29 / 03 / 2024

Servet Yardımcı kimdir

Servet Yardımcı kimdir

UEFA Yönetim Kurulu Üyesi ve TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı Atatürk Olimpiyat Stadı ile ilgili olarak, "Stadın üstünü kapatarak burayı milli takım stadı yapmayı düşünüyoruz." diye konuştu.

Cevdet Yılmaz kimdir? Cumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz kaç yaşında?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı kabine listesine göre, Cevdet Yılmaz Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak görev yapacak. Peki, Cevdet Yılmaz kimdir? İşte Cevdet Yılmaz'ın hayatı...

Melek Melis Taşkanal, Vakıf GYO Yatırımcı İlişkileri Uzman Yardımcısı oldu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Yatırımcı İlişkileri Bölüme'ne Yatırımcı İlişkileri Uzman Yardımcısı olarak Melek Melis Taşkanal atandı.

Zafer Barış Dikmen, Yapı Kredi Koray GYO mali ve idari işler genel müdür yardımcısı oldu! 

Yapı Kredi Koray GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Songül Altunpolat'ın kendi isteğiyle görevinden ayrılması nedeniyle, yerine Zafer Barış Dikmen'in Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına karar verildi...

Bakan yardımcıları özel tahsisli konutlarda oturacak!

Bakan yardımcıları da artık bütün giderleri devlet tarafından karşılanan “özel tahsisli konutlarda” oturacak.

50 bakan yardımcısı özel konutlarda oturacak!

Kamu konutları yönetmeliğinde yapılan değişiklikle, makam itibarıyla kendisine özel konut tahsis edilecek kamu görevlileri listesine bakan yardımcılarının da eklendi. 

Erhan Özdemir, ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

ODE Yalıtım Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı görevine Erhan Özdemir getirildi...

Bakan Murat Kurum'un yardımcıları belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un yardımcıları belli oldu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bakan yardımcılıklarına Fatma Varank, Mehmet Emin Birpınar ve Mücahit Demirtaş getirildi.

İmar barışında vatandaşlara yardımcı oluyoruz!

Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Meclis Üyesi Salim Öztürk Temmuz ayı meclisinde yaptığı açıklamada, "İmar barışında vatandaşlara yardımcı oluyoruz" dedi.

Çankaya Köşkü yardımcılara!

Yeni hükümet sisteminde, 1921'de yapılan Çankaya Köşkü'nü Cumhurbaşkanı yardımcılarının kullanması planlanıyor...

Halk GYO'ya 2 yeni genel müdür yardımcısı atandı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) genel müdür yardımcısı atamaları hakkında açıklama yaptı.

Cengaver Yıldızgöz TSKB GYO Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Cengaver Yıldızgöz, TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı  Genel Müdür Yardımcısı oldu...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 20 müfettiş yardımcısı alacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığında görevlendirilmek üzere 20 müfettiş yardımcısı alımı yapacak. Kadroya yazılı ve sözlü sınavla atama gerçekleştirilecek. 

Murat Tangil, Vakıf GYO Finansal Raporlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Murat Tangil, Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Portföy Yönetimi ve Finansal Raporlama Genel Müdür Yardımcısı oldu. 

Servet Yardımcı kimdir Haberi

Servet Yardımcı kimdir

UEFA Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, Borsa İstanbul Yerleşkesi'nde gerçekleştirilen Uluslararası Futbol Ekonomi Forumu'na katıldı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, burada açıklamalar yapan Yardımcı, Atatürk Olimpiyat Stadı'nın final maçı için henüz bazı kriterlere uygun olmadığını söyledi.

Stadın 78 bin kişilik kapasitesinin olduğunu fakat 58 bin koltukta görüş mesafesinin bulunduğunu dile getiren Yardımcı, "Görüş mesafesini 70 bin koltuğa çıkarmak gerekiyordu. UEFA'ya garanti vermiştik. Her zaman yanımızda olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ederiz. Onun sayesinde yenileme sürecini hızlandırdık. Stat, 1 Mart itibarıyla yenilenmiş bir şekilde hazır olacak." dedi.

Stattaki koşu pistinin 90 santimetre aşağıya ineceğini ve görüş kapasitesinde 13 bin koltuğun daha ekleneceğini dile getiren Yardımcı, desteklerinden ötürü Gençlik ve Spor Bakanı...