19 / 04 / 2024

seyirlik ofisler

seyirlik ofisler

Gayrimenkul patronlarının yeni tercihi artan plaza ve rezidanslarla birlikte “seyirlik ofisler” oldu. OP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ofisler yeniden dolmaya başladı! Kiralar resmen tavan yaptı!

Pandemi sürecinde ilgilinin azaldığı ofisler tekrar dolmaya başladı. Bu nedenle kira fiyatlarında da artış başladı.

Ofisler konut olunca KDV iadesi alınabilecek mi?

Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Emre Özerçen, ofisler konuta dönüşmesi ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

Paylaşımlı ve sanal ofisler iş dünyasının yeni gözdesi oldu!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen paylaşımlı ve sanal ofisler iş dünyasının da yeni gözdeleri arasında yer alıyor.

Mini ev ofisler iş dünyasında çalışma düzenini sil baştan değiştiriyor!

Hollandalı mimarların dizayn ettiği mini ev ofisler, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla daha yaygın hale gelen uzaktan çalışma uygulaması için evde ofis ortamı ihtiyacına yanıt veriyor.

Hakan Akdoğan'dan boş kalan ofisler yurt yapılsın önerisi!

Öğrencilerin yaşadıkları barınma sorunuyla ilgili önemli açıklamalar yapan Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan, "Boş kalan ofisler yurt yapılsın" dedi.

Ofisler yazlık evlere taşındı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle birlikte ofisler de yazlık evlere taşındı...

Ofisler konutlara mı dönüşüyor?

Koronavirüs salgını sebebiyle dünyanın birçok yerinde otellerin ve ofis binalarının büyük bir bölümü neredeyse 1 seneden fazla zamandır boş kaldı. Peki ofisler ne olacak? Kovid-19 salgını ile beraber ofis binalarının apartman dairelerine çevrilmesi yeni normal olabilir mi?

Uzaktan çalışmayla ofisler nasıl dönüşecek?

Koç Holding 35 bin ofis çalışanının kalıcı olarak uzaktan çalışmaya geçeceğini açıkladı. Peki, bu süreçte ofisler ve çalışma yaşamı nasıl dönüşecek?

Büyük ofisler küçülecek!

Kovid-19 salgını ile birlikte hazır ofislere yönelen talep, bu yıl da sürecek. Büyük ofisler küçülecek, çalışana yakınlaşacak, ortak kullanım uygulamaları çoğalacak.

Sanal ofisler 'iş yeri kiralaması' olarak görülmüyor!

Yeni çalışma kültürü sanal ofisler oldu. Peki nedir bu sanal ofisler? Sanal ofis kiraları ne kadar? Sanal ofisler, iş yeri kiralaması olarak geçiyor mu? İşte detaylar...

Ofisler terk edilmiş köylere mi dönecek?

Koronavirüs sürecinde normale dönüşle birlikte bundan sonraki 10 yıl içinde ofisler, tarımdan sanayiye geçiş dönemindeki köyler gibi terk edilmiş olacak ve “Orada bir ofis var uzakta” mı diyeceğiz?

Sanal ofisler Türkiye'de hızla yayılıyor!

Bir süredir yepyeni bir ofis trendi yaşanıyor. Geleneksel ofislerin yanında paylaşımlı, sanal, hazır ofisler çok hızlı yaygınlaşıyor. Küçük girişimcilerin yanı sıra şimdi kurumsal firmalar da bu ofisleri tercih eder oldu...

Yeni trend hazır ofisler! 

Küçülen ofisler, değişen çalışma koşulları ve artan maliyetler nedeniyle hazır ofislere ilgi artıyor. İstanbul'da 2020 yılına kadar, hazır ofis arzının 242 bin metrekareye ulaşması bekleniyor.

seyirlik ofisler Haberi

seyirlik ofisler

Yıllarca kasvetli bir manzara ya da havalandırmaya bakan apartmandan bozma ofislerde iş üretmeye çalışan patronların yeni trendi, artan plaza ve rezidanslarla birlikte “seyirlik ofisler” oldu.


Artan rekabetle birlikte iş yerlerinde ​“maksimum verim-minimum stres” isteyen işverenler için ofis seçimi büyük önem taşıyor.​ ​Büyükşehirlerde son 5 yılda birbiri ardına yükselen modern iş merkezleri sunduğu imkanlarla iş yaşamını kolaylaştırmakla kalmıyor, kenti kucaklayan enfes manzaraları ile iş yaşamına ilham kaynağı da oluyor.


Başkent’in güçlü ortaklık yapısına sahip inşaat firmalarından OP Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, Konya yolunda iş merkezi inşa etme fikri oluştuğunda, tüm ofis katları “seyirlik olan ve Ankara’yı kucaklayan” bir kurgunun ön plana çıktığını belirterek, şunları söyledi:


“Bu kurgunun bugün ne kadar doğru olduğunu görüyoruz. Ankara’nın yeni sembolü olan ve kısa sürede iş...