20 / 04 / 2024

Şevket Başak kavşağı

Şevket Başak kavşağı

Şehir içi trafiğini kolaylaştıracak olan Şevket Başak kavşağındaki ‘köprülü geçit’te çalışmalar hızlandırıldı. Yapımı üstlenen firma, Derya Park ve Esenkent siteleri arasında başlattığı kazı çalışmalarını geceli-gündüzlü sürdürüyor.

Emlak Konut Başakşehir Kayabaşı'ndaki arsasını satışa çıkardı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Başakşehir Kayabaşı'nda yer alan, toplam büyüklüğü 48 bin 674 metrekare olan arsayı açık artırma usulü ile satışa çıkardı...

Başakşehir Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

Tamamlandığında dünyanın en büyük hastaneleri arasında yer alacak olan Başakşehir Şehir Hastanesi'nin inşaatı devam ediyor. Peki Başakşehir Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

Aldura Emlak İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Aldura Emlak İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Referans Gayrimenkul Başakşehir ofisi yarın açılıyor!

Referans Gayrimenkul Başakşehir'in yeni ofisi Erkut Memiş ile Birsen Memiş imzası ile Nidapark Başakşehir Dükkanları'nda yarın açılıyor. 

Nit Metal Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Nit Metal Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Başakşehir en fazla metro ağı olan ilçe olacak!

Başakşehir Belediye Başkanı ve AKP Başakşehir Belediye Başkan Adayı Yasin Kartoğlu, ''Ulaşım olarak da kesişen noktadayız. Yeni yatırımlar ile birlikte en fazla metro ağı olan ilçe olacağız” dedi.

Başakşehir Millet Kıraathanesi açıldı!

Başakşehir Millet Bahçesi içerisinde bulunan Başakşehir Millet Kıraathanesi'nin açılışı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yapıldı.

Başakşehir Şelale Park imara açılmayacak!

Başakşehir Belediyesi’nin, ilçenin en önemli yeşil alanları arasında yer alan Şelale Parkı imara açma girişimine yargı bir kez daha 'dur' dedi.

Başak-Tur Personel Taşımacılık İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Tic.Ltd.Şti Beşiktaş Şubesi açıldı!

Başak-Tur Personel Taşımacılık İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Tic.Ltd.Şti Beşiktaş Şubesi bugün 700 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Acr Oda Kapı Sistemleri İnşaat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Acr Oda Kapı Sistemleri İnşaat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Başakşehir Şubesi bugün 1 milyon 445 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Balıkesir'in yeni köprülü kavşak inşaatı yıl sonunda bitecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan köprülü kavşak inşaatı hızlandı. İki ilçenin birbirine bağlayacak kavşağın 2019 yılı gelmeden açılması planlanıyor.

Serhat Metalürji Döküm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Serhat Metalürji Döküm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Başakşehir'e Ata Sporları Merkezi inşa edilecek!

İBB, Başakşehir'de Ata Sporları Merkezi inşa ettirecek. 285 bin metrekare alanda hayata geçirilecek projenin ihalesi 26 Temmuz 2018 Perşembe günü yapılacak...

Şevket Başak kavşağı Haberi

Şevket Başak kavşağı

Köprülü kavşağın iki yıl gibi bir sürede tamamlanmasının planlandığını belirten firma yetkilileri; “Trafik sıkışıklığına meydan vermemek için iki site arasında işleyecek yol güzergahına start verdik” diye konuştular. Öte yandan güzergah sakinleri, trafiğin daha da rahatlayabilmesi için Güneykent çevre yolunun da bir an önce trafiğe açılmasının gerektiğine dikkat çektiler. 



Batman...