26 / 04 / 2024

Sevil Sabancının oteli

Sevil Sabancının oteli

Dilek ve Demet Sabancı’nın ardından Sevil Sabancı da kurduğu SS Otelcilik şirketiyle turizm sektörüne girdi. Sevil Sabancı’nın İstanbul’da 34 milyon liralık bir otel hayata geçirmesi bekleniyor

Sevil Sabancı 34 milyon liralık otel kuracak!

Dilek ve Demet Sabancı’nın ardından Sevil Sabancı da kurduğu SS Otelcilik şirketiyle turizm sektörüne girdi. Sevil Sabancı’nın İstanbul’da 34 milyon liralık bir otel hayata geçirmesi bekleniyor

Sakıp Sabancı'nın torunu Elçin Melisa Sabancı Tapan kimdir? Melisa Tapan kaç yaşında?

Sakıp Sabancı'nın tek torunu Elçin Melisa Sabancı Tapan kimdir? Sabancı ailesinin dördüncü kuşak üyesi olan Melisa E. Sabancı Tapan kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Güler Sabancı Kimdir?

Güler Sabancı kimdir? Güler Sabancı’nın mesleği nedir? Güler Sabancı hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı Bellevue Residence’a taşındı!

10 Ekim 2021 tarihinde Arzu-Ömer Sabancı’nın yalısında evlenen Nazlı Kayı-Hacı Sabancı çifti Bellevue Residence’a taşındı...

Ahmet Aras'ın oteli için inceleme başlatıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve ailesine ait olan oteldeki kaçak yapılaşma iddiaları üzerine inceleme başlattı.

Paramount Hotel'in icra davasında son durum!

Sezgin Baran Korkmaz'ın oteli Paramount Hotel'in satışındaki usulsüzlükler sebebiyle yargıya giden tesisin ilk sahibi Atilla Uras’ın mirasçıları mahkemeden aldıkları haciz kararı ile otelin kapısına dayandı.

TOKİ Manisa Akhisar ve Kırkağaç ilköğretim okulu ihalesi yarın!

Manisa İli Akhisar İlçesi Efendi Mah. 16 Derslik Zübeyde Hanım Okulu, Kırkağaç İlçesi Şair Eşref Mah. 24 Derslik Edip Bayat Okulu ve Turgutlu İlçesi Turgutlar Mah. 32 Derslik Samiye Nuri Sevil Okulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Les Ottomans 3 Aralık'ta kapanacak!

Galatasaray Spor Kulübü eski başkanı Ünal Aysal’ın oteli Les Ottomans borçları nedeniyle satıldı. Les Ottomans, 3 Aralık’ta kapılarını kapatacak...

Sabancı Ailesi'nden Atlı Köşk davası açıklaması!

Merhum İhsan Sabancı’nın gayrimeşru kızı Sevilay Sabancı Çınar’ın pay istediği Atlı Köşk davasında sona gelindiği iddia edilmişti. Sabancı Ailesi'nin avukatı Burcu Sırataş, haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Sabancı Ailesi'nin Atlı Köşk davasında sona gelindi!

Merhum İhsan Sabancı’nın gayrimeşru kızı Sevilay Sabancı Çınar’ın da pay istediği davasında sona gelindi. Değeri tam 600 milyon dolar yalı için son sözü mahkeme söyleyecek.

FETÖ'cü Ali Acar'ın oteli 155 milyon TL'ye icradan satışta!

FETÖ soruşturması kapsamında 10 yıl 6 ay hapis cezasına çaptırılan işadamı Ali Acar’a ait Alila Deluxe Termal Hotel&SPA icradan satışa çıkarıldı. Otelin satış bedeli ise 154 milyon 953 bin TL olarak açıklandı.

Hürriyet Emlak, Emlağın En’leri ödül töreni 19 Eylül'de!

Hürriyet Emlak, “Emlağın En’leri” ödül töreni Vuslat Doğan Sabancı’nın ev sahipliğinde 19 Eylül'de yapılacak...

Sütlüce'de çöken binanın nedeni Arda Turan'ın oteli mi? Açıklama geldi!

Sütlüce'de bugün çöken bina hakkında çarpıcı iddialar ortaya atıldı. Çökme nedeninin binanın hemen yanında başlanılan otel projesi olduğu otelinde Arda Turan'a ait olduğu belirtildi. Turan'dan açıklama ise gecikmedi...

Hacı Sabancı: İbiza'dan ev almadım!

İşadamı Hacı Sabancı'nın sık sık tatile çıktığı İbiza’dan 9 milyon 500 bin euro’ya malikane aldığı haberlerine Hacı Sabancı'dan cevap geldi.

Sevil Sabancının oteli Haberi

Sevil Sabancının oteli


Sabancı Grubu’nda aile mensubu yeni jenerasyon otelciliği çok sevdi. Grup bünyesinde Hilton tarafından işletilen 1831 yataklık portföyün yanında son yıllarda otel satıp alıp yapımına başlayan Dilek Sabancı ile Demet Sabancı’ya bir yeni isim daha ekleniyor. 


Sakıp Sabancı’nın üçüncü ve en küçük çocuğu Sevil Sabancı, 34 milyon liralık sermaye ile adının baş harflerini taşıyan SS Otelcilik şirketini kurdu. Sabancı’ya Brisa ve Kordsa’da daha önce genel müdür olan Bülent Savaş ile Holding’de yer alan İsmail Aydın Günter eşlik edecek. Sabancı Ailesi’nde bireysel otel yatırımları da dikkat çekiyor. 


Vista Turizm’in başında bulunan Dilek Sabancı, Çeşme’de 250 milyon liralık Four Seasons otelinin temelini atmıştı. Ailede öne çıkan en önemli otel yatırımcısı ise Demet Sabancı-Cengiz Çetindoğan çifti. 


ST.REGİS MARKASINI İSTANBUL’A GETİRİYOR 

2010 yılında İhsan Kalkavan’dan Beyoğlu’ndaki tarihi Pera...