20 / 04 / 2024

şile ağva imar durumu

şile ağva imar durumu

İstanbul Şile İlçesi, Ağva Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıda...

Şile Ağva imar planı yeniden askıya çıktı!

İstanbul Şile ilçesi Ağva Mahallesi'nde “ Ağva Balıkçı Barınağı ” imar planı değişikliği askıya bugün askıya çıktı. Ağva Balıkçı Barınağı imar planı değişikliği 17 Ekim'de askıdan inecek.

Ağva Balıkçı Barınağı imar planı 1 haftada askıdan indirildi!

Geçtiğimiz hafta pazartesi günü askıya çıkarılan Şile Ağva Balıkçı Barınağı imar planı bugün askıdan indirildi. Yasal olarak 30 gün boyunca askıda kalması gereken Ağva Balıkçı Barınağı imar planı ile ilgili açıklama...

İslam Memiş, gram altına yönelik yeni açıklaması ile ağızları açık bıraktı! İşte detaylar!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın için yeni bir değerlendirmesi ile ağızları açık bıraktı. İşte detaylar!

Mavi Nehir Otelcilik Ve Turizm Limited Şirketi Ağva Şubesi açıldı!

Mavi Nehir Otelcilik Ve Turizm Limited Şirketi Ağva Şubesi bugün Şile'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeref Coşkun tarafından açıldı.

Ağva 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Şile ilçesi, Ağva Merkez Mahallesi, 3772 ada, 15 parsele ( Eski: 586 parsel ) ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 22.09.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

TOKİ İstanbul Şile projesi için düğmeye bastı!

İstanbul projeleri için düğmeye basan TOKİ, Şile Ağva'da 129 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 29 Kasım 2021 tarihinde yapılacak.

Şile Ağva Sağlık Merkezi'nin temeli atıldı!

İstanbul Şile Belediyesi Ağva'da inşa edeceği sağlık merkezinin temel atma törenini gerçekleştirdi. 

Ağva Ek Hizmet Binası ve Kültür Merkezi'nin temelleri atıldı!

Şile Belediyesi, Ağva  Ek Hizmet Binası ve Kültür Merkezinin temel atma törenini gerçekleştirdi.

Adalar Kent Konseyi'nden pist yapımının önünü açan imar planına itiraz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Büyükada’ya helikopter pisti yapılmasının önünü açan imar planına onay vermesinden sonra Adalar Kent Konseyi, dün plan değişikliğine itiraz etti.

Şile-Ağva-Kandıra Otoyolu konut fiyatlarını nasıl etkiledi?

Şile-Ağva-Kandıra Otoyolu güzergahı üzerinde yer alan arsa ve konutların satış fiyatları yüzde 68 arttı. Arsa ve konut piyasasına ait değerlemelerde bulunan Endeksa.com, son 4 yılda Kandıra’daki konut fiyatlarında yüzde 68, Şile’deki konut fiyatlarında ise yüzde 36 oranında artış olduğunu bildirdi..

İzmit-Kandıra ve Ağva-Kandıra-Kaynarca yollarının ihalesi yeniden yapıldı!

İzmit-Kandıra ve Ağva-Kandıra-Kaynarca yolları, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından pazarlık usulüyle tekar ihale edildi. İhale için en uygun teklif Kalyon İnşaat'tan verildi...

İstanbul-Şile-Ağva-Kandıra-Kaynarca Otoyolu ev fiyatlarını artırdı!

İstanbul-Şile-Ağva-Kandıra-Kaynarca Otoyol projesi, bölgedeki konut ve arazileri değerlendirdi. Çalışmaları devam eden proje, Şile’de konut fiyatları yüzde 36 yükseltti…

Gazipaşa'da imar planına tepki gösterenler eylem yaptı!

Gazipaşa ve Antalya Belediyesi tarafından onaylanan Gazipaşa'da yapılan imar planına tepki gösteren vatandaşlar, "Yapılan planlama ile ilçe halkı, sahilleri kullanamayacak" dedi...

TOKİ Şile Ağva 100 bin konut başvuru tarihleri 2020!

TOKİ Şile Ağva 100 bin konut başvuru tarihleri 2020 haberimizde yer alıyor. TOKİ Şile Ağva 100 bin konut başvuruları ne zaman başlayacak? İşte TOKİ Şile Ağva 100 bin konut başvuru tarihleri 2020...

Trabzon'a yeni imar yolları kazandırılıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin kente yeni imar yolları kazandırmaya devam ettiği belirtildi. Trabzon'a yeni imar yolları kazandırılıyor..

şile ağva imar durumu Haberi

şile ağva imar durumu


İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Şile İlçesi, Ağva Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli 13 Mayıs 2016 tasdik tarihli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı. İmar planı 24 Mayıs 2017 tarihinde askıdan indirilecek.



İmar planı için...