27 / 04 / 2024

Setup İnşaat'tan Belgrad'a Sky Garden projesi!

Setup İnşaat'tan Belgrad'a Sky Garden projesi!

Setup İnşaat, New Belgrad bölgesinde 155 milyon Euro bedelle  Sky Garden projesine hazırlanıyor...



Setup Yatırım’ın grup şirketlerinden Setup İnşaat, Belgrad’da yeni projeye hazırlanıyor. Şirket 155 milyon Euro yatırım değeriyle SKY Garden'ı hayata geçiriyor. Akşam Gazetesi'nden Şenay Büyükköşdere'nin haberine göre, New Belgrad'da inşa edilen Sky Garden projesi 754 konut ile 31 ticari birimden meydana geliyor.  Setup Yatırım Eş Başkanı Umut Ekşi,  "Son yıllarda Türk yatırımcıların da gözdesi olan Belgrad, Financial Times tarafından ‘geleceğin şehri’ olarak nitelendiriliyor. Sky Garden projemiz de New Belgrad bölgesindeki en büyük projelerden biri olacak. Projeye şimdiden çok yüksek ilgi var. Ön satış yapıp peşinat aldığımız müşteriler var." açıklamasında bulundu. 

3 yılda tamamlanacak

Umut Ekşi, Sky Garden’ı inşa ederken yatırım tutarının 100 milyon Euro’sunu ihracata ayıracaklarını söyledi. Projeyi 3 yılda tamamlayacaklarını ifade eden Ekşi, "İnşaatı yaparken de inşaat malzemelerinin çoğunu Türkiye’den temin edeceğiz. Bunun yanı sıra Türk işçilerini de Türkiye’den Sırbistan’a getireceğiz." dedi.

Setup İnşaat tan Belgrad a Sky Garden projesi!

Ciddi bir ön talep aldık

Sky Garden projesinde kişiye özel ödeme planu oluşturulacak. Projede yüzde 20 peşinatla ödeme yapılabilecek. Umut Ekşi, "Bölgeye talep oldukça fazla. Özellikle Türk yatırımcılardan ciddi ön talep aldık. Projemizde prim oranı euro bazında yüzde 40 olacak" dedi.Sky Garden'da metrekare fiyatı 1.800 euro’dan başlıyor. Projede daire fiyatları ise fiyatı ise 75 bin euro’dan başlıyor. Projenin ilk etabı Haziran 2020’de teslim edilecek. Proje 10 katlı 3 bloktan oluşuyor. 


Geri Dön