23 / 04 / 2024

silivri metro 2015

silivri metro 2015

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Silivri'ye metro yapılana kadar 400 yeni otobüsün kullanılacağını belirtti. Topbaş, “Buraya metro gelinceye kadar modern otobüslerle hizmet vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Volkan Yılmaz'dan Ekrem İmamoğlu'na Beylikdüzü-Silivri metrosu sorusu!

İBB Mayıs Meclisinde konuşan, İBB Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz metro projesiyle ilgili soru sordu...

KİPTAŞ Silivri projesine metro gelecek!

KİPTAŞ Silivri projesine metro hattı geliyor. İBB KİPTAŞ’ın konut projesi için Büyükçekmece- Silivri metro hattının güzergâhını değiştirecek.

Silivri Metrosu için çalışmalar başladı!

İstanbul'a yeni metro hattının geleceğini duyuran İBB Başkanı Topbaş, "Silivri'ye 32.5 kilometre metro gelecek. Metro çalışmalarını programa alıyoruz ve projelendirme çalışmaları yapılıyor." dedi.

Silivri'ye metro gelecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Silivri'de muhtarlar ve kanaat önderleriyle buluştu. Topbaş burada Silivri metro projesi için açıklamalar yaptı.

Çatalca ve Silivri’ye metro geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Her yerde metro her yere metro” anlayışıyla yürüttükleri raylı sistem yatırımlarından Silivri’nin de nasibini alacağını söyledi.

Üsküdar Sultanbeyli metro ihalesi Ağustos'ta!

2015 yılının Ekim ayında açıklanan Sultanbeyli’ye gidecek Üsküdar Çekmeköy Sultanbeyli yeni metro hattının ihalesi Ağustos’ta yapılacak.

İstanbul'a 8 yeni metro hattı geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'ne 2015 Yılı Faaliyet Raporu'nu sunan Başkan Topbaş, 3. döneminin önemli vizyon projelerini açıkladı. Topbaş, İstanbul’a 8 yeni metro müjdesi verdi.

Yooİstanbul CNR Emlak 2015 Fuarı'nda tanıtılacak!

Say yapı, yarın açılacak olan CNR Emlak 2015 Fuarı'nda Yooİstanbul projesinn yanı sıra restore ettiği Sandoz Yalı'sı ve Silivri'de bulunan Starlife Silivri projesini ziyaretçilere tanıtacak..

Silivri Belediye Meclisi bugün toplanıyor!

Silivri Belediye Meclisi’nin 02/11/2015 Pazartesi tarihine rastlayan Kasım Ayı toplantısının I. Birleşiminin I. Oturumu, bugün saat 17.00’de Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek. Meclis toplantısında görüşülecek gündem maddeleri şu şekilde...

Metro Port Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

İstanbul Bahçelievler'de yer alan Metro Port AVM, haftanın her günü saat 10:00'da açılıyor akşam 22:00'de kapanıyor. Peki, Metro Port Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Metro Port bayramda kaça kadar açık?

Metro City Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Metro City AVM, hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.Peki, Metro City Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Metro City AVM bayramda kaçta açılır?

Metro Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Metro hafta içi hergün saat 07:30 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Metro Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Metro market bayramda kaçta açılıyor?

Metro Garden Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Metro Garden hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.Peki, Metro Garden Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Metro Garden AVM bayramda kaçta açılır?

silivri metro 2015 Haberi

silivri metro 2015

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Silivri'deki İSMEK Kurs Merkezi'nin açılışına katıldı. 


SİLİVRİ'YE METRO PROJELENDİRİLDİ

İBB Başkanı Topbaş, şu ana kadar Silivri'ye yapılan yatırımların toplamda 1 milyar 467 milyon lira olduğunu belirtti. Topbaş ayrıca İstanbul'un köyleri sıcak asfaltı, biyolojik arıtma tesislerini ve dere ıslahlarını kendilerinin görev döneminde gerçekleştiğini söyledi.


“Silivri'ye metro hayaldi, projelendirdik" diyen Topbaş, İstanbul için alınacak 400 otobüsten Silivri'ye de göndereceklerini belirtti. Topbaş, “Buraya metro gelinceye kadar modern otobüslerle hizmet vermeye devam edeceğiz" diye...