24 / 04 / 2024

Siemens türkiyede fabrika kuruyor

Siemens türkiyede fabrika kuruyor

Alman sanayi şirketi Siemens, tramvay üretimi için yaklaşık 30 milyon Euro yatırımla Gebze'de yeni bir montaj fabrikası kuracak.

Şehirlerimiz akıllı şehirlere dönüştürülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antalya'da düzenlenen 2023'e Doğru Türkiyede Çevre ve Şehirciliğin Geleceği İstişare Toplantısı'nın sonuç bildirgesini açıkladı. 

Siemens'ten Gebze'deki çalışanları için spor tesisi!

Siemens Türkiye, Gebze'deki Entegre Üretim Tesisleri'nde çalışan işçileri için 1.6 milyon liraya yeni bir sosyal tesis inşa etti. Tesis, Siemens Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Hüseyin Gelis'in katılımlarıyla açıldı.

Araplar gayrimenkulde rotayı Türkiye’ye çevirdi!

TÜRAP ve TurabExpo tarafından İstanbul’da düzenlenecek Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı ile Arap ülkesinden gelen bin 500 yatırımcı Türkiyede'ki konut üreticileriyle buluşacak.

İstanbul Yeni Havalimanı’na Siemens Türkiye imzası!

İstanbul Yeni Havalimanı’nın Enerji Yönetim Sistemi (SCADA) altyapısı, orta gerilim pano tedariki, pist aydınlatma kontrol odası alçak gerilim sistemi ve yangın algılama sistemleri Siemens Türkiye imzası taşıyor.

Tezman Holding, Edirne'de 105 milyon TL'lik fabrika yatırımı yapıyor!

Niş alanlarda faaliyet gösteren Tezman Holding, yeni bir sektöre yatırım kararı aldı. Kısa bir süre önce fonksiyonel gıda işine girdiklerini söyleyen Tezman Holding Yönetim Kurulu Üyesi Selim Tezman, "Edirne'de 105 milyon TL bütçeyle fabrika kuruyoruz" diyor.

Otis Türkiye, ‘Fabrika Emniyet Günü’nde farkındalık yarattı!

Otis Türkiye, İstanbul’daki asansör ve yürüyen merdiven fabrikasında gerçekleştirilen ‘Emniyet Günü’ne, çalışanların eş ve çocuklarını davet ederek emniyet konusunda farkındalık yarattı.

Siemens Türkiye'de tramvay üretimi için fabrika kuracak!

Alman sanayi şirketi Siemens, tramvay üretimi için yaklaşık 30 milyon Euro yatırımla Gebze'de yeni bir montaj fabrikası kuracak.

Siemens, Türkiye'de tramvay fabrikası kuracak!

Alman devi Siemens, Gebze'de yeni bir tramvay fabrikası kuracağını açıkladı. Siemens, yeni fabrikasında ilk araçların üretimini 2018 yılı başında gerçekleştirmeyi planlıyor.

Siemens, Gebze'de yeni bir montaj fabrikası kuracak!

Siemens Türkiye'de tramvay üretecek, yaklaşık 30 milyon Euro yatırım yapacak. Şirket tarafından yayımlanan bültene göre, fabrikada üretimin 2018'de başlaması planlanıyor.

Siemens’in hedefi 1 milyar Euro!

Siemens Türkiye Tedarik Zinciri Yönetimi Bölüm Direktörü Tuğrul Günay, Siemens’in büyüme potansiyeli artıyor. Ciro artışımız ve büyüme hedeflerimiz doğrultusunda 2020 yılında Türkiye’den 1 milyar Euro’luk satın alma gerçekleştirmeyi planlıyoruz” dedi.

Siemens, YHT'lerin üretimine devam ediyor!

Alman teknoloji firması Siemens, Türkiye için üreteceği 7 Yüksek Hızlı Tren (YHT) setlerinden ilkini Türkiye'ye getirmesinin ardından, kalan 6 yüksek hızlı trenin üretiminin devam ettiğini açıkladı.

TÜBİSAD’ın hazırlattığı Delloit raporuna göre e-ticaret 14 milyar’ı aştı!

Türkiyede internetten alışveriş yapan insan sayısı büyük bir hızla artıyor. Geçtiğimiz yıl, online satış pazarının ülke içindeki payı %1.3'le 14 milyar Türk lirasını buldu.

R-Pharm, Türkiye'de 100 milyon TL bütçeyle fabrika kuracak!

Rusya'nın en büyük ilaç şirketlerinden R-Pharm, Türkiye'ye yapacağı 300 milyon liralık yatırım için düğmeye bastı. Rus şirketi ilk olarak 100 milyon TL bütçeyle fabrika kuracak

Siemens türkiyede fabrika kuruyor Haberi

Siemens türkiyede fabrika kuruyor

Alman sanayi şirketi Siemens, tramvay üretimi için yaklaşık 30 milyon Euro yatırımla Gebze'de yeni bir montaj fabrikası kuracak. Şirket tarafından yayımlanan bültene göre, fabrikada üretimin 2018'de başlaması...