28 / 03 / 2024

şile yazlık kiralama

şile yazlık kiralama

Yaz mevsiminin yaklaştığı şu günlerde yazlık kiralamalar başladı. İstanbul'a yakın olmak ama bir o kadar da şehrin karmaşasından uzaklaşmak isteyenler için cazip yerlerden biri olan Şile'de emlak piyasasının nabzını tuttuk. İşte Şile emlak fiyatları...

1945'te yazlık evlerin fahiş kira bedelleri çileden çıkarttı! İşte Büyükada ve Suadiye'deki kiralık yazlık evler

1945 yılında kiralık konut bedelleri ile ilgili yapılan denetimlerde fahiş fiyata yazlık ev kiralayanlar mahkemeye verilmiş.

Parla Emlak İnşaat Mobilya Ve Mağazacılık Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Parla Emlak İnşaat Mobilya Ve Mağazacılık Kiralama Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Yazlık bölgelerde ev kiraları otellere yaklaştı: Haftalık ve aylık kiralama fiyatları hangi ilde ne kadar?

TSKB Gayrimenkul Değerleme, yazlık bölgelerdeki fiyat artışlarını, konaklama tercihlerindeki değişiklikleri anaziz etti. Peki yazlık bölgelerde haftalık ve aylık kira bedelleri ne kadar?

Kiralık yazlık konut stoku resmen eriyor! Çanakkale ve Silivri'de yazlık ev sayısı azaldı: Fiyatlar da yükselecek! 

Koronavirüs salgını ile başlayan yazlık konut talebi Kahramanmaraş depremleri sonrasında hızlanarak arttı. Taleple beraber son bir senede İstanbul’a yakın olan Çanakkale ve Silivri’deki kiralık yazlık konut sayısı hızla azaldı. Peki fiyatlar yükselecek mi?

Yazlık ev arayanlar dikkat! Fiyatlar cep yakıyor! Kiralamalar Euro ile yapılıyor...

Yazlık konut kiralamak isteyen kişiler arayışlarına başladı. Fakat yazlık evler için istenen yüksek fiyatlar yazlık kiralamayı düşünen vatandaşları düşündürüyor. Bazı bölgelerde kiralamalar Euro üzerinden yapılırken, bazı bölgelerde boş ev kalmadı...

Yazlık sitelerde günlük kiralamalar nasıl engellenir? 

Hürriyet gazetesi yazarı Oya Armutçu bugünkü yazısında yazlık sitelerde kiralama konusunu kaleme altı.

Yazlık kiralarına pandemi etkisi!

Pandemi ile beraber birçok vatandaşın tatil anlayışı değişti. Otellerde kalmak isteyen vatandaşlar bu dönemde yazlık kiralamalarına yöneldi.

Yazlık bölgelerde konut fiyatları uçuşa geçti! 

Koronavirüs salgını ile birlikte yazlık bölgelerde evlerin fiyatlarında artış yaşanmaya devam ediyor. Özellikle Datça, Bodrum ve Kaş’ta konut fiyatlarının değeri yüzde 68'i bulmuş durumda. 

Türkiye'nin en gözde yazlık bölgeleri!

Evlere kapandığımız pandemi döneminde yazlık evlere talep arttı. Bodrum'dan Şile'ye, Kemer'den Güre'ye kadar birçok ilçede fiyatlar koronanın etkisiyle değişti...

TF Varlık Kiralama'nın 300 milyon TL'lik kira sertifikası portföy varlığı oldu!

TF Varlık Kiralama'nın TRDTFVK62153 ISIN kodlu kira sertifikalarının ihracına dayanak teşkil eden, ilgili ihracın mevcut getirisi ile uyumlu, 300 milyon TL tutarlı finansman desteği, portföy varlığı olarak belirlendi. 

Bereket Varlık Kiralama'dan 20 milyar TL'lik kira sertifikası ihracı!

Bereket Varlık Kiralama'nın Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, 20 milyar TL ihraç tavanı ile sınırlı olarak, yurt içinde yapılacak kira sertifikası ihraçlarına ilişkin tavan başvurusunun onaylanması için SPK'ya başvuru yapıldı.

Yazlık evlerde kira fiyatları ikiye katlandı!

Koronavirüs salgını ile uzaktan çalışma sisteminin hayata geçmesiyle tatil bölgesine olan talep arttı.  Taleplerin artmasıyla yazlık bölgede satışların artmasıyla kira ücretleri de yüzde 58 arttı. 

TF Varlık Kiralama'nın kira sertifikası getiri oranı yüzde 17,50!

TF Varlık Kiralama'nın yurtiçinde halka arz yöntemi ile ihracını gerçekleştirecek olduğu 178 gün vadeli kira sertifikasının yıllık basit getiri oranı yüzde 17,50 dönemsel getiri oranı yüzde 8,5342 oldu.

şile yazlık kiralama Haberi

şile yazlık kiralama


Doğal ve tarihi güzellikleri ile dikkat çeken bir İstanbul ilçesi olan Şile, Marmara'nın kuzeydoğusunda, Karadeniz kıyısında konumlu. Doğusunda Kandıra, güneyinde Gebze, güneybatısında Kartal ve Ümraniye, batısında Beykoz ve kuzeyinde Karadeniz ile komşu olan Şile'nin İstanbul'a uzaklığı ise 55 kilometre. 


Toplam yüzölçümü 755 km-- olan Şile'nin rakımı ise 126 metre. Bölgenin yüzölçümünün yüzde 79'u orman, yüzde 10'u tarım alanı ve yüzde 11'i de diğer alanlardan oluşuyor. 50'nin üzerinde köyden oluşan Şile'nin bu köyleri arasında; Ağaçdere, Akçakese, Alacalı, Bucaklı, Çayırbaşı, Çelebi, Göksu, Hasanlı, Kervansaray, Ovacık, Sahilköy sıralanıyor. Bölgenin mahalleleri ise Kumbaba, Çavuş, Ağva, Hacıkasım ve Balibey Mahalleri olarak karşımıza çıkıyor.  


İstanbul'un sayfiye mekanı olarak zihinlerde yer etmiş bölge, 1/100.000 Çevre Düzeni planına göre, İstanbul'da açılacak yeni yerleşim alanları için önerilen yerler arasında...