşte yeni nesil ofislerde 3 trend!

Türkiye’nin önde giden kurumsal firmaları için ofis projeleri tasarlayan Tago Architects’in kurucusu Y.Mimar Gökhan Aktan Altuğ, ofis kültürünün geçmişten günümüze değerlendirdi.

Bağcılar konut projeleriyle yatırıcının gözdesi halinde!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, düzenlen iftar yemeğinde röportaj verdi. Çağrıcı, ''Bağcılar artık yeni otel, prestijli konut ve ofis projeleri ile de yatırımcıların gözdesi haline geldi'' dedi.

şerifali ofis projeleri Haberi

şerifali ofis projeleri


Şerifali bölgesinin havadan genel videosu için...