28 / 03 / 2024

Sg İnşaat Kimin

Sg İnşaat Kimin

Sg İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Merve Öztürk tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sg Güneş İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Sg Güneş İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi Şile’de  50  bin TL sermaye bedeli  ile Süreyya Güneş tarafından kuruldu.

Sg Manolya Gayrimenkul İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Sg Manolya Gayrimenkul İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sercan Gençoğlu tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Öz Er-Ka İnşaat kimin?

Öz Er-Ka İnşaat kimin? Öz Er-Ka İnşaat, ne zaman kuruldu?

Sg İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sg İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Merve Öztürk tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Lemi Gülman için 3 yıl hapis cezası istendi!

SG İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.,nin kurulu toplantısında, Genel Kurul üyesi olan eski eşi Reyhan İpekel’in yerine imza atıldığı gerekçesiyle, işadamı Lemi Gülman için 3 yıl hapis istendi.

Ataç İnşaat kimin?

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç İnşaat iflas etti. Peki, Ataç İnşaat ne zaman kuruldu? Ataç İnşaat hangi işlere imza attı? Ataç İnşaat kimindi?

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Bir binanın inşaat çalışmalarına başlanılabilmesi verilen inşaat ruhsatı gerekli belgeler ile belediyeye yapılacak başvuru sonrasında alınabiliyor. Peki, inşaat ruhsatı nasıl verilir? İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

İSG İnşaat Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İSG İnşaat Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Kurt, İsmail Serkan Gezmiş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 29 Eylül'de Ataşehir, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu.

Cengiz İnşaat kimin?

2013 yılı vergilendirme dönemi Kurumlar Vergisi beyanları kapsamında Türkiye genelinde en yüksek beyanda bulunanlar listesinde 49. sırada yer alan Cengiz İnşaat kimin? Cengiz İnşaat ne zaman kuruldu?

Söğüt İnşaat kimin?

2013 yılı vergilendirme dönemi Kurumlar Vergisi beyanları kapsamında Türkiye genelinde en yüksek beyanda bulunanlar listesinde 48. sırada yer alan Söğüt İnşaat kimin? Söğüt İnşaat ne zaman kuruldu?

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Sg İnşaat Kimin Haberi

Sg İnşaat Kimin

Sg İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Merve Öztürk tarafından kuruldu. 


Sg İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü insaat taahhüt isleri, konut isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut,is hanları, fabrikalar, yollar, baraj, göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kurulusları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleyeçıkarılacak her...