26 / 04 / 2024

 Sheraton Otel Nidya Tower nerede 

 Sheraton Otel Nidya Tower nerede 

Satışların başladığı Esenyurt Nidya Tower projesinde 2 yıl kira garantisi sağlanıyor. Projede 229 rezidans, 150 ofis ve 40 ticari birim yer alıyor. İşte Nidya Tower Sheraton teslim tarihi...

Four Points Express By Sheraton için düğmeye basıldı! Arnavutköy'e 66 odalı yeni otel geliyor!

Four Points Express By Sheraton için start verildi. İstanbul Arnavutköy'de hayata geçirilecek olan proje 56 milyon 523 bin TL'ye mal olacak.

Sheraton Grand Samsun satılacak mı?

Tanrıverdi Holding'in 221 odalı otel 122 metre yüksekliği ile Karadeniz Bölgesi'nin en yüksek binası unvanına sahip olan oteli, Sheraton Grand Samsun'un satılacağı iddia ediliyor. Holding alıcı çıkması durumunda Beşiktaş'taki otelini de satabileceğini duyurmuş...

Nidya Tower Sheraton teslim tarihi!

Satışların başladığı Esenyurt Nidya Tower projesinde 2 yıl kira garantisi sağlanıyor. Projede 229 rezidans, 150 ofis ve 40 ticari birim yer alıyor. İşte Nidya Tower Sheraton teslim tarihi...

Nidya Tower'da ön satışlar başladı!

Güray Group tarafından hayata geçirilen Nidya Tower'da ön satışlar başladı. Nidya Tower Sheraton Otel projesinin 2019 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Four Points by Sheraton, İstanbul'da 4 yeni otel açacak!

Er Yatırım'ın turizmde başlattığı yeni yatırım atağı hakkında konuşan Er Yatırım Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat," 2018 yılında Kağıthane ve Gebze'de, 2019'da da İstanbul Kartal ve Ataşehir’de otel projelerimiz olacak. Toplam 300 milyon TL'ye mal olacak " dedi.

İnşaat yurt dışındaki en önemli ihracat kalemi!

Türkiye Müteahhitler Birliği istişare toplantısı Sheraton Otel'de gerçekleşti. Toplantıya, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün katıldı.

Kocaeli Dilovası'na Sheraton Otel geliyor!

Kocaeli, yeni bir turistik tesise daha kavuşuyor. Er Yatırım tarafından Dilovası bölgesine kurulacağı açıklanan Sheraton Otel'i ile yaklaşık 50 milyon liralık yatırım yapılmış olacak.

Trabzon Yomra'daki Sheraton Otel 18 ayda tamamlanacak!

Sheraton otelin yatırımcısı Armada Group Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mohammed Rahif Hakmi Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ferko Line fiyat!

4 blok şeklinde yükselen Ferko Line projesi 192 ofis, 38 adet ticari alan ve 173 oda kapasiteli Four Points by Sheraton Otel'den meydana geliyor. Ferko Line fiyat listesi haberimizde yer alıyor.

Four Points by Sheraton, Türkiye'de 5 yeni otel açacak!

Turizm sektöründe geçtiğimiz yıl yapılan 12.2 milyar dolarlık satın alma ile dünyanın en büyük otel zincir haline gelen Marriot International& Starwood Grubu, Türkiye’de Er Yatırım’la birlikte 5 yeni Four Points by Sheraton açmaya hazırlanıyor.

Rusya, Türk müteahhitleri bekliyor!

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Gennadiyeviç Karlov, Türkiye Müteahhitler Birliği ev sahipliğinde Ankara Sheraton Otel'de düzenlenen "Gündem 2016" başlıklı sohbet toplantısında konuşma yaptı. Karlov, “Türk müteahhitlerini Rusya’da dört gözle bekliyoruz.” dedi.

Trabzon Sheraton'da kat krizi!

Trabzon’un Kaşüstü mevkiinde dünyaca ünlü 5 yıldız Sheraton Otel’i yapacak olan Dubaili Armana Grubun az kat izni verildiği için projeyi hayata geçirmekten vazgeçtiği iddia edildi. Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu ise iddiaları yalanladı.

ABD Küba'da Four Points by Sheraton Hotel'i işletecek!

ABD'nin Starwood şirketi, Küba'nın başkenti Havana'da bulunan Quinta Avenida Otelini, "Four Points by Sheraton" logosuyla işletmeye başlattı. Küba'da 1959'dan bu yana ilk kez bir otel, ABD şirketi tarafından işletilecek.

 Sheraton Otel Nidya Tower nerede  Haberi

 Sheraton Otel Nidya Tower nerede 

5 yıldızlı uluslararası otel, toplantı ve konferans salonunun yer aldığı Nidya Tower  projesi 45 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. 

Güray Group tarafından hayata geçirilen Nidya Tower projesinde 229 rezidans, 150 ofis ve 40 ticari birim yer alıyor.

Satışların başladığı Esenyurt Nidya Tower projesi  kaliteli ve seçkin yaşam standartlarına uygun olarak tasarlanıyor.

Yüzde 15 peşinatla daire sahibi olunabilen Nidya Tower projesinde 2 yıl kira garantisi sağlanıyor. Ayrıca projede 48 ay taksitli ödemeler yapılabiliyor. 

Nidya Tower Evleri sosyal alanlar;
 

Fitness Sauna Yüzme havuzu Kapalı otopark  Güvenlik


Nidya Tower nerede?
 

3. Havalimanı'na 23 kilometre  Atatürk Havalimanı'na 27 kilometre  Metro'ya 3 dakika Akbatı AVM'ye yürüme mesafesinde 
 


 


Nidya Tower Sheraton teslim tarihi!

Nidya Tower Sheraton teslim tarihi 2019 yılı Aralık ayı olarak belirtiliyor. 7 bin 428 metrekare alanda yükselen  Nidya Tower  Esenyurt...