18 / 04 / 2024

Setup İnşaat

Setup İnşaat

Setup İnşaat, New Belgrad bölgesinde 155 milyon Euro bedelle  Sky Garden projesine hazırlanıyor...

Setup Endüstriyel Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Setup Endüstriyel Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed  Altay tarafından kuruldu.

Setup İnşaat Mimarlık Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Setup İnşaat Mimarlık Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arife Alakuş ve Mehmet Cengiz Arslan ortaklığında kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Tam Pendik güncel fiyat listesi!

Tam Pendik güncel fiyat listesi hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Setup İnşaat tarafından yükselen proje İstanbul Anadolu Yakası Pendik Çınardere Mahallesi'nde inşa ediliyor.

Tam Pendik'te Anneler Günü kampanyası!

Setup İnşaat imzasını taşıyan Tam Pendik projesinde Anneler Günü'ne özel kampanya düzenlendi. Anneler Günü’ne özel yüzde 5 indirim fırsatı sunulan projede metrekare fiyatları 3 bin 900 TL’den başlıyor.

Setup İnşaat Sırbistan'dan sonra Avrupa'ya açılacak!

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da 155 milyon Euro'luk yatırımla Sky Garden projesini inşa eden Setup İnşaat Avrupa'ya da açılacak..

Setup İnşaat'tan Sırbistan'a 754 konutluk proje!

Uluslararası yatırım, finans yönetimi, gıda, tekstil ve güvenlik alanlarında çalışmalarını sürdüren Setup Yatırım'ın grup şirketlerinden Setup İnşaat, Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da 155 milyon euro yatırımla bir proje hayata geçiriyor. 

Setup İnşaat'tan Belgrad'a Sky Garden projesi!

Setup İnşaat, New Belgrad bölgesinde 155 milyon Euro bedelle  Sky Garden projesine hazırlanıyor...

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Setup Proje Mimarlık Restorasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Setup Proje Mimarlık Restorasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Gökberk Esmer tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Ekim'de Kabataş, Ömer Avni Mahallesi'nde kuruldu.

Kırklareli Lüleburgaz çarşı'sının inşaat sözleşmesi imzalandı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) ihaleye çıkardığı Kırklareli Lüleburgaz çarşı İnşaatı İle Altyapı ve çevre Düzenleme İnşaatı İşleri'nin sözleşmesi Mehmet Cihangir Yücel İnşaat Yüksek Mühendisi ile imzalandı

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 projesinde 250 bin TL'ye 2+1!

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 adlı projesinde 2+1'ler 250 bin TL ila 285 bin TL'ye; 3+1'ler ise 300 bin TL ila 395 bin TL'ye satılıyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor

Nish Adalar'ın inşaatında son durum!

Özyazıcı İnşaat'ın Maltepe Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar projesinin inşaatını www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi görüntüledi  

Setup İnşaat Haberi

Setup İnşaat

Setup Yatırım’ın grup şirketlerinden Setup İnşaat, Belgrad’da yeni projeye hazırlanıyor. Şirket 155 milyon Euro yatırım değeriyle SKY Garden'ı hayata geçiriyor. Akşam Gazetesi'nden Şenay Büyükköşdere'nin haberine göre, New Belgrad'da inşa edilen Sky Garden projesi 754 konut ile 31 ticari birimden meydana geliyor.  Setup Yatırım Eş Başkanı Umut Ekşi,  "Son yıllarda Türk yatırımcıların da gözdesi olan Belgrad, Financial Times tarafından ‘geleceğin şehri’ olarak nitelendiriliyor. Sky Garden projemiz de New Belgrad bölgesindeki en büyük projelerden biri olacak. Projeye şimdiden çok yüksek ilgi var. Ön satış yapıp peşinat aldığımız müşteriler var." açıklamasında bulundu. 

3 yılda tamamlanacak

Umut Ekşi, Sky Garden’ı inşa ederken yatırım tutarının 100 milyon Euro’sunu ihracata ayıracaklarını söyledi. Projeyi 3 yılda tamamlayacaklarını ifade eden Ekşi, "İnşaatı yaparken de inşaat malzemelerinin çoğunu Türkiye’den temin...