20 / 04 / 2024

Shangri- La

Shangri- La

110 bin kişi istihdam eden Uzakdoğu'nun devi Ean Kuok, Hong Kong'a benzettiği Türkiye'ye ziyaretinin gözünü açtığını söyledi

Shangri-La'lara Mado mu geliyor?

Shangri-La Grubu'nun Kuşak ve Yol güzergahındaki ülkelerde 2020'ye kadar 50 yeni otel açacağını duyan Kanbur ve Sezer Kardeşler, grubun yöneticileriyle yeni otellerde Mado ürünlerinin satılacağı bir bölüm oluşturulması konusunda el sıkışmış...

Perakendenin devlerine ödül!

Markalar Derneği’nin desteğiyle düzenlenen "Perakendede İnovasyon Forumu ve Ödülleri" 21 Aralık 2017 Shangri-La İstanbul’da gerçekleşti. İşte detaylar ...

Roya Yapı'dan 3 yeni proje geliyor!

Roya Nova Rezidans projesinin lansmanını dün Shangri-La Bosphorus'ta gerçekleştiren Roya Yapı, Anadolu yakasında üç yeni proje daha inşa edecek.

Kartal Wings projesinin lansmanı 3 Mayıs'ta!

AMAD Gayrimenkul ve Umran Yapı tarafından 200 milyon TL'ye hayata geçecek Kartal Wings projesi 3 Mayıs Çarşamba Shangri La Hotel’de saat 09:30’da basına tanıtılacak.

Fuzul Grup basın toplantısı ertelendi!

Yarın Shangri La Bosphorus Beşiktaş’ta gerçekleşecek Fuzul Grup basın daveti, Gaziantep’te gerçekleşen terör saldırısından dolayı ileri bir tarihe ertelendi.

Babacan Premium basın toplantısı ertelendi!

Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan ve Babacan Yapı CEO Mehmet Babacan’ın ev sahipliğinde, 24 Kasım 2015 tarihinde Shangri-La Bosphorus, Istanbul’da düzenlenecek Babacan Priemium basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

Babacan Yapı basın toplantısı 24 Kasım'da!

Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan ve Babacan Yapı CEO Mehmet Babacan’ın ev sahipliğinde düzenlenecek basın toplantısı 24 Kasım 2015 tarihinde Shangri-La Bosphorus, Istanbul’da gerçekleşecek.

Beylikdüzü'ne Vira İstanbul ile yeni sosyal donatılar geliyor!

Beylikdüzü Belediyesi ve Gül Proje ile ortaklaşa hazırlanan toplamda 630 milyon TL'lik yatırımın yapılacağı Vira İstanbul Projesinin tanıtımı lansmanı, Shangri - La Bosphorus Otel'de yapıldı.

Vira İstanbul 630 milyon TL'lik yatırım bedeli ile yükselecek!

Beylikdüzü Belediyesi ve Gül Proje ile ortaklaşa hazırlanan toplamda 630 milyon TL’lik yatırımın yapılacağı Vira İstanbul Projesinin tanıtımı lansmanı, Shangri - La Bosphorus Otel’de yapıldı.

Japon Okura ilk otelini Kapadokya'da 2017'de açacak!

Asyalı otel zincirlerinin Türkiye'ye ilgisi son dönemde büyüdü. Son dönemde Mandarin, Shangri La, Raffles ve Aman'ın Türkiye'deki yatırımları 1.2 milyar doları buldu.

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları basın toplantısı 25 Mayıs'ta!

Ceylan İnşaat, yeni projesi “Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları”nın detaylarını 25 Mayıs 2015 Pazartesi günü Shangri-La Bosphorus Otel’de gerçekleştireceği basın toplantısında anlatacak.

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları lansmanı 25 Mayıs'ta!

Ceylan İnşaat, yeni projesi “Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları”nın detaylarını 25 Mayıs 2015 Pazartesi günü Shangri-La Bosphorus Otel’de gerçekleştireceği basın toplantısında sizlere anlatacak.

World Tourism Forum 30 Nisan'da yapılacak!

Dünya turizmine yön veren liderleri bir araya getirecek World Tourism Forum, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteğiyle 30 Nisan'da Shangri-La Bosphorus Otel'de düzenlenecek.

Shangri- La Haberi

Shangri- La
Geçtiğimiz cumartesi günü Tanrıverdi Grubu'nun Başkanı Recep Tanrıverdi ile Dolmabahçe'nin hemen yanına 7 yıldızlı otel inşaatı için anlaşma imzalayan hotel zinciri Shangri- La'nın sahibi Ean Kuok Türkiye'yi Hong Kong'a benzetti. SABAH'ın sorularını yanıtlayan Kuok "Türkiye gerçekten ilginç bir ülke ve Asya kültürünü daha iyi anlayabiliyor. Ayrıca Avrupa'nın da bir parçası. Çok iyi bir geçiş noktası ve Asya ile Avrupa arasında rahatlıkla böyle bir rol oynayabilir. Örneğin Hong Kong'un da böyle bir yapısı bulunyor. Dünyanın geri kalanı ile Çin arasında bir geçiş noktası olma özelliği taşıyor" dedi. İçinde bulunulan dönemin Türkiye için gerçekten heyecan verici dönemler olduğunu ifade eden Kuok, "Biz de bu ziyaretimizde bunu yakından öğrenme fırsatı bulduk" dedi....