28 / 03 / 2024

Seyhan Sucuzade kentsel dönüşüm

Seyhan Sucuzade kentsel dönüşüm

Adana Seyhan İlçe Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Sucuzade Mahallesi'nde yaşayan bazı insanların evlerinin değerinin altında alınmaya çalışıldığı iddiasına tepki verdi.

Seyhan Sucuzade'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Seyhan Belediyesi Eylül ayı meclis oturumunda 21.Madde olarak gündeme gelen Sucuzade Mahallesinde Kentsel Dönüşüm Projesi oy birliği ile kabul edildi.

Adana Seyhan'da kentsel dönüşüm gerginliği!

Adana Seyhan'da hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmalarında 4.5 yıldır ilerleme kaydedilmedi. Yıkım kararı çıkarılan bölgede vatandaşların elektrikleri kesildi. 

TOKİ Seyhan Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Seyhan'da kentsel dönüşüm kapsamında 682 yeni konut inşa edecek.

Adana Seyhan'a kentsel dönüşüm müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana'nın Seyhan ilçesinde kentsel dönüşüm projesi kapsamında 682 konut inşa edecek.

Seyhan Döşeme Mahallesi’nde dönüşüm başlıyor!

Adana’daki selin ardından kentsel dönüşümün önemi bir kez daha gündeme geldi. Adana Seyhan Belediyesi, Döşeme Mahallesi için kentsel dönüşüm projesi planladığını yazılı olarak açıkladı.

Seyhan'da kentsel dönüşüme hız verildi!

Seyhan Belediye meclisinin 2020 yılı ilk birleşimi gerçekleşti. Toplantıda konuşan Başkan Akay, sel felaketinde hasar gören binaların risk taşıdığını, bu nedenle kentsel dönüşüm projelerinde daha çok çalışılması gerektiğini sözlerine ekledi.

Adana Seyhan Belediyesi'nden kentsel dönüşüm mesajı!

Adana Büyükşehir Belediyesi ile kentsel dönüşüm hakkında TOKİ ile ön görüşmelere başladıklarını ileten Seyhan Belediyesi Başkanı Akif Kemal Akay, muhtarlardan gelecek tüm görüş, öneri ve talepleri ile ilgili çalışmalar yapacaklarını ifade etti...

Adana'nın en büyük kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı!

Adana’nın en büyük kentsel dönüşüm projesinin inşaatına merkez Seyhan ilçesinde başlandı. Adana'nın en büyük kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı.

Adana Seyhan'da yıkım gerginliği!

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde yapılacak olan kentsel dönüşüm yıkımı nedeniyle gerginlik yaşandı.

TOKİ Adana Seyhan 923 konut ve 14 dükkan ihalesi yarın!

Adana İli, Seyhan İlçesi, Barbaros ve Bey Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 923 Adet Konut ve 14 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ'den Adana Seyhan'a 627 konut ve 22 dükkan!

Adana İli, Seyhan İlçesi, Barbaros ve Bey Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1.Etap 627 Adet Konut ve 22 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Adana Seyhan'da 3 mahalle kentsel dönüşüm alanı ilan edildi!

Adana Seyhan'da 3 mahallede bulunan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim alanı ilan edildi. Kararlar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Adana Seyhan'da kentsel dönüşüm kararı!

Adana'nın Seyhan ilçesinin Döşeme Mahallesi bulunan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Zeydan Karalar: Seyhan Sucuzade'deki dönüşümde mağduriyet yok!

Adana Seyhan İlçe Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Sucuzade Mahallesi'nde yaşayan bazı insanların evlerinin değerinin altında alınmaya çalışıldığı iddiasına tepki verdi.

Seyhan Sucuzade kentsel dönüşüm Haberi

Seyhan Sucuzade kentsel dönüşüm

Adana'nın merkez Seyhan ilçe Belediye Başkanı CHPli Zeydan Karalar, kent meydanı için kentsel dönüşümün devam ettiği Sucuzade Mahallesi sakinlerinden bazılarının evlerinin değerinin altında alınmaya çalışıldığı iddiasına tepki gösterdi. 


Seyhan Belediyesi kent meydanı projesi kapsamında Sucuzade Mahallesi'nde yaklaşık 40 dönümlük alanda yıkıma bir süre önce başlandı. 600'e yakın hak sahibinin bulunduğu alanda 40 kişi, evlerinin değerinin altında ellerinden alınmaya çalışıldığını öne sürerek mahkemeye başvurdu. Yıkılan evlerin önünde basın açıklaması yapan hak sahiplerinden Şerife Toprak, evi ve işyerine karşılık kendisine 74 bin lira para teklif edildiğini öne sürerek bunu kabul etmesinin mümkün olmadığını söyledi. Mahalle Muhtarı Nihat Akyıldız bu projeye karşı olmadıklarını ancak birçok mahalle sakininin 

mağdur olduğunu iddia etti. 

KARALAR: AÇIKLAMALAR DOĞRU DEĞİL 

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, söz konusu açıklamaların doğru olmadığını savundu....