19 / 04 / 2024

seyrantepe toki konutları ne zaman biter

seyrantepe toki konutları ne zaman biter

Şehitkamil Belediyesi tarafından vatandaşın konut ihtiyacını karşılamak adına Toplu Konut İdaresi ile yapmış olduğu iş birliği çerçevesinde, Seyrantepe bölgesinde yapımı devam eden konutlar, hızla yükseliyor.

Seyrantepe 560 Konutları'ndaki boş evler sosyal konut yapılacak mı?

Kağıthane'de 2013'te bitirilip gecekondu tahliyeleri sonrası vatandaşların yerleştirildiği Seyrantepe 560 Konutları'ndaki 343 evin, 8 senedir kullanılmadığı öğrenildi. Bu konutların barınma krizinde öğrenciler gibi ucuz barınma ihtiyacı olanlar için sosyal konut yapılıp yapılmayacağı mevzuata bağlı.

Şanlıurfa Seyrantepe TOKİ sakinlerinden tepki!

ŞANLIURFA’da, Seyrantepe Mahallesinde yaptırılan TOKİ konutlarında oturan vatandaşlar, aidat ödemelerine rağmen yeterli hizmetin verilmemesi nedeniyle site yönetimine tepki gösterdi.

TOKİ Mudurnu 3. Etap Konutları yükseliyor!

Mudurnu'da inşaatı devam eden 3. Etap Toki Konutları yükselmeye devam ediyor.. 487 konutun yer aldığı Mudurnu 3. Etap Toki'de 500 kişilik bir kültür merkezi de bulunuyor.

TOKİ Alucra 2.Etap Konutları'nda teslimler 22 Ağustos'ta!

TOKİ tarafından Giresun Alucra'da yapımı tamamlanan 2.Etap Toki konutları, uzunca bir süredir sahiplerine teslim edilemiyordu. TOKİ konutların 22-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında teslim edileceğini açıkladı.

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

609 adet konuttan meydana gelen Konya Ilgın Toki Konutları projesinde yer alan daireler için başvuru dönemi bugün sona erdi. Peki, Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

Tosya 2.Etap TOKİ Konutları kurası sonuç listesi!

TOKi'nin Kastamonu Tosya 2.Etap projesi kapsamında inşa edeceği 262 konut için 382 aile başvuru yaptı. İlçe halkının heyecanla beklediği Tosya 2.Etap TOKİ Konutları Kurası bugün çekiliyor.

Antakya Akasya'daki TOKİ konutlarına pazar yeri yapılacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Akasya Mahallesi 2. Etap Toki Konutlarını ziyaret etti. Kimyeci; "En hızlı şekilde Pazar yerini Antakya'nın hizmetine sunacağız." dedi.

TOKİ Amasya Ziyaret Konutları'na spor alanı inşa ediliyor!

Amasya Ziyaret Kasabası Aşağı Mahalle Turgut Özal Caddesi üzerinde bulunan Ziyaret Toki Konutlarına çocuk oyun alanı ve spor alanı yapımına başlandı. Modern bir yer olan Ziyaret'in ihtiyaçları bir bir gideriliyor.

İBB Seyrantepe Mesken Konutları!

İBB Seyrantepe Mesken Konutları Seyrantepe itfaiye binasının yanında yükseliyor. 1 ay içerisinde hak sahiplerine teslim edilmesi planlanan proje Seyrantepe metrosuna yakın bir bölgede bulunuyor.

İBB Seyrantepe Konutları 1 ay sonra teslim!

İBB'nin Seyrantepe’de kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirdiği 560 konutun inşaatı tamamlanmak üzere, herhangi bir satış işleminin gerçekleşmeyeceği İBB Seyrantepe Mesken Konutları 1 ay sonra hak sahiplerine teslim edilecek

Adıyaman Gerger Toki Konutları'nın kura çekimi gerçekleşecek!

Toplu Konut İdaresi (Toki) ve Adıyaman Gerger Kaymakamlığı tarafından yaklaşık 2 yıl önce projelendirerek hayata geçirilen Gerger Toki Konutlarının hak sahiplerine kura ile belirlenmesi bu hafta gerçekleşiyor.

Erzican Tercan'da 288 TOKİ konutları sahiplerine kavuştu!

Tercan’da 2012 yılında yapımına başlanan 288 Toki konutları tamamlanarak hak sahiplerine verildi. Vatandaşlar gerekli olan resmi işlemlerin ardından anahtarların firma yetkililerinden aldılar.

seyrantepe toki konutları ne zaman biter Haberi

seyrantepe toki konutları ne zaman biter


Şehitkamil Belediyesi tarafından vatandaşın konut ihtiyacını karşılamak adına TOKİ ile yapmış olduğu iş birliği çerçevesinde, Seyrantepe bölgesinde yapımı devam eden konutlar, hızla yükseliyor. 

Dar gelirli ailelerin ev sahibi olabilmesi için Şehitkamil Belediyesi tarafından başlatılan toplu konul projesi kapsamında Sevrantepede yapılan 2+1 ve 5+1 dairelerin yapım aşaması hızlı bir şekilde ilerliyor. Seyrantepe Mahalle Muhtarı Mehmet İnce, Seyrantepe bölgesinde 75 bin metrekare alan üzerine bin 700 konutun yapımının hızlı bir şekilde devam ettiğini belirterek, "Şuanda Şehitkamil Belediyemiz tarafından Seyrantepe Bölgemize TOKİ ile birlikte bin 700 konutun inşaatı devam ediyor. Yapılan konutlarla birlikte vatandaşlarımızın ev sorunu bir nebze de olsa giderilecek inşallah. Bunun dışında Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, çok güzel hizmetleri de mahallemize sunuyor. Yollarımız olsun, parklarımız olsun, hepsi Belediyemiz tarafından yapılıyor....